Eutanasia salveaza Romania

Romania a devenit tara de sinucigasi. A remarcat cineva ca in ultimele zile nu trece zi fara ca unul sau mai multi tipi sa isi puna capat zilelor.
De la Bogdan, cel cu dragostea, la cele doua tipe pentru care piticu si-a atras oprobriul public publicand poza cu ele moarte si atarnate in franghie, astazi s-a mai aruncat unul pe geam. Marturia unui asistent medical:

– L-am vazut trecand prin fata geamului.
Reporterul, plin de intelugenta:
– Si dupa aceea s-a sinucis?
– A, nu, ca eram la etajul doi.

Oare toate aceste sinucideri, unele extrem de dure, in care oamenii isi dau foc, din lipsa de bani, din dragoste, din toate motivele, sa fie semn de emancipare sau de retard psihic?
Oare si in alte tari se pastreaza aceasta rata a sinuciderilor?
Eu am un sfat pentru viitorii potentiali sinucigasi. Oameni buni, decat sa va puneti streangul de gat, mai bine emigrati. Sunt convins ca o sa va fie mai bine.

[tags]sinucidere, bogdan, cluj[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. ce pacat ca stau la parter :)).cred ca mai mult e pe baza psihica si daca emigrezi e tot un fel de sinucidere doar ca nu mori.

  Thumb up 1
 2. da, nu mori, doar ca ai mai multi bani, un alt statut social, ai masina, casa, copiii tai au mancarea ca pe ceva normal nu ca pe un cos zilnic in valoare de 3 dolari…da, o sinucidere

  Thumb up 0
 3. bre, sotia mea stie 6(sase) limbi straine, si nu s-a gandit nici la sinucidere, nici la emigrare. Ergo, probabil e bolnava cu capul or smtG:))

  Thumb up 0
 4. pai sotia te are pe tine Arhi:)) dincolo de moarte nu mai gaseste asa ceva

  Thumb up 0
 5. se spune ca schimbarile climei au efecte negative asupra psihicului uman si nu numai. nu ati observat ca si animalele sunt mai agresive?!? am citit despre fazele astea nu mai stiu pe unde.

  Thumb up 0
 6. ceva e genul balenelor care se autosinucid pe plaji?:))

  Thumb up 0