Epopeea Conquiztador – furtul

Tocmai cand credeam ca s-a inchis faza cu Conquiztadorul, uite ca finul apare cu niste dezvaluiri interesante. Se pare, de fapt nu ca se pare, sigur, exista un program care da raspunsurile corecte la intrebarile de pe site-ul de cacat.
Lucru extrem de interesant, avand in vedere ca acolo se desfasoara concursuri, cu tot felul de premii, destul de consistente la prima vedere.
Oare cum functioneaza problema? Cand apare in cursa un premiu mai balsoi, un admin anunta pe cine trebuie, omul intra pe site, si cu programelul respectiv, devine Einstein si castiga? Si ulterior se face imparteala? Zic si eu, e un scenariu, nu ca ar fi adevarat.
Numai ca mi se pare putin cam incorect ca unul sa intre si sa isi batza capul pe-acolo, sa incerce sa castige premiile, iar prietenii administratorilor sa intre cu scripturi si sa ia caimacul.
Uite si filmuletul care arata cum functioneaza respectivul program:
Asteptam cu interes firmele care isi mai fac reclama pe site-ul asta.

[coolplayer width=”400″ height=”310″ autoplay=”0″ loop=”0″ charset=”utf-8″ download=”0″ mediatype=””]
/poze/2008/01/Movie.wmv
[/coolplayer]

18 comentarii

 1. :( Nu merge filmul. Se opreste la 02:35 – 02.39. :((:((:((

  0

  0

 2. e de la tine. la mine merge

  0

  0

 3. Bag de seama ca e de la Trilu. :(

  0

  0

 4. Da, merge partial, dupa aceea se opreste. Acum s-a oprit la 5.42. Da’ am priceput ideea.

  0

  0

 5. da, programul are baza de date conquiztador, si da raspunsul automat, inca inainte de a aparea pe ecran intrebarea

  0

  0

 6. #6

  ‘Accesul la fisier e restrictionat’.

  0

  0

 7. nu este. mai pica baza de date a trilulilului din cand in cand

  0

  0

 8. #8

  Huh? Tu vorbesti serios? Sunt programator si in general iau de bune mesajele sistemelor :( Ce chestie.

  0

  0

 9. #9

  trilulilu e de cacao. de ce il tot folosesti?

  0

  0

 10. deci e clar, conquiztador e un kkt de joc, oamenii de acolo sunt comunisti, administratorul agramat si moderatoarele niste fetiscane-papagal. Sincer mai are cineva incredere in el?

  0

  0

 11. #11

  da nu mere sa facem rost de prog ala idiot =))

  0

  0

 12. Abia astept sa ma baneze astia pentru parola recent shimbata :D Ca de sters tot nu pot sa-mi sterg „regatul”

  0

  0

 13. #13

  Vai mai, 100% procesorul, ce frectie de player.

  0

  0

 14. Bine bine.. e real sau trucat acel video? Se pare ca asa zisul soft nu e de gasit…

  0

  0

 15. Programul e real…e pe nush ce forum chiar si id-ul omului care l-a facut…ideea e ca omu’ a zis ca nu-l face public pt k deja ar fi concurs de cat de repede scrii la tastatura conquiztadoru dak raspunsurile le-ar stii totzi…

  P.s.: a zis ca a dat deja gratis programul la circa 100 de prieteni….deci sunt cel putin 100 de persoane d kre dak dam pe conquiztador ne enervam :))

  0

  0

 16. toti am vrea sa avem programul ala daca exista pt ca toti am vrea sa parem mai buni decat suntem..ca nu e un lucru bun suntem toti constienti dar nu ne pasa…am auzit de multe ori ca programul exista dar sincer de cate ori am jucat niciodata nu am intalnit pe cineva care sa raspunda corect la toate intrebarile sau macar 80%…:))

  0

  0

 17. #17

  Mie nu-mi merge conquiztadorul uneori…. nu pot sa intru in joc… (merge pana la conectare la serverul de joc si apoi imi apare negru)ma poate ajuta cnv???? plzzz….mi se intampla des..

  0

  0

 18. poti sa imi zici si mie de unde eu programul de intrebari la conuiztador te rog conectazzam pe email ul meu Boossde_booss@yahoo.com te rog by

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]