Esti lesbiana? Te vreau!

Ati observat ca barbatii sunt batuti in cap? Daca o femeie marturiseste ca e lesbiana, calcaiele oricarui barbat care aude asta se aprind mai abitir ca naveta Discovery. Uita tot, uita daca sunt insurati, daca au copii, nu conteaza. E lesbiana, pe ea. Iar daca cumva are si iubita, deja e teroare. Unicul vis al tipului e sa o faca cu amandoua.
Mai baieti, daca fata se declara lesbiana, inseamna ca ii e greata de sexul unui barbat. E ca si cum tu ai urmari cu nesat un futai de homosexuali, si ai vrea sa te bagi si tu. Asta simte ea pentru barbati.
GEEZ!!

Dacă vrei să comentezi fără a mai trece prin moderare

11 comentarii

 1. Corect! Cel mai tare mi se par cei care declara:
  „-Eu sunt impotriva homosexualilor!
  -Dar ce parere aveti de lesbiene?
  -Lesbiene, unde?!?” :)

  Thumb up 0
 2. Ceva de genu’: Maaami, da’ de ce nu am voie?

  Thumb up 0
 3. Traiasca homosexuali si sa se inmulteasca…poate ca asa raman mai multe femei libere pentru noi astia hetero demodati :) pacat ca lesbienele strica socoteala :)

  Thumb up 0
 4. #4

  Cred ca e de la faptul ca vrei sa o bagi acolo unde un barbat nu a ajuns niciodata. adica ceva cu posesia.

  Thumb up 0
 5. Da, de obicei o femeie ajunge la sexul cu alta femeie pentru ca e satula de barbati. Dar ce sa inteleaga un barbat, ca doar nu o gandi cu cel cap care ar trebui sa ii indrume minte, pai nu?

  Thumb up 0
 6. pai in relatia cu o femeie, trebuie sa te ghideze doar capul….mai mic:))

  Thumb up 0
 7. poi barbatu’ cand aude de lesbiene, deja se imagineaza pe el cu 2 :))

  Thumb up 0
 8. macar de-ar fi mare branza cu 2….

  Thumb up 0
 9. chiar spuneam la un moment dat ca barbatii daca au „facut rost” la viata lor de : pasarica, oral, anal si 2 gagici odata…gata! Nu mai au nici o fantezie! Se apuca de baut :D

  Thumb up 0
 10. deci de aia beau eu?….damn, trebuie sa ma apuc de bungee jumping

  Thumb up 0
 11. #11

  Lesbienele care urasc barbatii au probleme psihice grave si au nevoie de consultatia unui psihiatru si sa le dea tratament cam 20% dintre lesbiene urasc barbatii.Si celelate lesbiene au o deviatie psihica chair daca nu urasc barbatii,din pricina orientarii au nevoie si ele de consultul si tratamentrul psihiatrilor.
  Pentru o lume mai buna!

  Thumb up 0