Elisabeta Lipă, cel mai prost ministru al sportului din istoria româniei, dorește să închidă toate sporturile neolimpice.

elisabeta-lipa-analfabeta

Lipă își dorește modificarea de urgență a legii educației fizice și sportului, astfel: „Federațiile sportive, care pot funcționa la discipline sportive/ramuri de sport a căror practicare este oficial recunoscută în România, dar care nu îndeplinesc condițiile pentru a fi federație sportivă națională (n.r.- federațiile neolimpice), nu mai au calitatea de utilitate publică și de interes național și nu pot accesa fonduri de la bugetul de stat prin Ministerul Tineretului și Sportului” (art. 34: b).

Mai mult decât atât, în cadrul aceleiași legi, Elisabeta Lipă propune desființarea secțiilor neolimpice din cadrul cluburilor departamentale, care nu vor mai avea astfel dreptul legal de a înființa secțiii pentru aceste sporturi, indiferent de numărul de copii și tineri care le practică.

Practic, distinsa analfabetă ajunsă ministru datorită faptului că dă bine la rame și a făcut facultatea la bătrânețe, la fără frecvență, împreună cu Gabriel Oprea, dorește să închidă ORICE sport care nu merge la olimpiadă și primește finanțare de la stat.

Ca să înțelegeți despre ce vorbim, aici nu e vorba de micile federații de karate sau știu eu ce. De exemplu, cluburi cu tradiție nu vor mai avea dreptul de a avea secție de lupte și de lupte greco romane, pentru că au fost scoase de pe lista sporturilor olimpice.

În schimb, vom avea o puternică federație de golf. Și desigur, sportul preferat al analfabetei, bărcuțele. Acolo se vor duce toți banii.

Vedeți rezultatul numirilor politice și nu pe competențe? Aici este. Acum îl vedeți și îl savurați în toată splendoarea sa. Nu se vor mai face selecții de copii la cluburi, dacă nu e sport olimpic. Nu vor mai fi bani pentru a-i antrena.

După ce că devenim o națiune de obezi, după ce că sportul în școli este complet inexistent, vine câte o paricopitată de asta și distruge și restul. Și nu mai reconstruiește nimeni.

via evz

34 comentarii

 1. #1

  Absolut orice cretin care ajunge intr-o functie publica doreste sa isi lase ampreta intr-un mod sau altul.De cele mai multe ori printr-o tampenie.
  Doamna Lipa iesiti dracului din tipare(taranca trista si obosita) si infintati Federatia Romana de Bowls.

  0

  0

  • #2

   Nu nu.Sa infiinteze F.R.O. Federatia romana de ouling.

   0

   0

 2. #3

  Vrea doar curling. Asta e!

  0

  0

 3. #4

  Omg, R.I.P. Federatia Romana de Sah… nu inteleg cum a ajuns imbecila asta la MTS.

  0

  0

  • #5

   a dat la rame, if you know watta mean

  • #6

   da-i in plm si pe ruigbisti, nu?

   0

   0

  • #7

   Exista rugby in 7 la JO 2016, though.

   0

   0

  • #8

   Chiar asa? Vrea sa desfiinteze si cluburile de sah? Pai si cu fiu-meu cum ramane?

   0

   0

  • #9

   ma agatat odata un tip in club si mia zis ca e sportiv facea sah sahul nu e sport

   0

   0

 4. #10

  Daca olimpic nu e… nimic nu e!!! :)

  0

  0

 5. #11

  Mestere pentru mine initiativa lopataresei lui chiron îmi pare mai grava pentru noi decât brexitu sufletului.Lipsa unui program national pentru implementarea sportului la nivel de tara este pentru mine un genocid.Asta si cu meltenismul parintilor care prefera sa scoata scutiri medicale sa nu faca copilu sport ca transpira,se loveste,nu ii foloseste la nimic.Nu stiu cum ma lasa sufletu ca m-a bulversat brexitu dar eu am început insamnantarea porumbului hibrid de 90 de zile,a meiului si cu toata durerea provocata de iesirea regatului din ue pun si 3 ha de fasole.

  0

  0

  • :) Ba brexitul e mai grav, crede-ma

   0

   0

  • #13

   cum te-ai inchis la rapita ?

   0

   0

  • #14

   Ender,media a fost de 5600kg la hectar.Acum pentru porumb fac doua discuiri si dau o grapa,nu ar sa păstrez umezeala in sol.Pt porumb îmi trebuie o temperatura insumata pe 90 de zile cam de 1300 grade,la mei e simplu cu 800 grade e copt dupa 70 de zile.Acu studiez autorizatii si costuri pentru o linie de presare la rece de ulei de răpită si desfacerea normal.

   0

   0

  • #15

   5.6 e beton. mai la sud la mine treaba s-a dus in jos. 3.5-4 media. aia cu ulei e misto, ma bate si pe mine gandul sa fac o investitie in asa ceva.

   0

   0

  • #16

   @ edelweiss. Felicitari pentru munca pe care o faci. Respect!

   0

   0

  • #17

   :)

   0

   0

 6. #18

  Voi nu ati inteles ca femeie asta vede lumea in medalii de aur? ORICE pentru medalii de aur: merge si un dopaj, merge si bataie/umilinta aplicata copiilor mici, merge si raderea oricarui alt sport care nu ar aduce medalii. Preocuparea

  0

  0

 7. cineva ar tb sa-i spuna lu’tanti asta ca nu face strategia nationala de sport singura de capul ei. Ba, da’ nu il avem pe CIolos in guvern sa o ia la o discutie de 5 minute?

  0

  0

 8. #20

  sunt curios daca au mai fost si alte idei marete sub acoperirea stirilor despre brexit. ma gandeam ca ala care a scris pe wiki treaba cu cel mai prost ministru a facut o gluma buna. eroare. omul era serios.

  0

  0

 9. #21

  Cum naiba nebuna asta, fosta atleta, asa cum a fost, vrea sa scoata anumite sporturi pe tusa in loc sa vina cu idei, cu proiecte pentru a incuraja si mai mult sportul. Pe asta nu se gandesc „tehnocratii” sa o schimbe ca poate are treaba la tras la rame pe undeva…

  0

  0

 10. #22

  Sa avem pardon, este imparicopitata, ca sunt 5 copite la fiecare mana/picior.

  0

  0

 11. #23

  Dacă tot discutăm de lopătara asta importantă, vreau să întreb şi eu ceva.
  Vreau să îmi schimb aragazul şi am văzut că la emag îl ridică şi pe ăla vechi, dar oare mi-l instalează pe ăsta nou la gaz sau trebuie să chem eu după un instalator?

  0

  0

  • #24

   @ andrei
   Ți-l instalează și îți gătesc și o ciorbă de fasole.

   0

   0

  • #25

   Cu asa o intrebare… nu esti roman adevarat. :(

   0

   0

 12. #26

  E grav sa fii cel mai prost ministru dintr-o multime care il cuprinde si pe Crin Antonescu.

  0

  0

 13. #27

  Eu din asta înțeleg ca matematica va fi sponsorizată ca sport, la câți olimpici avem.

  0

  0

 14. #28

  Doamne cum poate gândi asemenea tâmpenii știe aceasta femeie ce inseama sport strategie sau o lege care sa atragă copii spre sport nu știe,vom avea niște copii obezi,sporturile așa zise neolimpice au adus mii de medalii de aur știe femeia asta câte ore de antrenament au la activ acești copii?nu știe nimic nici sa vorbească corect nu știe.Cine naiba a pus-o ministru?

  0

  0

 15. Cu o astfel de decizie dispare Romania complet de pe harta sportului. Foarte interesant :)

  0

  0

 16. #30

  Sper doar ca asta e o gluma proasta….

  0

  0

 17. #31

  Om mai prost ca ea nu exista ! Pleaca de la minister.

  0

  0

 18. #32

  CURVA imputita

  0

  0

 19. #33

  Noua golf ne trebuie…Inotul nu-i finantat si multe alte sporturi. GOLF ma golf, cert este ca noi avem bani pentru golf. :)

  0

  0

 20. #34

  Așa e soarta boului, vițel adult… (În acest caz, al vacii maidaneze devenită Holstein…)

  0

  0

Citește și...