Englezii nu ne mai vor nici câinii

Am citit acest articol care, pentru cei tl;dr, spune, de fapt, că sunt cam mulți câini din românia în străinătate și că ar trebui să fie mai atenți adopteorii ăștia de ocazie cu ce aduc de la români.

Practic, nu face decât să urmeze traseul clasic al erorilor vestului față de românia. Au făcut fix la fel cu țiganii. Dar vai, nu sunt țigani, sunt rromi. După aia au fost romi. Dar vai, îi persecutați, e evident că de asta sunt pline pușcăriile de țigani, nu pentru că educația lor e furtul. Și tot așa, după care DAR VAI, CE CAUTĂ TOȚI ACEȘTI ȚIGANI ROMI, ADICĂ ROMÂNI, LA NOI ÎN ȚARĂ, NU VEDEȚI CE VIOLENȚI SUNT ȘI CUM FURĂ ȘI SĂ SE DUCĂ ÎN ȚARA CARE LE-A DAT NUMELE, ROMÂNIA!!

Nimănui nu îi păsa că noi avem o problemă gravă cu javrele pe străzi și cu cuțofilii, nimănui nu îi păsa că ne mor copiii prin parcuri, atacați de câini, că devine o aventură să mergi pe o stradă, ca nu cumva să te atace o haită de animale. Nu, important era DAR VAI, UITE CE DRĂGĂLAȘI SUNT, CUM SĂ ÎI EUTANASIEZE, SĂ LI SE DEA DRUMUL PE STRĂZI, STERILIZAREA ESTE MODELUL DE URMAT. (în paranteză fie spus, moartea lui Ionuț, copilul sfâșiat de câini în parc, a avut și o urmare bună, prin campania de ucidere a tuturor fiarelor de pe străzi. Ce nu s-a reușit în 20 de ani de așa zise sterilizări, care au adus milioane asociațiilor cuțofile, asociații care nu aveau niciun interes să dispară câinii, că doar din asta păpau, s-a reușit în 6 luni.)

Mno, acum oamenii remarcă că, de fapt, câinii sunt cam mulți, oamenii de fapt îi adoptă sub impulsul momentului și, dacă nu le convin, îi abandonează și brusc, au o problemă cu câinii vagabonzi.
Well, PETA ucide 95% din animalele pe care le salvează de pe străzi, în termen de 5 zile de la salvare.
Hai cu PETA.
P.

16 comentarii

 1. Bai iidiotule,mancate-ar cainii de cretin
  Baga-l Gabi la bulau pe maimutoi !

  0

 2. #4
  Anton

  Am auzit ca un grup de arheologi romi, in uma unor sapaturi, au descoperit pe actualul sit al mega autostrazii urbane de 4 km, cabluri de cupru datand din anul 2018.

  0

 3. #6

  Chiar uitasem de îngerașul Ionuț și bestiile angelofage, al cincilea mit fondator al neamului. În rest, e bine de știut că 2019 (AD!) îl prinde pe Cetin la fel de înverșunat împotriva fraților săi români :)

  https://youtu.be/haDZoJQWNxM

  0

 4. #7

  La bunici aveam un vecin tatar. Nu stiu de ce, dar noi copiii eram convinsi ca acesta ne otravea pisicile. Cum disparea una, nici nu mai spun ce blesteme erau la adresa lui. Niciodata nu am inteles de la ce a pornit aceasta banuiala, m-am gantit chiar ca eram pui de tatarofobi. Acum parca imi vine sa cred ca totusi nu il banuiam de pomana.

  0

 5. „o urmare bună, prin campania de ucidere a tuturor fiarelor de pe străzi. Ce nu s-a reușit în 20 de ani de așa zise sterilizări, care au adus milioane asociațiilor cuțofile, s-a reușit în 6 luni.)”

  Asta nu este posibil, pentru ca si aici pe blog au venit unii care faceau demonstratii matematice ca prin ucidere nu putem scapa de maidanezi.

  0

  • #10
   Arhi

   oh, deci ii mai tine minte si altcineva:)))

  • #11

   Ce ținere de minte, bre? Mac gregor e ardelean, abia ieri a ajuns la articolul cu pricina.

   0

 6. #12

  Vesticii au o satisfactie sadica atunci cand vad probleme nerezolvate in tari mai putin dezvoltate ca ei. Ii face sa uite ca sunt niste luzari la ei in tara si le da un sentiment de superioritate.
  Tin minte ca prin anii ’90 am stat de vorba cu niste francezi care s-au aratat semi amuzati si semi scandalizati de faptul ca multi tineri romani aveau calculator acasa. Ca nu ar fi de nasul nostru cica. Pai ei au stat atatia ani cu Minitel, cum noi vrem direct calculatoare si internet? (Internetul era la inceput pe vremea aia).
  In schimb daca te legai de tigani sau caini, in viziunea lor alea erau emblema Romaniei, cum sa te atingi de ei? Cu ei v-ati nascut, cu ei de gat muriti.

  0

 7. #13

  Totul pleacă de la lipsa de educație a noastră, ca nație. Nicio măsură nu va rezolva problema câinilor, dacă omul de rând e lăsat de capul lui, nu-și sterilizează animalul din curte și nu e pedepsit când abandonează.

  Aș avea rugămintea să nu mai vorbiți la modul general de asociații care ar avea interes să fie câini pe străzi. Produceți confuzie în rândul celor care nu cunosc activitatea ONG-urilor de protecție a animalelor.

  Cele mai mult asociații care toacă bani aiurea sunt cele de stat, deci fix alea unde se duc banii noștri, ai tuturor, indiferent că vrem sau nu să sprijinim gestionarea câinilor de pe străzi. Nu zic că toate asociațiile private sunt fără pată, Doamne ferește, dar măcar acelea există ca urmare a donațiilor voluntare, plus cu susținerea unor organizații din afară.

  PETA au câteva puncte valide, dar sunt nebuni de legat.

  Eu, personal, nu sunt împotriva eutanasiei câinilor bolnavi sau agresivi, nu sunt vegetariană și nici nu mi se pare o soluție viabilă să devenim cu toții vegani. Dar pledez pentru empatie. Asta și rațiunea ne diferențiază de animale, nu?

  0

  • #14

   „care au adus milioane asociațiilor cuțofile, asociații care nu aveau niciun interes să dispară câinii, că doar din asta păpau”
   Scuza-ma cutzofilo, dar nu scrie niciunde ca banii veneau de la stat sau privati.Scrie clar ca fura din bani sa traiasca ei, cutzofilii!
   Si asta asa e peste tot.Ca nu doar de nebuni adopta pisici si caini.Ci si de fomisti ce sunt.Punct!
   P.S ‘va-n gura cu ONG -urile voastre de cacat

   0

  • #15

   @Mirciulica, ma intreb daca asa ai vorbi cu mine si fata in fata sau esti special doar pe internet.

   0

 8. Caini – cip obligatoriu – abandon – Anglia … ceva nu prea se pupa!

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]