Egalitatea de șanse e o realitate în ziua de azi

Bine, nu la români, dar asta e altceva, la români femeia care lăzile de bere.
Ieri am ieșit și ne-am plimbat prin centrul orașului, nu știu de ce reținusem eu că e închisă Calea Victoriei. Reținusem prost, că nu era închisă, dar tot ne-am plimbat, măcar pe trotuar.

Ce să zic, mulți turiști. Nu ca în alte capitale, dar mulți oameni care pozau chestii, se minunau de rahatul ăla de cartof însângerat sau se holbau în vitrinele închise de pe victoriei, pentru că se știe, e duminică și duminica nu se face comerț pe Corso.

Anyway, a fost haios să pozăm grupul de francezi din fața noastră. Grup în care ei mergeau cu mâinile în buzunare, iar ea căra precum cară Frusina apă la vacă. Cu toate mâinile.
Funny.

20 comentarii

 1. Bo$$ dar parcă erai singurul care postai zilnic ca șelf publisher șef de blog

  0

 2. Da, este o egalitate. Jean n-a avut nimic de luat de acasa, lui ii e de-ajuns telefonul si mainile in buzunar; Francine insa a vrut sa mai ia un „jerse” ca poate ii e frig, niste apica, portofelul ei doldora de chitante, etc. etc. Francine sa se descurce!

  0

  • Aaah, personajele sunt in poza? Pai pare ca Francine poarta o sacosa de cumparaturi si pun pariu ca nu Jean a indemnat-o sa treaca pe la toata magazinele din drum.

   0

 3. #10

  Duamne, daca si la frantuji a disparut cavalerismul am ajuns rau de tot. In alta ordine de idei, daca tot ai fost martor la asemenea monstruozitate puteai da o mana de ajutor. Asa sunteti toti, cautati senzationalul, filmati sau faceti poze si nici unul nu sunati la 112.

  0

 4. #11

  Egalitatea sexelor… Nu asa vor?

  0

  • #12

   egalitatea sexelor, vorba cantecului: de lungi sau de groase ?

   0

 5. #13

  Les men avec Le Pen dans le pocket.

  0

 6. #14

  Vineri si sambata, dar numai seara a fost inchisa, ca a fost Spotlight.

  0

 7. #15

  Sincer, eu n-am pretentii de la nimeni sa-mi care bagajele, sa-mi tina usa deschisa, sa-mi plateasca sucul la cofetarie….. Sunt perfect capabila sa fac toate chestiile respective. Acum, ca sotul meu nu s-ar plimba cu mainile in buzunare pe langa mine in timp ce eu car bagaje, aia e altceva. After all, si eu ii pun lui sosetele la spalat, deci e OK. Dar nu am nicio pretentie si nici macar vreo dorinta ca vreo alta persoana de sex masculin cu care interactionez sa ma trateze cumva special.

  0

  • #16
   Arhi

   nu e vorba de a trata special, ci de a particulariza taskurile in grup, functie de capacitati. daca tu esti ditamai darlaul, nu lasi pe cel mai slab membru sa care kkturi care pentru tine nu inseamna nimic.

  • #17

   Fiecare îşi cară propriul kkt. Am învăţat lecţia asta pe munte, când prietena mea pasionată de fotografie m-a împovărat ca pe măgăruş cu lentile, trepied, acumulatori, bliţuri, plust restul bagajului de „necesităţi”.
   Bagajul meu inteligent pregătit la un maxim de 5kg s-a transformat în vreo 30. Cine a fost primul măgar cu limba pe afară, fleaşcă după câteva ore de urcat? Aiiihaaaa!
   Valabil oriunde. Cât timp nu e o problemă de viaţă şi de moarte, te descurci cu propriul kkt. Nu eşti în stare? Mai taie din ele, dă-le dreq!

   0

  • #18

   @Corbane ia zi-ne cine s-a bucurat de limba aia scoasa de un cot du=paia. nici acum nu crezi ca toata treaba aia a fost calculata? se numeste strategie.

   0

 8. Pai my friend egalitate de fapt e fix asta… sunt lucrurile ei, si le cara. Tipii au un amarat de rucsac, ea a avut nevoie de 7 :))

  0

 9. #20

  dar chiar asa sunt. cu excceptia italienilor si a spaniolilor, cel putin generatia nascuta dupa 1990 este destul de asexuata in occident. adica sunt relatii…mult mai neutre ca la noi. dar nicio grija, o sa intre si la noi chestia asta.

  0

Citește și...

Atâta am de căpșunărit azi, și tocmai azi mi-am lăsat cuvintele acasă. Și o parte din cap, exact aia de care am nevoie, că-mi vine NADCAP-ul în audit într-o lună și trebuie să revizuiesc documentația din paleolitic. Am gândurile împrăștiate prin tot internetul. Dacă nici Paul de Seneville nu ajută, nu știu cum să […]

Bine, știu, specialiștii internetului se vor ofusca și nu vor înțelege ce văd eu bun la ea. Aia e, îmi place mie, condamnați-mă la bice pe spinare. Cred că e o reclamă bună, care atinge exact obiectivele propuse și nu stă în reach și exceluri. GGul merge către băieții și fetele de la […]