Enel Dobrogea suge

Servicii de rahat, oameni de rahat, casiere de rahat. Nici nu am cuvinte sa ii descriu. Cand intri acolo, se desfasoara in fata ta o fila de comunism. Chestii cu „nesimtitule, iesi afara”. Nu mie, unui batranel venit dintr-un sat, care ajunsese cu 3 minute dupa ce programul de relatii cu clientii se terminase. Adica 12:30.
Va urez multa muie la toate!
PS: Cine stie cum se face plata online la enel, poate se milostiveste si de mine si ma informeaza…
PS2: Am vazut un batranel ca platea si el lumina…2 lei, pentru ca, spunea el, are doar o veioza care merge din cand in cand…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. Enel suge rau de tot. Pica curentul o data la doua zile.

  Thumb up 0
 2. #2

  ai dreptate, majoritatea functionarelor de acolo sunt niste oi inculte, ordinare, cu aere imputite de cucoane importante si pline de sictir. si astea mai tinere ce le copiaza pe alea din artileria batrana, crescute in comunism. bleah, jeg..

  Thumb up 0
 3. zici ca sunt coborate direct din Adam frate, si le scarbesti prin prezenta

  Thumb up 0
 4. mie azi tanti de la posta mai avea putin si-mi dadea o palma pentru ca am avut pretentia sa-mi dea alocatia (pe care nu o pot lua decat de la posta!) pe la ora 13 si 5 minute (de la 13 la 13.30 e schimb de tura sau ceva). de remarcat ca pe tanti care a venit dupa mine a servit-o. upiii!!!

  Thumb up 0
 5. de asta prospera firmele de curierat…

  Thumb up 0
 6. mda. partea buna (?) e ca oricum dupa 18 ani nu mai pupam alocatii. probabil s-au gandit ca pe masura ce inaintam in varsta ne slabesc nervii, si s-au gandit sa ne scuteasca de contactul lunar cu „tanti” de la posta.

  Thumb up 0
 7. de la 18 ani va hraniti singuri, de aia:))

  Thumb up 0
 8. da, normal. n-avem decat 2 examene de dat la sfarsitul anului, dar cum alea oricum se fraudeaza, putem sa ne luam un part-time job intre timp. abia facem rost si de banii de spaga. 🙂

  Thumb up 0
 9. De ce sa muncesti cand poti trai de pe urma statului… fraudati cat puteti ! 🙂

  Thumb up 0
 10. de aia am nominalizat Enel la premiile kko. Ce dracu, ultima data am stat 40minute la coada ca sa platesc factura si asta ca am prins coada mica…altfel faceam si Craciunul acolo.

  Thumb up 0
 11. eu cand e coada nu platesc. punct…sa vina sa ma taie de la curent, ca ma leg eu ulterior

  Thumb up 0
 12. eu tot la pauza nimeresc. si zau ca nu inteleg conceptul…chiar n-ar fi posibil sa lucreze macar la un ghiseu in jumatatea aia de ora?

  Thumb up 0
 13. nu, pentru ca nu se poate bea cafeaua de una singura, intelegi? Si barfele, si alea alea, etc

  Thumb up 0
 14. da, uite, asta e un aspect pe care nu l-am luat in considerare. iti dai seama, saracele…

  Thumb up 0
 15. la caserie la RDS asa e, de la 13 la 13.30 are pauza o caserie, de la 13.30 la 14.00 are pauza cealalta caserie.
  arhi, am mai fost de 3 ori in zilele precedente sa platesc si era coada care iesea din cladire, asa ca atunci cand am prinso mai mica (adica pana la 30 de persoane) am zis ca hai sa platesc…

  Thumb up 0
 16. sunt multi din aceastea , foarte multi

  Thumb up 0
 17. Din cate stiu eu nu poti plati online daca ai abonament cu auto-citire. Daca ai de-ala in care-ti estimeaza ei consumul, dupa venirea facturii poti plati ori la bancomat (trebuie sa faci o cerere la banca unde ai cardul – asa mi-am facut eu pentru plata la Vodafone), ori prin servicii online gen BRD net (care sucks la comisioane btw).
  Cam astea-s cunostintele mele limitate.
  Oricum prefer sa merg pe autocitire, asa stiu ca nu ma fura vreun dastept de pe acolo (in timp ce stateam la coada am fost martora a modului de calcul a consumului pentru un nefericit – tanti se incurcase in stiinta, programul dastept de pe calculator o luase razna, ea tipa peste 3 case catre una mai experimentata, sa-i zica ce-i trece omului pe factura… show intreg), iar la casierie mergem sa platim seara pe la 18, cand nu mai sunt cozi.

  Thumb up 0
 18. #20

  S-ami fie iertata interventia. Am citit comentariileoamenilor nemultumiti dediversele prestatii a firmei in cauza. Nu sunt de acord intot deauna cu modul lor de exprimare.Stimate administrator ,de la exprimarea lor ne academica si pina la amenintarea cu militia,procuratura si alte organe ale statului este o cale lunga si cel putin ciudata… Ce te-ai faca domnia ta daca intr-un nenorocit de sat ialomitean din Baragan, corifeii zonali ai ENEL pt. a-ti instala un nenorocit de bransament electric. fir aerian din aluminiu. spinzurat de un amarit de stilp de beton ar face un deviz al lucrarii de 40- 50 de milioane ? Atunci nu mai ameninta nimeni cu politia , procuratura ,etc !…

  Thumb up 0