E soare și e un început de primăvară perfect

E soare și e un început de primăvară perfect. Ieri am avut o zi perfectă, m-am bălăcit cu puradelul în piscina de la body-art, care body-art va fi închis până pe 2 aprilie, lucru ce îmi întristează inima maxim. Astăzi ies în Herr-a-straw, cu același puradel și cu Andrew Whirlwind.
Când e soare și cald, e bine să îți analizezi prioritățile.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. Have a nice spring.

 2. #2

  Bre Whirlwind inseamna vartej si pe el il cheama Crivat :)

 3. Da, e o zi minunata. Parca am uitat de muntii de frig.
  Incep sa inmugureasca pomii. O primavara minunata!

 4. #8

  La mine la Pitesti te sufla un „whirlwind” de nu iti vine sa crezi… Daca te uiti pe geam doar, pare OK….

 5. Singurul aspect negativ al perioadei este invazia ‘hoardelor’ de romanasi ‘civilizati’ in anumite locuri din natura, in urma carora vor ramane munti de gunoaie.

 6. +1 for this brilliant ideea ,i will do the same as you :D have fun

  • #12

   ce ma seaca stilul asta de labagiu american. puteai sa zici direct ca vrei sa-ti lasi linkul cum isi lasa sconcsul duhoarea

 7. E așa de primăvară încât azi am luat prânzul în curte, am admirat zambilele și, vorba ta, am (re)analizat prioritățile. :)

 8. #14

  De azi m-am apucat si eu de „miscare” prin curte,ca tot gospodarul.
  Abia am asteptat deja.Am amortit numai in casa toata iarna.
  Si Sighetul are o primavara minunata.

 9. Daaa! Azi am luat la rand, si o sa continui in cateva ore, parcurile din Bruxelles! Zile ca asta ne aduc aminte de ce traim.

 10. @merluciu :) Te recunosti in descriere ? stai chill ,get a fucking real life si bucura-te de soare :) daca vroiam sa las un link o faceam ca tot omu’ ,direct. Nu te mai stresa de ce fac altii ,iti dauneaza grav sanatatii.
  have fun!

 11. m-am bagat intre patru pereti si un neon sa muncesc :P
  mda, primavara placuta…

 12. Gratarul este mai civilizat.

 13. Incepe sa reapara si optimismul odata cu vremea asta.

 14. da, pentru ca luminca e sinonim de optimism si e preferabil sa ai idei „luminate”

 15. #21

  Am lenevit sambata in curte la bunica-mea, cu un pahar de cico in fata, pe un scaun comod si m-am gandit la nemurirea sufletului. Tare bine a fost ! Ma saturasem de haine groase ca de mere acre.

 16. #22

  Primavara ca primavara, dar ce facem cu aia care urasc caldura?!

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex