Echipa de fotbal american

Ma gandeam astazi, in pisoarul din Carrefour, desigur in timp ce il innobilam, la echipa aia de fotbal american pe care vor astia sa o formeze la Constanta, si se lauda ca o sa fie prima echipa de fotbal american din Romania. Si jetul m-a dus la o intrebare esential de fundamentala:

Daca e prima echipa…cu cine o sa joace? O sa fie primii in campionat tot timpul? Dar daca ies pe locul doi dintr-o singura echipa participanta?
De gandit…

LE: Acest post este scris la laptoapa mea wireless, folosind internetul wireless furat de la pizza hut, carora le multumesc cu aceasta ocazie.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. E, stai tu linistit, ti-au pus ei ceva in pizza, ca sa se scoata :)).

 2. man incearca sa te documentezi, sunt 4 orase in romania care incearca sa isi faca echipe de fotbal american ;)

 3. Mai sunt formatii in Tara care vor sa devina si ei echipa. Suntem multi pasionati de acest sport si vrem sa fie recunoscut oficial, asa ca putem si noi sa dam viata unui campionat.
  Tu, continua sa te ocupi cu tastatura, ca vad ca te pricepi, iar nu umbla asa de des la pantaloni..

 4. BigRechin, ai inteles gresit. Nu am nimic impotriva infiintarii echipei respective, plus ca si mie imi place sportul asta, si ma uit in fiecare an la SuperBowl. Era o ironie la adresa lipsei mai multor echipe, si la locul unde e amplasata respectiva reclama.
  In rest, sa auzim numai de bine.

 5. Carrefour ne a acordat sa amplasam niste reclame pentru a cauta jucatori noi. Daca ai observat, locul mentionat cu nobilitate de tine, este singurul in toata cladirea unde este permisa aceasta activitate (reclama).
  Ma bucur de faptul ca macar ceva te a dat de gandire si observatia a fost corecta.
  Insa, „Primul” nu inseamna neaparat „Singurul”, dar noi ne laudam pe buna dreptate de aceasta insigna si speram in continuare sa nu ramanem „Singurii” care au si echipamentul.
  Oricum, iti multumesc ca imi ai dat ocazia de a preciza aceste mici lucruri.
  Toate cele bune in continuare.

 6. P.S.: nu e exclus ca ai putea si tu sa treci pe la noi pentru o proba, vazut ca ai spus ca acest sport iti place. S-ar putea ca, alaturi de placerea, sa nasca si o pasiune… Totul e pe site-ul nostru…

 7. avand in vedere ca am 110 kile si daca alerg 200 de metri cad lat…e putin probabil:)) dar multzam de invitatie. in mod sigur o sa vin la meciuri, desigur, daca o sa fiu invitat. nu ar strica si niste cuvinte pe arhi.tv inregistrate pe banca de rezerve:)

 8. Forma fizica se face, se progreseaza.. Infine: nu cred ca vei avea nevoie de invitatie.
  ;-)

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex