Explicaţie, pentru ultima dată

Înainte de revelion YM mi-a şters cam 300 de contacte. Nu ştiu de ce, nu ştiu cum, aia e. NU VĂ MAI CĂCAŢI PE VOI CĂ VAI, M-AI ŞTERS, pentru că nu am făcut-o voit.
După această precizare, cine mai mă ia cu căcatul de mai sus, primeşte ignore etern.
PUNCT!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

15 comentarii

 1. multe contacte ai arhi!! eu am 14(acuma le-am numarat):))

 2. eu primesc cam 10-12 adaugiri zilnice

 3. pfff..si cum esti un om bun le accepti pe toate:D, ca de nu, te trezesti injurat pe cine stie ce site-uri:)

 4. nu le accept pe toate, doar le permit sa ma vada cand sunt online

 5. si care ar fi fost problema daca ii stergeai?

 6. I-ai sters din lista dar i-ai pastrat in suflet, recunoaste :P

 7. Si acuma ai unul in plus :)) Si chiar daca i-ai sterge voit, ce? La urma-urmei e y!msg tau si poti sa faci ce vrei cu el… nu inteleg de ce ar trebui sa dai explicatii.

 8. multi dusi pe lumea asta..da de ce naiba iti pasa de cretini?

 9. Nu cred in texte cu „ym mi-a sters bla bla” asta sa le zici lu cretinii care te cred sau pun botu la chestii de genu

  Eu am 550 de ratati in lista acu nu mai primesc adaugari ca in trecut dar still e stresant sa iti dea add nuj ce ciumpalaci eu cand primesc un add intrteb simplu cine e si de ce imi dadu add daca raspunde aiurea are ignore instant ..

  E prostie mare pe messenger si uni fac „schimb de liste” asta e prostia maxima

 10. Mie prostia maxima mi se pare sa te cheme gigel si tu sa te semnezi cu numele Dictionar englez roman.

  Mai ca ales ca blogul are si nofollow.

 11. Sunt multi d’astia care te adauga doar ca sa te aiba pe tine in lista, fara a avea nimic de comunicat, si pentru asta sunt dispusi sa te frece continuu cu buzzuri si de astea. ignore si gata. :)

 12. treabă nu am, vreau adaug vreau șterg, cui trebuie să dau explicații?

 13. Deci……….. Eu nu sunt asa popular ca si Arhi :D ; primesc doar 1 – 2 add uri pe zi / le accept pe toate ( acelasi id il am pe mai multe site uri ) Daca cineva incepe sa abereze , ignore si gata :)

  Cea mai amuzanta / not faza a fost cand un nenea isi facea conturi pe site uri de torrente si imi spunea pe messenger sa intru sa confirm conturile pentru ca a folosit adresa mea :D deoarece pe a lui nu primeste confirmarea :D Dragut?

  Si ma mai inerveaza retarzii cu mass uri fara sens de genul „salut {mass} ” sau ” bla bla bla bla – cine nu stie si ma deranjeaza are ignore” adica tu futi pe toti la cap dar daca iti raspunde unul care nu stie ; atunci are ignore :D

  Sterg / Adaug pe cine vreau :) La revedere, drum bun :) Recomand ignore pe tacute :D Nu l injuri de mama; ignore si ai scapat de el pana isi face al id :D

 14. @ Andrei Dutu – lasă dictionarul anglo-român în pace, are farmecul lui :)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]