Eternitatea gropilor pantelimoneze

Știți că despre noi, pantelimonezii, se spune că suntem șmecheri rău de tot.
Din păcate, după iarna asta, suntem șmecheri de dăm în gropi. Pentru că bulevardul Pantelimon e ciuruit de gropi, după ninsorile din februarie. Pardon, după deszăpezirile din februarie.

M-am bucurat ca un copil când i-am văzut pe băieții lui cășuneanu, sau cine se ocupă de pusul plombelor prin bucurești, scobind gropile, făcându-le mari și pătrate, după care punând material asfaltic. Da știu, costa 3000 de euro fiecare groapă, dar na, fiind obișnuit că în rromânia costă 1 miliard de euro kilometrul de autostradă, am lăsat bucuria să mă acopere.

Și a ținut bucuria. Până a 2 a zi. Când plombele opresciene de 3000 de euro au sărit. De tot. Iar acum în Pantelimon nu mai sunt gropițele alea de după deszăpezire, ci niște gropane uriașe, în care poți să îți frângi mașina în 2.
Desigur, contra a 3000 de euro, nu?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. #1

  15 gropi = 1 Touareg… cred… Vreo 500 = 1 Veyron. 🙂

 2. #2

  deci cam cat pantelimonul.

 3. păi, cineva face bani bunicei din toată afacerea aceasta, cine oare să fie? 😉

 4. E exclus astfel riscul sa adormi la volan, stiut fiind ce plictisitor e sa traversezi Pantelimonul.
  Daca te consoleaza: si New York-ul e acum plin de gropi! Si capacele de canal sint si aici mai sus sau mai jos fata de nivelul asfaltului…

 5. rromania e o groapa nu numa Pantelimonu …

 6. #7

  Bucuresti, micul New York. Ferentari, micul Harlem. Pantelimon, micul Brooklyn. Way to go, Bucharest!

 7. Te invit pe dn 5c, drum pe care il fac de 3 ori pe zi 17 km pana la destinatie, inainte faceam 10 minute, acum datorita craterelor din asfalt fac 30/35 de minute, depinde cate masini inalnesc in cale.. se circula pe pamant practic. Asfaltul a fost mancat. Sau te invit in oras, in Giurgiu, logica domnului primar Iliescu a fost urmatoarea „nu dam cu antiderapant pentru ca stricam asfaltul” rezultatul ? numai cratere, asfalt ros pe portiuni de 5/10 metri.. pentru ca nu am dat cu nisip si sare, am lasat stratul de gheata 5 luni pe asfalt, sa-si faca el treaba !

 8. #9

  Cred ca s-a lamurit ca groapa =3000 era o greseala intentionata. S-a explicat ca pretul e undeva la 100Lei la 1/2 mp2 de acoperit.

 9. Arhi, pantelimonez de Constanţa. Muhahaha! 🙂

 10. as putea sa ma plang si eu de gropi mai rau ca un pensionar de intretinere. si aradul tot a ramas ciuruit dupa ninsori, normale totusi in sezonul rece. numai la noi raman gropi dupa o ninsoare.

 11. cred ca situatia asta e valabila pentru trei patrimi din Romanica

 12. #13

  parca ne-a doctoru’ negociase la sange cu aia si printr-o minune micsorase de vreo 10 ori pretul plombelor…cred k v-au bagat din alea ieftine de aia au sarit… 🙂

 13. #14

  E una meseriasa la intersectia cu morarilor … ingropi un ogar in ea

 14. In uichendu’ trecut am fost pana la Sevastopol. La intoarcere mi-a venit sa pup prima groapa romaneasca… Sa vedeti la ucrainieni autostrazi varza! De la Reni pana in Crimeea, dezastru. Turul de forta, Odesa- Nicolaev, 130 de kilometri parcursi cu 5, maxim 40 la ora (40 pe aratura, ca acolo puteai prinde mirobolanta viteza, numai ca nu peste tot puteai iesi de pe Europen, ca agricultorii, satui de TIR-uri mergand pe graul lor, arau cu brazda mare capetele de tarla! :-)) ). Am filmat cu telefonul, luati de va uitati:

  http://s559.photobucket.com/albums/ss31/tizul/Ukraina/