Epopeea nesimțirii – Dorotheea Ionescu-Vânău

Unii oameni nu ştiu care e limita bunul simţ. Şi cu cât avansează mai mult în carieră, cu atât obrazul se îngroaşă mai tare. Epopeea „Mirela Bugetara” continuă cu un nou episod: directoarea de marketing de la Intact Dorothea Ionescu-Vânău nu se lasă până nu are ea ultimul cuvânt de spus. După ce revista Kamikaze a şters cu ea şi cu argumentarea ei proastă pe jos, ea ştergând într-un final mizeria-i de pe facebook, iar jurnalista care a făcut interviul ştergându-şi blogul, iat-o pe madam Vânău revenind în forţă cu prostii noi:

Pe româneşte, madam Vânău ne explică doct că nu ea e proastă pentru că argumentează prost şi şterge când îşi dă seama că lumea îi bate obrazul sau că lucrează la un securist dovedit, ci poporul nu înţelege demersul ei intelectual. Vast intelectual. Ce poate fi mai intelectual decât a pune un om să mintă? Sau a scrie numele revistei Kamikaze cu C, în încercarea de a sugera o alăturare amuzantă, pe care numai un creier varză o poate concepe, cu căcatul?

Dacă ar fi la prima ispravă de acest gen, poate ar fi iertabil. Dar unii dintre noi o mai ţinem minte de pe vremea când lucra la Hambar18 şi avea aceeaşi argumentaţie logică şi intelectuală când era întrebată cum de siteul TVR.ro arată atât de jalnic când a costat atât de mulţi bani. Şi cocoşismul prost. Ăsta nu se iartă, ci se sancţionează. Nu e sănătos pentru nimeni să creadă că toată lumea e proastă pentru că nu înţelege că a minţi e ok dacă ne atinge scoapele.

Şi în plus, cât de vacă încălţată să fii să invoci lipsa de reglementare când tu tocmai ai fost prinsă pe picior greşit? Cât de varză in creieri? Pe mine mă injură lumea că nu e reglementare? Nu, tanti, te injură că spui tâmpenii pentru a justifica o minciună.

26 comentarii

 1. dar de curiozitate: catralioanele de unici ai antenelor online nu se potrivesc profilului internautului roman? (ma rog, in definitia doamnei)

  0

 2. aparent nu.

  0

 3. #3

  si ce anume reglementare crede aceasa vagina proasta (ca nu pot sa-i spun altfel) ca ar fi necesara?

  0

 4. Nu credeam ca Dorothea Ionescu-Vânău e proasta, nici ca Dorothea Ionescu-Vânău e nesimtita …

  0

 5. #5

  vaca proasta, proasta vaca … si alte mizerii din astea, daca tot nu sunt reglementate.

  0

  • #6

   Ea se crede pe o vreme cand totul trebuie cenzurat si bagat numai cum ii place ei si ne mai povesteste de cat de frustata se simte pentru ca nu accepta faptul ca mai multi oameni ii spun ca este beata si trebuie sa mearga sa se culce si ne mai aduce aminte de ceea ce face domnia sa in baie ca atata o duce neuronul ala de moare de claustrofobie.
   Daca tot mai crede in ceea ce spune de ce si-a sters postarile?

   0

 6. Ea e la alt nivel, traieste intr-o alta lume…Noi, de aici, nu avem cum sa intelegem!

  0

 7. Nici eu nu credeam ca Dorothea Ionescu- Vânău e proasta

  0

 8. #9

  O fi autista ma?!?

  0

 9. Adica „dorotea” este o nesimtita tupeista care ne ia pe noi de prosti? Sau este o tupeista nesimtita care ne ia pe noi de prosti?

  0

 10. Tipa asta e in continuare directoare de marketing? Adica Voiculescu e de parere ca telespectatorii lor sunt suficient de prosti incat sa nu-i deranjeze maniPularea pe fata? Eu cred ca Voiculescu vrea ca Base sa castige din nou si toate mizeriile astea sunt intentionate. Altfel nu-mi explic. Sau ca Dorothea Ionescu Vanau e o tupeista nesimtita care scuipa in fata telespectatorul de antene…

  0

 11. #13

  Dorothea Ionescu- Vânău fura, si nu recunoaste ca fura. Dupa ce ca minte, fura si inseala publicu`, mai are tupe in continuare sa minta si sa isi bata joc. Dorothea Ionescu- Vânău minte. Dorothea Ionescu- Vânău fura. Dorothea Ionescu- Vânău are tupeu jegos. Dorothea Ionescu- Vânău e o farsa. Dorothea Ionescu- Vânău e securista. Dorothea Ionescu- Vânău e comunista.

  0

 12. Altii isi dau cu incredere demisia in situatii similare, poate ca ea nu stie ce sa faca si trebuie indrumata un pic…DEMISIA, DEMISIA !!!!

  0

 13. Eu o stiu pe tipa asta de pe vremea in care cara dupa ea un om de paie, unul de tinichea si un leu cacacios. Of course we belive you, Dorothy!

  0

 14. Prea faceti voi spume la gura! Voi nu vedeti ca pe partea voastra de internet nu e reglementare? Ea oricum nu foloseste internetul decat pentru a se uita la poze cu peisaje pe google, deci de ce sa nu fie reglementat (ea nu e internauta de succes :) )? Sa nu mai poata scrie nimeni nimic pe internet, fara aprobari anterioare de la partid!! atunci sa va mai vad eu pe voi .. internauti romani de succes!

  0

 15. #17

  Faptul ca Dorothea Ionescu-Vanau e proasta si nesimtita, e deja clar. Dar ce rost are sa comentam atat de Dorothea, ea (Dorothea Ionescu-Vanau) tot nesimtita va ramane.

  0

 16. I-am tras o m.ie 2.0 in urma cu cateva zile. se pare ca mai vrea :-/ doroteo, nesatulo :o:
  p.s: vaco, ai nesimtirea amprentata in adn, nu altceva.

  0

 17. #19

  ii place sa dea interviuri, doar cauta microfonul potrivit..dar hai ca suntem in postul pastelui si nu vorbim de astfel de tabu-uri :))

  0

 18. Profilul antenistului de succes: antenistul de succes trebuie să ştie să manipuleze bine, trebuie să fie anti-băsist convins, trebuie să ştie să pună decesul oricărei gâze în cârca pedeliştilor, trebuie să ştie să transforme orice căcat pansat într-o ştire prime-time, să ştie să calce în picioare demnitatea unor oameni care trec prin momente dificile, să sărute duios bucile securiste, să mintă din orice poziţie etc.

  0

 19. Eu fac spume la gură chiar şi de două ori pe zi şi adevărat este că în baie se întâmplă. Cu religia … fiecare cu crucea, steaua, sau secta lui. În baie când îmi dau jos chiloţii, de multe ori am şi „tastatura” la mine, dar conduita-mi nu-i onestă … poate doar urât mirositoare.

  0

 20. #22

  Il compatimesc sincer pe sotul acestei doamne.

  0

 21. #23

  Am cautat „Dorotheea Ionescu Vanau” pe google sa aflu si eu cine dreacu e asta mai exact. tot aici am ajuns. Asta inseamna ca Dorotheea Ionescu Vanau este tare proasta, nu?

  0

  • #24

   Si eu am bagat „Dorotheea Ionescu Vanau -inteligenta”, „Dorotheea Ionescu Vanau – buna”, „Dorotheea Ionescu Vanau – geniala” si tot aici ajungi……concluzie? Ori e proasta ori e proasta ca alta alegere nu e! Proasta la patrat nu se poate ca are doar un neuron.

   0

 22. Partea cu „adevărul nu e niciodată simplu” e o mărturisire interesantă. Ne spune, printre rânduri, cât de complicată e relaţia dintre trustul Intact şi adevăr. Oare se vor împăca vreodată?

  0

 23. #26

  Prostul daca nu e fudul, nu e prost destul. Duduia asta daca spunea doar ca o cheama Dorotheea Ionescu-Vânău si nimic altceva, imi dadeam seama cat de inteligenta e. Cand te cheama Dorotheea, iti pui o talanga la gat si te duci la pascut prin Pipera.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]