2 comentarii

 1. #1

  Ce frumos ar fi fost sa ii zică cineva din sala ca e o vaca proasta și ca a mai fost de câteva ori ministru și a stricat tot ce putea, în timpul anului.

  0

 2. #2

  Mie mi se pare imensă ipocrizia aia cu examenele.

  Cum poți să zici că un elev nu învață pentru un examen, ci așa, pentru niște chestii abstracte și frumoase, gen cultură generală?

  Când ești elev toată viața ta depinde de examene. Mediile, liceul la care ajungi, apoi bac-ul.

  Poți fi tu cel mai șmecher de șmecher pe cultură generală, nu ai luat bac-ul, nu intri la facultate, ajungi doar cel mai deștept părerist seara la semințe și bere.

  Nu pot avea pic de respect pentru profesorii aceia aplaudaci care se dau mari filozofi de viață, când și ei la rândul lor au dat examene ca să ajungă acolo, pe un post de unde nu mai pot fi dați afară, și își permit să emită filozofii de viață.

  Pentru elevul în fața căruia se aliniază examene cu materie complet random de care depind viitorul lui…nu mai e așa de confortabil.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Daca v-a trecut prin cap ca, de Craciun, sa faceti cadou celor dragi un PC sau un laptop, inseamna ca vreti sa il oferiti si cu o cheie de Windows originala. Asa ca prietenii nostri de la goodoffer24 au pregatit acea oferta speciala pe care o astepta toata lumea inainte de finalul […]

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]