Epopeea vaccinurilor

Am tot scris de măgăria ce se întâmplă la Institutul Cantacuzino, unde se vrea închiderea instituției, pentru că pe terenul de sub ea se vrea deschiderea unui mol. Încet încet, ițele încep să se deslușească.

Sindicatul TESA de la Cantacuzino mai spune că Institutul a pierdut două licitaţii pentru mediu Lowenstein (pentru TBC), în valoare de zeci de milioane de lei, pentru că directorul general nu semnează dosarele necesare în acest scop. Mai mult, directorul general întârzie sau nu semnează contracte de colaborare cu terţi, pierzându-se astfel potenţiali clienţi şi potenţiale venituri

Ideea e simplă. Se umblă la nevoile directorului general, după care acesta începe să lucreze în direcția care trebuie. Ușor ușor lumea uită și uite-așa, încă un mol va lua naștere în București. Cine pizda mă-sii are nevoie de un producător de vaaccinuri, când pot fi cumpărate scump de la alții?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  Teren minat.
  Totdeauna eu am fost pro-vaccinare (mi-am asumat criticile de fiecare data), drept dovada in fiecare an il fac pe cel antigripal, cel putin.
  Si sunt convins ca vor exista comentatori care vad problema pusa de tine nu pe fond ci sub forma „oricum, la ce ne trebuie vaccin, aceste unelte miselesti de starpire in masa a populatiei”.

 2. O adresa de email, ceva? Sa-l bombardam cu mesaje ca tot ne-am facut mana. 😀

  • Wow, cat curaj … Un adevarat luptator, ce sa zic.
   Banuiesc ca maine o sa treci la faza a doua: dat beep-uri.
   Iar poimaine o sa aplici lovitura finala, sunat la usa si fugit. 🙂
   Bine ca nu sunt in pielea directorului de la institutul cu pricina, probabil as fi fost mort de frica pana acum. 🙂

  • Esti ridicol. 🙂 Ieri ai dormit sau n-ai prins treaba?

 3. Cat timp manegerul nu e bagat putintel la puscarie pentru proasta administrare a institutiei, nu se va schimba nimic.

 4. Vechea schemă de la Institutul pentru Cercetări Alimentare (ICA). Oare şi aici directorul va deveni celebru expert după ce facilitează tunul imobiliar?

 5. #8

  Adresa de mail as dori-o si eu, sa-i urez cateva de bine….

 6. A fost o poveste similara cu Institutul Ana Aslan, in presa scrisa si la TV, nici nu mai stiu ce s-a intamplat cu aia.
  Incet incet Romania devine o tara de import 🙂

 7. Cateodata, ma gandesc ca o sa ajungem in asa hal incat o sa trebuiasca sa platit si ca sa putem sa murim, nu doar ca sa traim. Incet, incet, toate institutiile care ne mai ajutau putin sa fim (sau sa incercam sa fim) sanatosi dispar.

 8. Cred ca am intrat in spam?

 9. La fel si cu institutul Ana Aslan, au dorit desfiintarea lui pt ca aveau nevoie de teren. Spitalele private, pe cand?:D

 10. Pai de petrol am scapat, aurul il dam la canadieni(?), gazele le dam si alea, aeroportu-l desfiintam din cauza galagiei, medicamentele le luam de la straini… Daca nu le dam ii bai ca suntem „comunisti” si „nu ne vindem tara”, daca o vindem ii bai ca-i benzina scumpa si pleaca aurul… Alea iacta est.

 11. Trebuie sa cotizam si noi cumva la mUE