Elodia ma urmareste

Am avut cel mai cretin vis din lumea asta. Nu cred ca exista ceva mai idiot. Se facea ca eram prieten cu barbatul Elodiei Ghinescu, si eram de fata cand a omorat-o. Si dupa ce a omorat-o, impreuna cu un tip a transat-o, a bagat-o in saci de rafie, carnea intr-o partea, oasele goale in alta parte, si dupa aia ma rugau amandoi sa ii ajut sa o arunce in lacul Colentina, dincolo de pod.
M-am trezit cu o durere de inima si o scarba de carne, ceva de speriat. Adica anul trecut cand am adus porcina acasa, am adus-o in saci de rafie, din care curgea sange si iesea un vag miros de acreolina.
Deci am devenit vegetarian, gata!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. Barbat-su lu Elodia nu e politistu Cioacacare ai zis tu ca s-a cacat la Bicaz?! Ca nu-s la curent cu vipurile de noapte…

  Thumb up 0
 2. Eu sunt curioasa cat o sa mai dureze toata treaba asta cu cazul Elodia Ghinescu… Oare o sa dureze la fel de mult ca „Tanar si nelinistit???”

  Thumb up 0
 3. @Andreea… chiar daca se termina toate ipotezele… presimt ca DD ne pregateste: „Elodia – Reloaded”; „Elodia – Extinction”; „Elodia Se Intoarce”; si probabil „Singur Acasa Cu Elodia”, dar cred ca toate vor avea ca soundtrack http://www.arhiblog.com/balada-elodiei-ghinescu

  Thumb up 0
 4. OFFTOPIC: arhi poti sa-mi spui si mie cum se numeste plugin-ul asta de arata statisticile pt fiecare user in parte cum ar veni.

  Thumb up 0
 5. @suzi, da ala e
  @andreea, la infinit
  @all, adica eu va marturisesc spaimele mele intime si pe voi va intereseaza daca cioaca s-a cacat la Bicaz??
  Doamne, ce oameni…

  Thumb up 0
 6. Si ai anuntat politia ca stii unde e cadavru?

  Thumb up 0
 7. Aha, eu cred ca tu esti criminalul. Te desconsipiri tu incet, incet 😀 . In Pitesti, la procuratura, e un du-te-vino. Mai auzi pe cate unul „Au gasit-o!”, probalema e ca nu il mai crede nimeni. Iar eu sunt atat de satula de Elodia asta, ca acum chiar imi doresc sa nu o mai gaseasca. Sa ma lase dracului in pace.
  Uh, gata, mi-am revenit.

  Thumb up 0
 8. @Arhi dupa cum vezi lumea e mai ahtiata dupa senzational… Pun pariu ca daca ar citi DD entry-ul tau te-ar chema la OTV sa ii spui in direct unde e Elodia. Si apoi bineinteles ar incepe dragarea lacului Colentina, unde probabil vor gasi vreo 2-3 bancomate, case de bani si niste chinezi in saci de plastic, dar nu si pe Elodia. 😀

  Thumb up 0