E weekend, flăcăi

 • Test cu Dacia Duster (mi-a împlinit așteptarile, e ca la radio erevan, Volga nu era volgă, era bicicletă, nu i s-a dat, i s-a luat)
 • Oameni
 • Guvernul rromân este legiuitor, judecător, orice. Pentru că guvernul rromân decide el singurel ce e o situație de forță majoră, nu trebuie să mai treacă pe la tribunal, acolo unde de fapt se judecă așa ceva. Dacă Boc a zis, înseamnă că o fi și adevărat, nu?
 • Am făcut fan page pe Facebook, pentru arhiblog. Acum se vede cine e cu adevărat fan și cine nu.
  Da Maka, am reușit să dezactivez absolut toate mizeriile alea de mailuri, nu mă mai deranjează.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  vezi ca ai acelasi link la primele 2 puncte

  Thumb up 0
 2. Ai spus mai demult ca renunti la facebook, sa inteleg ca ai revenit, la fel ca si cu tigarile?

  Thumb up 0
  • am renuntat pe arhi, asta e fan page pentru arhiblog, e altceva

   Thumb up 0
 3. E vorba de despagubit, nu de dat banii inapoi pe bilete. Alta poveste. Dar e greu cu ziaristii romani si interpretarile atunci cand nu e vorba de pupat fundul cuiva, ca sa manance si gura lor ceva. Am vazut aceeasi interpretare si pe Hotnews. Dar am vazut si declaratia secretarului aluia la tv. Acum vad si la Daily astia … Stupid interpretation is stupid.

  Thumb up 0
 4. KingSnake, chiar si asa, guvernul, adica EXECUTIVUL, nu are DREPTUL de a se amesteca in JUSTITIE.

  Thumb up 0
 5. Pai nu are nimeni dreptul sa se amestece in asta, tu ai libertatea de a da in judecata compania. Cred ca ce voia secretarul de stat sa zica este ca in alte cazuri, cand este de vina compania, aceasta este obligata sa plateasca anumite despagubiri (pe langa pretul biletului), in anumite conditii, fara sa mai fie nevoie de judecata.

  Thumb up 0
 6. Si uita-te ca mai jos in stire spun ca hotelurile din Otopeni sunt pline, pe banii companiilor. Daca erau asa de libere in a nu-si asuma nicio responsabilitate, nu scoteau companiile bani pentru cazare.

  Din pacate nu avem prea multi ziaristi care sa se gandeasca si sa investigheze (macar sa caute pe google, asa cum recomanda tovarasul suprem) inainte de a publica o stire.

  Eu mai curand m-as lega de alte doua stiri:

  1. Basescu merge cu elicopterul pana la Oradea si de acolo cu masina pana la Cracovia. De ce nu merge cu Dusterul ala nou pe minunatele drumuri din Romania, tara care n-are nevoie de autostrazi, dupa cum bine declara acest al doilea Mesia pe pamant romanesc ?

  2. Boc a zis ca daca vulcanul ala e activ 2 ani vom merge cu barca. Normal, ca n-avem drumuri si nici trenuri. Dar care barca ? Din ce flota ? 😆

  Thumb up 0
  • dude, am zis eu ceva de companiile aeriene? nu, doar de secretarul de stat, care da verdicte, verdicte care in general sunt respectate de judecatorii nostri cinsititi

   Thumb up 0
 7. Eu tot cred ca vorbea despre despagubirile „automate”, fara judecata. Cat despre judecatori, aia mai curand respecta niste bani veniti de unde trebuie, decat un secretar de stat.

  Thumb up 0
 8. dude, la faza cu despagubirile ai dat-o in bara. again. in plus, daca e sa ma iau dupa formularea ta ar trebui sa deduc ca forta majora se stabileste la tribunal. si nu stiu de ce am impresia ca nu e asa

  Thumb up 0