Eram în misiune de urgenţă

Băieţii ăştia de la trafictube nu înţeleg nimic. de la viaţă. Păi domnul poliţist era parcat acolo pentru că era o urgenţă. Şi chiar dacă nu ar fi fost o urgenţă reală şi s-ar fi dus şi bietul om acasă să înfulece o afumătură cu fasole, dacă nu lăsa maşina acolo, gândiţi-vă cât timp ar fi pierdut cu parcatul corect şi legal? Şi atunci am fi avut un organ mai puţin la datorie. Un om de bază al societăţii, care luptă pentru noi, sărmanii cetăţeni.

Asta având în vedere că azi pe pantelimon, băieţii săltau maşini cu un elan vrednic de scopuri mai bune.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. legea e de partea lor, nu are rost să ne mai batem cu capul de pereţi 😉

  Thumb up 0
 2. #2

  faza interesanta e ca legea chiar ii condamna, numai ca nimeni nu ar lua masuri

  Thumb up 0
 3. atunci să purcedem în instanţă, avem legea care o spune clar şi avem cazul respectiv. sau nu prea face?

  Thumb up 0
 4. #4

  nu ai cum sa te sesizezi tu, trebuie sa se sesizeze organul de competenta

  Thumb up 0
 5. hai ca nu ati inteles. ei au parcat acolo aseara cand intre masina lor si cealalta masina era loc doar de deschis portiera. ei s-au chefuit. celelalte masini au plecat la 6 la munca. ei au ramas – sunt in tura de dupa-masa 🙂

  Thumb up 0
 6. Ce, nu a mai văzut nimeni maşină de poliţie mergând pe linia de tramvai, pe lângă refugiu, sau trecând pe roşu, deşi poliţiştii nu erau în misiune? Adică cum, poliţiştii să-şi dea amendă singuri??? 😆

  Thumb up 0
 7. #7

  Pantelimonul asta nu e deloc ce am fost crescut sa cred (bug:)). E un cartier f frumos!

  Thumb up 0
 8. Fa ce zice popa, nu ce face popa 😀

  Thumb up 0
 9. eu am o poza cu o masina de politie parcata exact in locul de taxi de unde mi-a fost ridicata masina. si aici era un caz de urgenta. organele se indopau cu saorma.
  asta s-a intamplat in sibiu.

  Thumb up 0
 10. Cam slabut subiectul arhi.. nu prea incurca circulatia si in plus politaii mai au obiceiul de a-si lasa masina la vedere in intersectii pentru a tempera cat de cat traficul bizonal.

  Oricum neinteresant – mai bine scrii un articol despre baba de 58 de ani din iasi care a fost alungata de rude (pe motiv ca e stafie) pentru ca a aparut acasa dupa 2 saptamani de absenta cand oamenii o inmormantau deja, libertatea rulz 😀 😀 😀 😀

  Thumb up 0
 11. Io cred ca erau dusi sa dea un „scurtu”, ca acolo la Cotroceni in spate la complex sunt Alina si Daniela, 2 prospaturi numa’ bune la pranz dupa masa! :)))))

  Thumb up 0
 12. N-ar fi fost haios ca cel care a facut filmuletul sa sune la politie? „Stiti, e o masina parcata fix in mijloc aici, nu puteti veni s-o tractati?”.

  Thumb up 0
 13. „N-o ca doar nu-i bai”. A parcat si el cum a putut acolo. Nu-i sariti in cap ca el a facut asta doar ca sa isi poata face datoria. Are si el o viata, nu va dati seama ca il raniti cu aceste comentarii? 🙁

  PS: Nu era frumos sa-l duca la sectie pe cel care a filmat? 🙂

  Thumb up 0
 14. La noi totul e o urgenta ! De aia trebuie sa ia unii mita, ca, din urgenta, au nevoie altii de servicii mai rapide. :))

  Thumb up 0
 15. O să se sesizeze pe pizda măsii. Ieri am plătit 1000 de lei pentru 20 cm. Am parcat pe trotuar și am lăsat 80 cm pentru pietoni. Lu’ muie ăsta de ce să nu-i dea 1000 amendă?

  Thumb up 0
 16. Intersectia era parcata in jurul masinii de politie si cine nu observa cata harmalaie si destin incurabil il genereaza nu vede decat lucrurile pe dor. Realitatea este ca in Romania Brandul Logan versiunea Totem urban are dreptul sa fie montat acolo unde situatia impune lege si respect.

  Thumb up 0
 17. @cristian: cine sa-i dea frate? colegul?
  vrei sa-i bata obrazul pe hol la cafea… si cu tine acuma… nici tu nu i-ai da amenda daca ai fi „organ”

  Thumb up 0
 18. E rromania ….

  Thumb up 0
 19. @blogdan Probabil de asta nu m-am făcut milițian.

  Thumb up 0
 20. =)) penibil

  Thumb up 0
 21. Sa zicem ca un echipaj primeste statie sa ia pozitie intr-o intersectie. Nu conteaza din ce motiv, vine o coloana oficiala, pindesc o masina urmarita, etc. Iar peste tot sint masini parcate. Tu ce ai face? Io as parca exact acolo. Si nu, nu e o chestie pur bucuresteana. Aseara in Times Square erau 6 masini de politie in doua statii de autobuz. Si politaii faceau poze in grup cu turistii japonezi. Plus o remorca din aia cu nacela telescopica plina de camere de filmat. Obisnuiti-va cu ideea ca incet-incet e tot mai rau pe zi ce trece. La trafic ma refer….

  Thumb up 0