2 comentarii

 1. #1

  Ce frumos ar fi fost sa ii zică cineva din sala ca e o vaca proasta și ca a mai fost de câteva ori ministru și a stricat tot ce putea, în timpul anului.

  0

  0

 2. #2

  Mie mi se pare imensă ipocrizia aia cu examenele.

  Cum poți să zici că un elev nu învață pentru un examen, ci așa, pentru niște chestii abstracte și frumoase, gen cultură generală?

  Când ești elev toată viața ta depinde de examene. Mediile, liceul la care ajungi, apoi bac-ul.

  Poți fi tu cel mai șmecher de șmecher pe cultură generală, nu ai luat bac-ul, nu intri la facultate, ajungi doar cel mai deștept părerist seara la semințe și bere.

  Nu pot avea pic de respect pentru profesorii aceia aplaudaci care se dau mari filozofi de viață, când și ei la rândul lor au dat examene ca să ajungă acolo, pe un post de unde nu mai pot fi dați afară, și își permit să emită filozofii de viață.

  Pentru elevul în fața căruia se aliniază examene cu materie complet random de care depind viitorul lui…nu mai e așa de confortabil.

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]