15 comentarii

 1. Cred ca treaba asta este mai mult pe fond psihic. Personal n-am avut niciodata probleme cu luni. Mai degraba ma plictiseam de moarte miercurea pe la 14:00.

  0

  0

 2. daca nu era lunea aveam ziua de marti. asa ca… :)

  0

  0

  • #3

   Cu alte cuvinte singurul mod prin care nu mai exista notiunea de „luni” e sa se desfiinteze weekend-ul.

   0

   0

 3. In 5 ore trebuie sa ma trezesc, sa merg pe santierele Patriei.

  Antidot pentru ziua de Luni e un articol de-al lui Mihai Giurgea. Mie-mi ia lenea cu mana instant si ies afara, sa vad daca mai lucra aia ceva.

  0

  0

 4. #6

  Eu credeam ca blogerii au weekend permanent. Aveţi şi voi ziua de luni pe telefon ?

  0

  0

 5. De ce sa nu fim optimisti … orice zi de Luni este un nou inceput. Atatea si atatea zile in care incepe o noua saptamana, de viata … de activitate, de joaca, de scoala, de vacanta, de munca … da, de munca.
  Totul depinde de cum privesti lucrurile, iar autosugestia chiar functioneaza. De ce sa nu ne bucuram de o noua zi de Luni? Deja te autoflagelezi mental daca pornesti cu pietrele de moara agatate de piciaore fiecare noua saptamana.

  0

  0

 6. Damn true.. Monday is an awful day! :(

  0

  0

 7. eu personal de-abia astept ziua de luni ( Boardwalk Empire ) ! :D

  0

  0

 8. La mine e marti :)

  0

  0

 9. #11

  Cand ma gandesc ca n-am mai fost de 2 saptamani la scoala si ar trebui sa ma duc dar n-am chef de nimic dar apoi de scoala! Mai bine plecam in Austria si nu ma mai gandeam la scoala aia atat!

  0

  0

 10. #12

  Deoarece am si eu depresia cu luni dimineata care de obicei incepe duminica seara, m-am gandit (psihanalizat) de unde naiba imi vine.
  Singura explicatie logica care mi-a venit este ca problema vine din subconstientul ancestral, adica din timpurile imemoriale cand mergeam la scoala si dupa weekend ma gandeam ca a doua zi dimineata trebuie sa merg la scoala, ca nu mi-am pregatit temele, ca….

  PS. Sper ca ai remarcat expresia „subconstient ancestral” :)

  0

  0

 11. #13

  …si eu de-abia astept ziua de luni care incepe la 7, verific regulatory news service pe bursa din Londra si la 8 se deschide piata si incepe sesiunea de trading. ££££

  0

  0

  • #14

   Incepi tarziu.
   Eu incep la 3 dimineata cand se deschide Hong Kong-ul.
   La 7 cand tu te bagi pe Londra, eu sunt satul de $$$$

   0

   0

 12. Azi e luni?

  0

  0

Citește și...

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]

Am citit chestia asta și, sincer, nu m-a mirat deloc. Nu știu dacă e neapărat reală, m-am uitat pe situl ei, nu văd vreun cont de facebook lăsat, iar textele de acolo, evident, sunt puse de către vreun student care știe gramatică. Cristiana Sîrbu este doar un efect al unui sistem […]

Acum, că v-ați mai calmai puțin, poate vreți să vi se și explice de ce ați fost proști la faza asta cu copilul. Rezumând. Un copil a fost adoptat de niște români din US. Acei români sunt, DE FAPT ȘI DE DREPT, părinții LEGALI ai copilului. Există o hotărâre judecătorească, definitivă și executorie, […]