Esti filat? Aduci prejudicii de imagine

Banuiesc ca marea majoritate a voastra stie despre epopeea lui Marian Sintion, procurorul urmarit de unitatea doi si`un sfert, filaj descoperit de echipa din trustul unde activeaza si genialul.
Deci, un procuror in exercitiul functiunii este urmarit de serviciile romane de securitate. Desigur, ilegal, pentru ca procurorii sunt magistrati, iar pentru filarea lor trebuie niste chestii care se ridica mult deasupra ordinului unui micut ministru.
Buuun, procurorul afla ca e filat si se duce la ministrul de interne, pentru a cere protectie.
Ce face ministrul de interne roman?
Pai…il da afara, pe motiv ca a adus prejudicii de imagine institutiei in care lucreaza.
Mi se pare asolut normal. Te filam, te discreditam si te si concediem. Asta pentru ca traim intr-o democratie inflacarata, care arde la flacara libertatilor cetatenesti romane si pentru ca autoritatile lupta, zi si noapte, pentru a ne reaminti ca niciodata nu suntem singuri.
Si atunci, sa nu fii de acord cu Basexu cand ii numeste tineri mafioti pe micutii astia din guvern?
Ba sa fii de acord. Jenant si absolut romaneste.

1 comentariu

  1. #1

    Unii sunt tineri. Dar termenul de mafioti aduce prejudicii de imagine mafiotilor adevarati.

    0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]