11 comentarii

 1. “Ce m-a șocat a fost faptul că o asemenea discriminare s-a produs la o conferință care vorbea chiar despre educație și incluziune”
  Citeşte întreaga ştire: La o conferință despre educație, în Bucovina, unei profesoare române din străinătate i s-a spus să nu participe la excursia la Voroneț și Putna, „pentru că nu se cade ca un ateu să vină”!

  5

 2. „Nu o discriminează nimeni, în grupul acesta mai sunt și alte religii, mai este o doamnă catolică, mai este un domn din Irlanda, mai este o doamnă cu yoga”, a adăugat Clipa.

  Sa fii din Irlanda e o religie deci.

  8

  • #3

   pe de alta parte nu au discriminat persoanele cu handicap. aia cu yoga a putut sa mearga, cu toate ca o durea yoga destul de rau. poate o vindeca o icoana ceva pe acolo.

   0

  • #4

   Daca esti din Irlanda esti de religie druidica.

   1

  • #5
   Arhi

   de factiune obeilxciana

 3. #6

  Nu statul roman te discrimineaza, doar nevasta preotului….

  4

 4. #7

  Bai da ăștia cu religia sunt mai rău ca sectanții,, au ajuns pana și sa decidă cum sa gândească alții. Ma bucur pt copilul meu care nu va fi obligat sa învețe la școală asa ceva, iar de botezat la catolici va avea timp iar eu voi fi bucuros, deși la botez vom fi doar părinții și nașii.

  1

 5. #9

  o excursie la mănăstiri e musai să fie spirtual-religioasă?!
  nu poate viza chestii istorice, de artă, arhitectonice?!

  5

  • Îs ateu din voia ălui de sus. Așa m-a lăsat să umblu pe planetă, inclusiv prin voroneț și pe acolo (știe dracu prin care stabiliment am mai fost fiindcă toate îs la fel).
   Nush ce e spiritual la mânăstirile alea în afară de zgârieturi cu cheia de la yala pe pereți, de unde poți afla cine a fost înaintea ta pe acolo.
   Și magneți de frigider cu gizăs.

   6

 6. #11

  acu niste ani (cam multi ce-i drept da’ nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp) am fost semiobligat sa particip la un tur al manastirilor din maramures desi eu ma dusesem exclusiv sa beau niste amici la baia mare. sa vezi acolo guiness book.. una era cea mai inalta la varful crucii, alta la baza crucii, a treia la baza turlei, inc auna avea cea mai lata turla, una cel mai lung lemn pus nu stiu cum, care mai de care se remarca prin fala de a fi cea mai cea la o carcteristica absolut stupida si irelevanta pentru ca exista in lume o mie de cladiri mult mai vechi care o depaseau head and shoulders la acea caracteristica.

  la sapanta m-au dat afara cand am inceput sa rad de ciobanul ala care futea o oaie. presupun ca zoofilia nu li se parea amuzanta… dar totusi nu se cheama cimitirul vesel?

  4

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Ieri mi-am întrebat grupul de whatsapp și am primit răspunsuri nesatisfăcătoare. Majoritatea celor pe care le frecventam s-au transformat în hipsterisme de alea unde e de apreciat că te bagă chelnerul în seamă și, eventual, trebuie să te ridici în picioare să îl saluți, dacă binevoiește să îți aducă mâncarea. Pe lângă asta, […]