Evolutie sau devenire

Aseara la blogmeet s-a discutat, pentru putina vreme, pe tema „Ce sunt blogurile si ce au fost”.
Marea majoritate a celor prezenti considera ca bloggingul nu mai e ce a fost odata, ca acum fiecare a pornit pe o nisa proprie si ca s-au dus vremurile de demult.
Nu sunt de acord. Dimpotriva. Blogurile sunt acum exact ceea ce ar fi trebuit sa fie.
Toti am pornit in chestia asta fara sa avem idee cu ce se mananca. Toti am fost niste nulitati, cel putin din acest punct de vedere. Numai ca, prin trecerea timpului si castigarea de experienta, fiecare a inceput sa scrie despre ce stie mai bine. Si asa s-au dezvoltat blogurile de nisa, blogurile tematice, blogurile porno. Nu conteaza despre ce scrii, atata timp cat tu ai un public pentru elucubratiile tale.
De exemplu, Dumi are un blog de nisa foarte bun. Multe lucruri interesante. Optimizare, SEO, php, scripturi, cam tot ce ai nevoie daca vrei sa incepi un blog sau o activitate pe internet.
Pun pariu ca si el, la inceput, a pus filme de youtube sau statusuri de messenger.
Deci, a evoluat, sau a devenit ceea ce trebuia sa fie?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

 1. Poate cine a zis chestia aia s-a referit ca blogging-ul in general nu mai este ce a fost. Am 2 exemple, subdomenii sub *.kappakid.net, care pun bancuri,jocuri,youtube, si cam atat. Si ca ei sunt din ce in ce mai multi.
  Multi au inceput cu stiri (eu), filmulete, bancuri(iar eu), insa depinde ce scrii in general. Daca ramai pe chestii ca cele mentionate mai sus, esti catalogat ca atare

 2. arhi, am inceput prin postarea unor chestii interesante, apoi am ajuns sa postez chestii lipicioase si recent m’am intors la ce stiu eu mai bine 😀

 3. OFF- TOPIC:

  http://www.jurnalul.ro/articole/115314/autostrada-bordurii

  10 euro/bordura

  Cineva ne serveste muie pe paine.