De ce nu este credibil PNL

“Decizia premierului Ponta reprezinta o tradare de neacceptat fata de toti cetatenii romani care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Basescu si care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu”, a spus Ludovic Orban.

Zicea Ludovique Orban, acum vreo 6 anișori, când era aliatul plin de zel al PSD-ului și îl recomanda pe Dragnea drept mare om de stat.

Acum, stând strâmb și judecând drept, sunt și eu curios. Nu mai e Codruța mâna dreapta a sistemului ticăloșit? Sau încă este acea mână și, atunci, evident, înseamnă că Ludovique s-a alăturat sistemului și este cel mai mare fan al lui Băsescu?

Sau pur și simplu Orban este doar un alt fariseu politic și acum nu face decât să încerce să acumuleze capital pe spatele a ce i se întâmplă acestei femei. Tind, foarte mult chiar, să cred că de fapt este fariseu. Nu voiam să scriu nimic, dar m-a enervat incredibil poza aia cu Vai, am învins, noi am făcut și am dres cu Codruța.

Rușine, băi, femeia aia e persecutată în ultimul hal în țară și voi vă gândiți cum să luați voturi pe spatele ei. Voi, foștii aliați ai PSD, voi, cei ce v-ați unit cu PD-ul lui băsescu.

VOI, BĂ FARISEILOR??

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

8 comentarii

 1. #1

  daca tot s-a creat procuratura europeana, nu se face si o puscarie europeana pentru izolarea marilor corupti, intr-o locatie gen insula serpilor?

  0

  • #2

   Super idee. Marii corupti adica aia cu curcanii si strutii.
   @cetin – nu conteaza ca femeia e persecutata pentru ca e pedestrasa cu cicatrice, are sabia goala dar se lupta cu penalii.

   0

 2. #3

  Daca e sa fim cinstiti, Ludovic Orban e unul dintre putinii liberali care n-a fost de acord cu intrarea PNL in USL-ului. Din cauza asta, aveam o urma de simpatie pentru el. Stearsa repede dupa aparitia mizeriei din poza. Astea-s exact metodele lui Gadea&Badea, doar ca folosite in alt scop.

  0

 3. Pai numai Firea sa calareasca valuri de popularitate care nu-s cauzate de ea?

  0

 4. #5

  Mi-o scăpat mie ceva, o ajuns deja procuror șef european? Știam că a ieșit pe primul loc la niște audieri, urmează niște negocieri, chiar îi doresc succes, dar până acolo mai e cale… Ori dezinformează pnlul, ori doar au pregătit posterele și campania preventiv…

  0

 5. #7

  pnl e disperat si aproape la fel de josnic ca si psd-ul daca deja foloseste banner’ul ala
  LCK ar trebui sa se delimiteze de mocirla asta

  0

 6. #8

  Credibil?!?!?! Aceiasi mizerie!
  Si in plus fata de ce ai scris tu, Cetin, in Bucale:
  – au lipsit la votul de demitere a animalului pe nume Badulescu, viceprimar al urbei. (daca veneau si votau pentru demitere, Badulescu era istorie). Ii spun animal din cauza limbajului folosit de omul ala.
  – au votat impreuna cu PSD infiintarea a doua companii municipale care vor salva Radet-ul. 300 milioane euro, bani publici (adica ai tuturor). muahahahahaha.

  USL traieste! Cred ca este foarte clar acest lucru!

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.