15 comentarii

 1. Cred ca treaba asta este mai mult pe fond psihic. Personal n-am avut niciodata probleme cu luni. Mai degraba ma plictiseam de moarte miercurea pe la 14:00.

 2. daca nu era lunea aveam ziua de marti. asa ca… 🙂

  • #3

   Cu alte cuvinte singurul mod prin care nu mai exista notiunea de „luni” e sa se desfiinteze weekend-ul.

 3. In 5 ore trebuie sa ma trezesc, sa merg pe santierele Patriei.

  Antidot pentru ziua de Luni e un articol de-al lui Mihai Giurgea. Mie-mi ia lenea cu mana instant si ies afara, sa vad daca mai lucra aia ceva.

 4. #6

  Eu credeam ca blogerii au weekend permanent. Aveţi şi voi ziua de luni pe telefon ?

 5. De ce sa nu fim optimisti … orice zi de Luni este un nou inceput. Atatea si atatea zile in care incepe o noua saptamana, de viata … de activitate, de joaca, de scoala, de vacanta, de munca … da, de munca.
  Totul depinde de cum privesti lucrurile, iar autosugestia chiar functioneaza. De ce sa nu ne bucuram de o noua zi de Luni? Deja te autoflagelezi mental daca pornesti cu pietrele de moara agatate de piciaore fiecare noua saptamana.

 6. Damn true.. Monday is an awful day! 🙁

 7. eu personal de-abia astept ziua de luni ( Boardwalk Empire ) ! 😀

 8. La mine e marti 🙂

 9. #11

  Cand ma gandesc ca n-am mai fost de 2 saptamani la scoala si ar trebui sa ma duc dar n-am chef de nimic dar apoi de scoala! Mai bine plecam in Austria si nu ma mai gandeam la scoala aia atat!

 10. #12

  Deoarece am si eu depresia cu luni dimineata care de obicei incepe duminica seara, m-am gandit (psihanalizat) de unde naiba imi vine.
  Singura explicatie logica care mi-a venit este ca problema vine din subconstientul ancestral, adica din timpurile imemoriale cand mergeam la scoala si dupa weekend ma gandeam ca a doua zi dimineata trebuie sa merg la scoala, ca nu mi-am pregatit temele, ca….

  PS. Sper ca ai remarcat expresia „subconstient ancestral” 🙂

 11. #13

  …si eu de-abia astept ziua de luni care incepe la 7, verific regulatory news service pe bursa din Londra si la 8 se deschide piata si incepe sesiunea de trading. ££££

  • #14

   Incepi tarziu.
   Eu incep la 3 dimineata cand se deschide Hong Kong-ul.
   La 7 cand tu te bagi pe Londra, eu sunt satul de $$$$

 12. Azi e luni?