eMAG lansează noua campanie de brand și un nou slogan – „Găsești mai mult decât crezi”

eMAG lansează o nouă campanie de brand și un nou slogan, reafirmându-și poziționarea de retailer multi-categorii cu o mare diversitate de produse. Noul slogan, eMAG. Găsești mai mult decât crezi, înglobează atât abundența de articole și categorii oferite clienților, cât și diversitatea de emoții care se creează în jurul produselor.

„Noua campanie de comunicare a pornit de la client, de la dorințele și nevoile lui, de la modul în care el percepe magazinul ideal până la preferințele sale de shopping. Spotul TV redă cinci povești de viață ale unor oameni obișnuiți care caută la eMAG produsele pe care și le doresc și găsesc, alături de acestea, experiențe memorabile. Este o reconfirmare a statutului de retailer multi-categorii, a faptului că în oferta eMAG exista atât produse electro-IT cât și articole de îmbrăcăminte, produse cosmetice, produse pentru copii și pentru casa și multe altele. Mesajul noii campanii poate fi rezumat în noul slogan: indiferent cine ești, poți să cauți orice îți imaginezi, fiindcă la eMAG găsești mai mult decât crezi”, a declarat Eugen Popescu, Marketing Director eMAG.

În dezvoltarea campaniei au fost luate în calcul datele celui mai nou studiu de brand realizat de eMAG. Scopul acestei cercetări a fost de a înțelege ce trăsături are magazinul ideal în viziunea românilor. 67% dintre aceștia consideră că magazinul ideal este multi-categorii și le oferă acces la o gamă variată de categorii, produse și servicii. eMAG este în topul retailerilor asociați cu magazinul ideal, deoarece oferă acces simplu și rapid la peste 3,2 milioane de produse, grupate în peste 1.800 de categorii. Pentru a-și consolida oferta, în ultimii ani eMAG a lansat noi categorii de produse, cum ar fi: fashion, cosmetice, produse pentru copii sau home&deco. Noua campanie de comunicare este o reafirmare a percepției pe care mulți dintre utilizatori o au deja despre eMAG: este magazinul de unde pot cumpăra aproape orice, oricând, de oriunde s-ar afla.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

 1. #1

  Eh, deja au inceput sa mareasca preturile pentru black friday :))))

  0

  0

 2. #2

  Și ei au făcut reclamă în rime? Asta e moda? Sau au luat echipa de creație de la Telekom?

  0

  0

 3. #3

  Eu unu tot caut la ei un laptop de gaming la pret decent si nimic. Desigur ma astept la un 17″, i7 si un 1080gtx la un pret care s nu depaseasca 2k eur, dar nici vorba. Pote o sa reusesc, altfel easynotebooks sau computeruniverse scrie pe doleante…

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]