Hai să îi evităm pe ăștia

Am râs…și am râs…
Ca idee, unpol.ro ia comision 3.3 lei la fiecare 20 lei, adică pol, câștigat de vânzător. Lucru normal dealtfel, punând userilor la dispoziție platforma respectivă, munca etc. Nu asta e discuția.

În general, nu umblu prin mesajele userilor, nu mă interesează să supraveghez chestiile astea, iar pe proprietari nu îi deranjează schimburile de informații dintre useri.

Acum 10 minute găsesc un mesaj scris chiar în felul ăsta Mă găsești la 0..7..3..XXXXX sau la mailul cutare la gieameail spot commert, te descurci tu să descifrezi că ești băiat deștept, nu vreau să le mai dăm bani fraierilor ăștia. Zicea vânzătorul către cumpărător, mai exact.

A fost haios.
Pentru că, pe lângă restul serviciilor, unpol.ro face și rolul de escrow între vânzător și cumpărător, asigurând siguranța deplină a oricărei tranzacții. Și au fost și țepe, au fost și oameni care au uitat de ciubucul postat, care nu au mai folosit mailul pus la înscriere și nu au primit mailurile de atenționare etc. Iar cumpărătorii și-au primit banii înapoi întotdeauna.

Dar lasă, că știm noi mai bine. Ăștia e țepari, de ce să le dăm noi din banii noștri, munciți cu sânge și sudoare? Nu le dați, măi băieți. Că la urma urmei, ce e o țeapă de 5 euro?

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

23 comentarii

 1. #1

  Care mesagerie? Pe unpol s-a scos din v2.

  0

  • #2

   cea de la ciubuce bre. am schimbat formularea, ca se intelegea mesaj privat, da

   0

 2. #3

  :)) asa-s cate unii. 🙂 n-ai ce sa le faci bre. Ma mir cum de nu ai gasit ceva in genul zero7doisase … :))

  0

 3. #4

  Inca o intrebare mai am. Cei care se ocupa de unpol.ro – de ce nu scot ciubucurile de genul asta: http://www.unpol.ro/cereri/cumpar-20-000-vizite-pe-zii-pt-site-2386 adica … ori ne punem ciubucurile, ori ofertele? Zic ca ar trebui sa se faca un pic de curatenie, asa de primavara. E doar o #idee

  0

 4. #5

  Așa zi coane Fănică, am crezut ca m-au uitat pe vreun profil vechi .
  Deci cineva a fost atât de dobitoc sa scrie in ciubuc, public, asta?

  0

 5. #6

  Eh, asa zice si Okazii, ca face escrow între vânzător și cumpărător, asigurând siguranța deplină a oricărei tranzacții. In realitate, daca tranzactia merge ok, sunt parteneri la castig. Dar daca iti iei tzeapa, esti singur, treaba ta, ei nu au nici o raspundere.

  0

  • #7

   OK, si? Legatura cu subiectul abordat este….

   Ah si nu, Okazii nu garanteaza toate tranzactiile, doar cele cu garantia de livrare, unde accepta doar comercianti verificati, si acolo chiar esti asigurat.

   0

 6. #8

  Romanii este descurcaret, stie sa faca de toate, le face mai bine decat germanul, englezul sau prostul de francez… ce sa mai, un Fat-Frumos al lumii moderne dar care nu e inteles de restul lumii.

  0

 7. #9

  Asa se fac averi, cu zgarcenie! :))

  0

 8. #10

  Pentru 3 lei… hai frate.
  Dupa… cand bea 3 beri sa sarbatoreasca cei 20 de lei se lauda ca a dat teapa de 3 lei. Ca e mai destept decat restul.

  O singura mare teapa o inteleg perfect. Sa fentezi agentiile imobiliare. Te jumulesc de bani prin comisioane si nu fac nimic.

  0

  • #11

   nu cred ca e vorba de citi bani economiseste ci de conceptul romanesc ca „de ce sa faca bah ala bani pe munca mea”.

   0

  • #12

   Ia vezni in tarile cu apa calda mai demult ce comisioane au agentiile imobiliare.

   0

  • #13

   5% mi-a luat mie agentia la inchiriere (aproape 1k usd).

   0

  • #14

   Am vîndut doua imobile prin agenție și da, a plătit comision – apropo, am pus condiția ca toate taxele să cadă în sarcina cumpărătorului.
   M-am deplasat doar o singură dată, la notariat, am semnat și mi-am luat banii. Fără nici o așteptare, agenția a făcut programarea la minut. Contractul cu agenția l-am semnat la mine acasă.

   0

  • #15

   atunci nu mai apela la ele prietene, nu te folosi de ele ca un hot ca apoi sa le dai „teapa” la comision…

   0

 9. #16

  d-aia nu evoluam… decat intr-o directie: furtul. sub orice forma.
  parca nu se simte bine omul daca nu fraiereste pe cineva sau daca nu ciupeste si el un pic.

  0

 10. #17

  Ce procent de tranzactii sunt tepe? Daca e 1/6, unpol pierde. Altfel…

  0

 11. #19

  la tine a mers sistemul impecabil, am putut schimba mesaje, etc. dar am patit in alte parti sa nu pot sta de vorba cu cumparatorul si sa recurg si eu la metode de genul acesta chiar daca l-am pus sa faca tranzactia prin siteul respectiv.

  Uneori e util sa vorbesti cu clientul sa fi sigur ca ai inteles ceea ce vrea si ca e multumit de serviciile tale.

  0

 12. #20

  cica eu vreau sa iti ofer un serviciu contra 20 lei, iar tot eu iti spun sa facem o „ilegalitate” din care tu iesi pe pierdere in final. E ca si cum te-ai bate singur ca ai luat un 10 la un examen… cat de trist. PS> E tara in care trai, tara in care fiecare spera sa faca o combinatie, fiecare accepta sa fie combinat… pacat!

  0

 13. #21

  Se simte nevoia unei functii de cautare in platforma unpol. Sunt multe anunturi si e greu sa cauti manual din categorie in categorie pana gasesti ce iti trebuie. Daca ar avea search sa cauti de ex. ”vizite” si ajungi rapid la anunțurile ce te intereseaza.

  0

 14. #22

  cum adica agentiile imobiliare nu fac nimic, ma? pai de ce mai apeleaza lumea la ele..v-ati gasit toti sa criticati

  0

 15. #23

  Am folosit și eu cu succes unpol și mi-am făcut treaba cu el, cunoscând în același timp și persoane de calitate.
  Totul până când un vânzător nu mi-a răspuns timp de o lună.
  Am scris la unpol și mi s-a răspuns imediat. Dar imediat, bă ! Chit că era seară. Și în secunda doi mi-am primit și banii înapoi. Fără bătaie de cap și fără să alerg după ăla pe internet.

  Face „support”-ul ăsta 3 lei ?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.