În ultimii ani, cea mai haioasă glumă pe care o puteam face pe internet era să spunem că avem cont VIP la eMAG. Vai, câte emoții am declanșat, câte scandaluri, câte telefoane date pe la call center, despre cum au bloggerii acces special. Vă spun, haios intens, mai ales de Black Friday, când spuneam că aveam acces cu 30 de minute mai devreme la oferte. Avem un plici, nu aveam nimic.

Dar iată, acel moment a venit, iar eMAG a venit nu cu VIP, dar cu Genius.

eMAG lansează Genius, serviciul premium prin care membrii pot face cumpărături nelimitate cu livrarerapidă și gratuită, plus alte beneficii exclusive.
eMAG Genius este disponibil la lansare în cinci orașe mari din țară: București, Brașov, Cluj-Napoca,
Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora. Livrarea este rapidă, orice comandă plasată de luni până vineri, până seara târziu, este livrată a doua zi. În plus, în București, pentru comenzi plasate până la miezul nopții, livrarea se face a doua zi, 7 zile din 7, inclusiv duminica.

Ei, cum sună asta? Sună bine de tot, serios. După cum se vede, eu chiar am multe comenzi la eMAG, pentru că e sistemul meu preferat de comenzi, din cauza ecosistemului cu care vine, returul pe termen lung, sistemul de la Depanero, care mie mi se pare genial, posibilitatea de a merge în showroom cu produsul și să îl dau înapoi no question asked, lucruri de astea care contrabalansează alte probleme care, poate, există.

Pe scurt, beneficiile

Membrii pot comanda nelimitat cu transport gratuit acasă, dacă e o comandă minimă de 100 de lei sau la easy box, indiferent de valoare. Am comandat înainte o supă la plic la easy box, chiar e gratuit.
 Disponibil în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, dar și localitățile limitrofe acestora
 Livrare rapidă, a doua zi, pentru comenzi plasate până seara târziu
 În București: 7 zile din 7 livrare a doua zi, chiar și comenzile plasate sâmbăta până la miezul
nopții vor fi livrate duminica
 Sute de mii de produse care acoperă orice nevoie: articole pentru casă, cărți, îmbrăcăminte,
jucării, băcănie, băuturi, electronice, electrocasnice și IT
 60 de zile retur gratuit
 Doar 8,25 lei pe lună plătibil anual, indiferent de numarul de comenzi plasate

Serios, poate nu e vizibil, dar e una din veștile cele mai bune din comerțul românesc. Prime, când sunt în afară, e cea mai mișto chestie posibilă și iată, în România avem acum Genius.