Voiam doar să subliniez, și nu pe facebook, pentru că ar fi futil și oarecum caraghios, că ador specialiștii în social media și NU, nu mă refer doar la cei de la noi, ci și la marile somități din UE și de peste ocean, aduse pe bani verzi ca să vorbească la conferințe în goldland.

Pentru că specialiștii în social media sunt cei mai simpatici când e vorba de spam. Vrei să fii sigur că vei primi mailuri spam despre orice și oricând? E suficient să comentezi pe blogul unui specialist social media. Vrei să îți găsești adresa de mail dată oricărei companii care plătește mai bine? La fel, lasă un comentariu pe blogul specialistului.

Iar chestia care mă enervează la culme și care m-a făcut de fapt să scriu aceste rânduri, este acel pop-up nenorocit care se deschide pe pagina specialistului, imediat după ce ai intrat, ca să te anunțe că ar fi bine să îi dai like, dacă vrei să te țină la curent cu tot. Și să te abonezi și prin mail. Și în general, să fiți cei mai buni prieteni.

Și asta ÎNAINTE de a apuca să citești măcar o literă din opera ipochimenului specialist. Pur și simplu așa a învățat el că se face social media, cu repect și pasiune de spam.
Fuckerz!