Expozitie de fotografie

Imi plac lucrarile lui Stefan Tuchila, drept pentru care îi și public mailul.

Incepand cu 17 octombrie sala „Foaier” a Muzeul Taranului Roman va gazdui proiectul „NU” (http://www.archiphotos.com/nu), un cliseu asupra spatiului public bucurestean.

In paralel, in fosta „Galerie Noua”, aflata vis-a-vis de Universitatea de Arhitectura veti putea vizita „35 oraşe, mulţi pixeli, ceva cafea”, o expozitie realizata impreuna cu Cosmin Caciuc, un proiect ce urmareste trasee „turistico-arhitecturale” in Europa, respectiv SUA.

Pentru mai multe detalii, puteti vizita http://www.bab.ro.

10 comentarii

 1. Nu văd poze nici măcar aşa, de mostră… :((:((:((

  0

  0

 2. e pe vine

  0

  0

 3. Aşteptarea mă chinuieşte… :D Sau talentul. :D

  0

  0

 4. Ai vreun link cu ceva creatii ale lui Stefan Tuchila?

  0

  0

 5. #5

  @doopezi: http://archipoint.deviantart.com/gallery/

  sint foarte corecte tehnic vorbind dar mie nu-mi transmit cine stie ce fior…

  0

  0

 6. Personal nu am auzit de Stefan Tuchila. Poate nu-s eu destul de bine informat in domeniul asta. Asa ca astept si eu modele.

  0

  0

 7. primul link e stricat sau asa e modelul ?
  PS
  @Arhi acuma puteam sa zic de siteul ala frumos (stii tu care) si sa-l invit pe om sa puna ceva si acolo; dar m-ai speriat si nu zic

  0

  0

 8. arhi….multumesc de anunt :)
  situl o sa fie activ incepand cu 17 octombrie, data cand se vor deschide cele doua expozitii. totusi „nu”, proiectul de care este legat situl este mai bine de vazut la fata locului, situl va contine doar imaginile. a doua expozitie e putin mai clasica, incepe tot pe 17, toate detaliile sunt pe situl Bienalei de Arhitectura, publicat mai sus.

  cum situl meu este intr-o eterna miscare (adica nu reusesc sa il termin de cativa ani :) ) puteti gasi cate ceva din ce fac aici:
  http://www.badorgood.com/authors_photo.php?id=542
  http://www.archipoint.deviantart.com/
  http://www.archiphotos.com/expo/
  sau in diverse publicatii legate de arhitectura.

  Apollinaire, eu fac fotografie de arhitectura 90%.. asa ca imi asum riscul ca imaginile mele sa nu fie pe placul tuturor.

  0

  0

 9. Nu am notiuni de drept , dar cred ca domeniul public revine in proprietatea exclusiva a statului sau sunt administrate de consiliile locale , prefecturile judetene. Astfel tot ce se afla pe domeniul public , sunt de uz sau interes public.
  “Proprietatea este dreptul statului (in cazul de fata) care dispune de un lucru in mod exclusiv si absolut, insa in limitele determinate de lege” art.480 Cod Civil

  Prin proiectul “Nu” dl. Stefan Tuchila ce vrea sa ne transmita intr-o forma non-verbala ?
  Ca suntem impotriva (sau nu suntem de acord cu) Sistemului, Clasei politice, Publicitatii stradale, Puterii care incearca sa ne “organizeze” vietile etc. Poate ne poti oferi mai multe informatii sau macar cum se vede acest proiect laudabil, de altfel , din perspectiva ta. Multumesc.

  0

  0

 10. As dori totusi sa aflu si parerea ta.

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]