Esti lesbiana? Te vreau!

Ati observat ca barbatii sunt batuti in cap? Daca o femeie marturiseste ca e lesbiana, calcaiele oricarui barbat care aude asta se aprind mai abitir ca naveta Discovery. Uita tot, uita daca sunt insurati, daca au copii, nu conteaza. E lesbiana, pe ea. Iar daca cumva are si iubita, deja e teroare. Unicul vis al tipului e sa o faca cu amandoua.
Mai baieti, daca fata se declara lesbiana, inseamna ca ii e greata de sexul unui barbat. E ca si cum tu ai urmari cu nesat un futai de homosexuali, si ai vrea sa te bagi si tu. Asta simte ea pentru barbati.
GEEZ!!

11 comentarii

 1. Corect! Cel mai tare mi se par cei care declara:
  „-Eu sunt impotriva homosexualilor!
  -Dar ce parere aveti de lesbiene?
  -Lesbiene, unde?!?” :)

  0

 2. Ceva de genu’: Maaami, da’ de ce nu am voie?

  0

 3. Traiasca homosexuali si sa se inmulteasca…poate ca asa raman mai multe femei libere pentru noi astia hetero demodati :) pacat ca lesbienele strica socoteala :)

  0

 4. #4

  Cred ca e de la faptul ca vrei sa o bagi acolo unde un barbat nu a ajuns niciodata. adica ceva cu posesia.

  0

 5. Da, de obicei o femeie ajunge la sexul cu alta femeie pentru ca e satula de barbati. Dar ce sa inteleaga un barbat, ca doar nu o gandi cu cel cap care ar trebui sa ii indrume minte, pai nu?

  0

 6. pai in relatia cu o femeie, trebuie sa te ghideze doar capul….mai mic:))

  0

 7. poi barbatu’ cand aude de lesbiene, deja se imagineaza pe el cu 2 :))

  0

 8. macar de-ar fi mare branza cu 2….

  0

 9. chiar spuneam la un moment dat ca barbatii daca au „facut rost” la viata lor de : pasarica, oral, anal si 2 gagici odata…gata! Nu mai au nici o fantezie! Se apuca de baut :D

  0

 10. deci de aia beau eu?….damn, trebuie sa ma apuc de bungee jumping

  0

 11. #11

  Lesbienele care urasc barbatii au probleme psihice grave si au nevoie de consultatia unui psihiatru si sa le dea tratament cam 20% dintre lesbiene urasc barbatii.Si celelate lesbiene au o deviatie psihica chair daca nu urasc barbatii,din pricina orientarii au nevoie si ele de consultul si tratamentrul psihiatrilor.
  Pentru o lume mai buna!

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]