Eu consider mersul pe tocuri o artă. Este exact ca și cum ai încerca să mergi pe picioroange, la alt nivel. Nu râdeți, am încercat, știu să merg pe picioroange, am avut veleități de circar de mic.

Ce vreau să zic este că nu orice femeie arată bine pe tocuri. Pentru că femeile consideră că mersul pe tocuri e un dat de la dumnezeu pentru genul feminin și nu o chestie pe care, ca să o stăpânești, trebuie să o exersezi.

Pur și simplu nu am putut să mă abțin zilele trecute, într-unul din mall-urile bucureștene, urmărind o doamnă de 30+ mergând pe tocuri în stilul pinguin.
Stilul pinguin este atunci când purtătoare de toace nu este sigură pe capacitățile ei de a reveni în echilibru pe toată talpa și atunci nu pășește normal, ci pur și simplu pune piciorul de pe pământ cu toată talpa în același timp, pentru un mai bun echilibru. Prin urmare, genunchii sunt ușor flexați, iar tibia este tot timpul perpendiculară cu solul.

Teribil de hidos și de jenant, mai ales la o anumită vârstă, când se presupune că ai mai umblat pe tocuri în viața respectivă.
Doamnelor, domnișoarelor, nu e nici o jenă să faceți exerciții de mers prin casă. Nimeni nu se naște învățat, iar a fi frumos este o artă. De ce vreți să ne distrugeți visele cu apariții funambulești și în loc de o nemțoaică cu coc, ochelari și cizme cu toc de 20, să îl văd pe clovnul Mitică de la sculărie?