Elseve multigloss

Eu stau si ma intreb ca romanul neaos, ce e aia proteine din perle? Adica perlele au proteine? Eu stiam ca sunt niste bile stralucitoare, de le tin tanti cu bani la gat…
(P)

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Ptr a intelege iti lipseste exact chestia esentiala, in speta ar fi necesar sa iti cada putza si sa iti moara cel putin jumatate din neuroni. Poate atunci nu vei putea intelege si aprofunda aceste enigme care pe noi … astia cu putza si neuroni care ne iasa la numar, nu le putem intelege.

  Alambicata exprimare, dar sunt sigur ca intelegi tu cumva cumva ce am vrut sa spun … deh … sunt cam obosit.

 2. JUMATATE DOAR?:))

 3. Am vrut sa fiu baiat finut 😀

 4. Poate proteine din scoici. Din perle nu cred ca se poate, decat daca stai foarte bine cu dantura. Dar cat de bine ar trebui sa stai?

 5. Cam tot atat de bine cat sa spargi nuci cu dosul.

 6. Desi nu am putza si la numaratoare neuronii imi ies cu virgula, mi-a mirosit mie a bull(spread)sheet de marketing toata chestia, de cand a aparut. Eh dupa multe-multe search-uri, iata adevarul:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Pearl#Creation_of_a_pearl
  http://en.wikipedia.org/wiki/Mother-of-pearl
  http://en.wikipedia.org/wiki/Conchiolin

  Desi sunt clasificate ca si pietre pretioase, perlele sunt totusi create de organisme vii (scoici), e normal sa contina si material organic.

  Intrebarea e de fapt alta: cate perle isi pot permite cei de la L’Oreal sa sacrifice pt un amarat de sampon. E tot un simplu produs cu imagine „stralucitoare”, ambalat frumos sa placa la consumatoare, insotit de campania de marketing aferenta. Nimic nou sub soare.

 7. #7

  Ca-cam asa mai Dee! Marketing rullz!