2 comentarii

 1. #1

  Ce frumos ar fi fost sa ii zică cineva din sala ca e o vaca proasta și ca a mai fost de câteva ori ministru și a stricat tot ce putea, în timpul anului.

  0

 2. #2

  Mie mi se pare imensă ipocrizia aia cu examenele.

  Cum poți să zici că un elev nu învață pentru un examen, ci așa, pentru niște chestii abstracte și frumoase, gen cultură generală?

  Când ești elev toată viața ta depinde de examene. Mediile, liceul la care ajungi, apoi bac-ul.

  Poți fi tu cel mai șmecher de șmecher pe cultură generală, nu ai luat bac-ul, nu intri la facultate, ajungi doar cel mai deștept părerist seara la semințe și bere.

  Nu pot avea pic de respect pentru profesorii aceia aplaudaci care se dau mari filozofi de viață, când și ei la rândul lor au dat examene ca să ajungă acolo, pe un post de unde nu mai pot fi dați afară, și își permit să emită filozofii de viață.

  Pentru elevul în fața căruia se aliniază examene cu materie complet random de care depind viitorul lui…nu mai e așa de confortabil.

  0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]