La Engie sunt mișto reclamele de la tv

Nu stiu daca e material bun pentru tine, dar ai aici raspunsul Directiei de Sanatate Publica a Mun. Bucuresti la sesizarea mea facuta la ANPC referitor la faptul ca in sediul Engie nu exista toalete pentru clienti. Daca insisti esti trimis la o buda ecologica aflate pe un santier din spatele acestei cladiri.

Am adaugat si poza cu buda.

Nu as fi facut sesizarea daca angajatele Engie nu ar fi vorbit urat o parte din doamnele care le explicau ca ele nu intra in toaleta aia.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. asa, si ce vroiai sa faca? este o solutie temporara.

  Thumb up 4
  • Ca orice situație temporară, tinde să devină definitivă.

   Thumb up 7
  • #3

   pai ma gandesc ca angajatii de acolo nu folosesc buda aia ecologica…dar asta e meteahna romaneasca: nu care cumva muritorii de rand sa se cace in budele celeste ale lucratorilor din birouri

   Thumb up 16
  • Cum ce, sa le aduca o olita cu perdeluta la doamnele alea care nu se duc la buda eco.

   Eu nu pricep altceva, tot timpul cand plec de acasa merg intai la buda, ca sa nu fiu nevoit sa merg in alta parte. Si-s ok cateva ore, chiar asa mult se asteapta la Engie?

   Thumb up 4
  • N-ai inteles, Ionut. Oamenii se duc la buda la hipermarket, la Engie, la ENEL, la munca chiar inainte sa plece spre casa, dimineata se caca cand ajung la munca (colegii mei, cel putin), pentru a economisi apa, hartie igienica si sapun, ca asa sunt romanii…Unii colegi beau acasa, in loc de cafea, o posirca ieftina lungita cu apa chioara, dar la birou baga espresso cu mult lapte spumat si miere sau zahar cacalau, ca-i gratuit.

   Thumb up 27
  • #6

   Eu ma cac la munca pentru ca sunt platit in timp ce ma cac, asa ca stau juma de ora pe buda in fiecare zi. Plus ca daca nu te caci acasa, castigi vreo 10 minute pe care le poti dormi sau sa iti faci lucrurile mi in liniste. Singura faza e sa nu mananci portii din alea romanesti care abia incap pe o farfurie, atunci tre sa te duci la buda la primu semn.

   Thumb up 11
  • #7

   Atilla, n-ai vrea sa-ti calce 50 de romani in buda zilnic. Nu-i nicio meteahna romaneasca, e supravietuire. Asa as face si eu fara nicio remuscare. Sa se cace acasa si daca-i urgenta la ecologica. Oricum au in gene forma aia de WC. Mai lipseste nucul de deasupra.

   Thumb up 12
  • #8

   @big0ne: epic nucul ala!

   Thumb up 0
 2. #9

  In cladirea Engie timpii de asteptare sunt de la 2-3 ore in sus. Care ar fi sansele sa ai nevoie la wc?

  Thumb up 11
 3. Incercati sa gasiti o buda la metrou. I dare you…

  Thumb up 2
  • PS: in statii, nu in vagoane

   Thumb up 9
  • Exista. La statia Nicolae Grigorescu, iesirea spre statuie.

   Thumb up 0
  • #13

   Eu mi-am facut o „harta” a wc-urilor in functie de magistrala de metrou pe care o frecventez.
   Pantelimon – wc la Petrom
   republica – wc la gara (sau in spate la sediul rosal)
   costin Georgian – wc la mc
   titan – wc in parc
   n.grigorescu – wc la metrou
   dristor – te abtii
   muncii – te abtii
   iancului – wc la Calif
   obor – wc-uri peste tot
   st.cel mare – te abtii
   victoriei – wc la metrou

   Thumb up 8
 4. La statia 1 Decembrie 1018 exista toaleta la metrou. Si chiar este curata

  Thumb up 1
 5. #15

  Oare cum o fi sa te masturbezi in asa ceva ?

  Thumb up 4
 6. #16

  Habar n-aveam ca exista aplicatii pe telefon care iti arata cel mai apropiat wc.

  Thumb up 1
 7. #17

  Stai linistiti! Nu exista WC-uri suficiente nici in spitalele judetene. Exista doar unul pe un etaj intreg, care de obicei are imprimata inscriptia „WC pentru personal”. La mii de oameni pe zi cati trec p’acolo nu exista alta solutie decat sa iesi undeva in curte si sa-ti pierzi randul, ori sa te pisi pe usa cabinetului unde astepti (solutia ideala!). Am avut un unchi, maistru in constructii, care si-a dat examenul de maistru in anii cinzeci, si care a fost intrebat cu ce se incepe un santier. Ala a raspuns clar: „prima data facem un veceu”, la care examinatorii au zis ca merita sa-si ia diploma ca la asta inca nimeni nu s-a gandit.

  Thumb up 10
  • #18

   Pentru cei care n-au prins vremurile cind nu existau inca budele ecologice, am avut in studentie parte de un santier pe mijlocul strazii (da, am facut la seral…). Care strada era ditamai buulevardul. Cum faci o buda daca ai un santier de genul „inlocuire retea secundara de alimentare cu apa pe Blv. 23 August”?
   Simplu: incropesti o buda de tara (patru pereti de scinduri cu o usa si un tron cu gaura) deasupra primului camin de canalizare, caruia ii dai in prealabil capacul la o parte. Hint: nu e pentru cei cu nasuc sensibil. Dar te poti lauda apoi ca te-ai cacat ziua in amiaza mare in fata Bancii Nationale, sucursala Timisoara…

   Thumb up 2
 8. #19

  Grea e viata si pustie cand te caci si n-ai hartie!

  Thumb up 7