Erotice: Limbile

Am citit acest anunt, in care un domn bine, ofera limbi doamnelor si domnisoarelor, pentru insignifianta suma de 10 lei. Apelabil la numarul de telefon 0743420305.
Ce intelege el oare prin oferta asta de limba? Adica…exista cerere pe piata? La ce se utilizeaza limbile? De ce se foloseste grosierul „dau limbi” si nu se spune delicat, ca in orice vanzare, „ofer limbi, utile doamnelor si domnisoarelor. pret imbatabil”.
Dar domnisoarele respective, cum de au ramas fara limba, de trebuie sa cumpere de la domnul asta? Si daca el isi ofera limba lor, el cu ce o sa mai vorbeasca ulterior, sau cu ce o sa mai manance? Oare are o limba in plus? Daca da, de ce nu o ofera si la barbati? Poate sunt si barbati in situatia asta groaznica de a nu avea limba, si trebuie sa le-o dea cineva. Oare limba lui nu se potriveste la barbati?
De ce nu am gasit anunt de femeie care sa isi ofere limba? Oare femeile sunt mai zgarcite?
Recunosc spasit ca nu stiu.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

12 comentarii

 1. Ei, lasa, nu e necesar sa recunosti -asa cum o faci- spasit (nu stiu ce inseamna dar imi place cum suna :) ); inca esti tanar, ai vreme sa atingi un nivel de cunoastere superioara.
  Cat mai aproape de nirvana, vreau sa zic :P

 2. nirvana e cumva vreun acronim la lindic?

 3. Mai Arhi, vezi ca tipul e mai ieftin decat ai scris tu, adica 1 leu, mi se pare mie ca tu ii cauti clienti si iti iei un comision de 9 lei :D

 4. io o recunosc, dar nu s-a ajuns inca la un numitor comun legat de locatia sa…deci nu sunt sigur ca exista. nevasta zice ca i-l stimulez de fiecare data, dar de unde sa stiu eu ca nu ma minte?
  e grele dude. a, si inca nu m-ai lamurit care e faza cu lindique-ul

 5. Cum naiba sa te lamuresc cand te marginesti a reduce bobocelul ala care face mult sens in locatia unde l-a proptit natura la un simplu lindic
  Daca mai faci mult g

 6. pai bobocelul ala are rost de umbrela cand face pipi doamne, ca ele se pisa imprastiat…

 7. Blu3…m-ai prins

 8. Deci, vezi ? Te-am prins ! :) :) Cunosti :P
  Chestia aia cu Recunosc spasit era absolut la deruta

 9. #10

  Poate se referea la limba de la pantof??? Sau si mai bine; la obiectul care te ajuta sa incalti pantoful (parca-i spune limba, right)??? :D

 10. De ce fix 30? Este ca la periatul de p?r, 100 de mi?c?ri de „te du-vino”?

 11. O fi pretul per limba data. Daca da 4 limbi / sec intr-o ora face 14400 RON. Rentabil, nu?

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.