Esti filat? Aduci prejudicii de imagine

Banuiesc ca marea majoritate a voastra stie despre epopeea lui Marian Sintion, procurorul urmarit de unitatea doi si`un sfert, filaj descoperit de echipa din trustul unde activeaza si genialul.
Deci, un procuror in exercitiul functiunii este urmarit de serviciile romane de securitate. Desigur, ilegal, pentru ca procurorii sunt magistrati, iar pentru filarea lor trebuie niste chestii care se ridica mult deasupra ordinului unui micut ministru.
Buuun, procurorul afla ca e filat si se duce la ministrul de interne, pentru a cere protectie.
Ce face ministrul de interne roman?
Pai…il da afara, pe motiv ca a adus prejudicii de imagine institutiei in care lucreaza.
Mi se pare asolut normal. Te filam, te discreditam si te si concediem. Asta pentru ca traim intr-o democratie inflacarata, care arde la flacara libertatilor cetatenesti romane si pentru ca autoritatile lupta, zi si noapte, pentru a ne reaminti ca niciodata nu suntem singuri.
Si atunci, sa nu fii de acord cu Basexu cand ii numeste tineri mafioti pe micutii astia din guvern?
Ba sa fii de acord. Jenant si absolut romaneste.

1 comentariu

  1. #1

    Unii sunt tineri. Dar termenul de mafioti aduce prejudicii de imagine mafiotilor adevarati.

    0

    0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]