Cum se face un anunț imobiliar corect

casa-de-vanzare-14-camere-bucuresti-cismigiu-67006560

O casa, este precum o femeie : trebuie iubita, ingrijita, apreciata. Lipsita de cele mentionate anterior, casa, la fel ca si femeia, isi pierde din stralucire. Cazuta in mana unora care nu stiu sa o aprecieze, care nu stiu sa ii arate iubire, casa se degradeaza. Partea frumoasa, este ca orice casa, indiferent de stadiul in care se afla, odata ce este inconjurata din nou cu dragoste, isi recapata stralucirea, frumusetea, gingasia.

Am ales sa va arat aceasta casa, in compania unei femei. Pentru a vedea cat de mult se schimba perspectiva daca unghiul din care privesti este unul favorabil. Pusa in evidenta de liniile feminine, casa arata altfel decat goala. O casa care refacuta, ar putea redeveni ce a fost odata!?

Studiati cu atentie fotografiile. Imaginati-va ce poate

Dacă nu știați cum trebuie să vă advertizați casa, ar cam trebui să învățați. Așa se face și așa se ajunge la rezultate maxime.
Desigur, întrebarea de pe buzele tuturor este Vine și cu modelul?

Mandru promotor exclusiv al casei – fericit sa pun umarul la redarea stralucirii acestei bijuterii-Daniel Dobre si Echipa RENET!

Am râs.

screencapture-www-imobiliare-ro-vanzare-case-vile-bucuresti-cismigiu-casa-de-vanzare-14-camere-X5LL1101A-1470830935809

LE: Au scos anunțul rapid, dar îl gasiți în cache

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

25 comentarii

 1. #1

  Frumos. Masini nu vand domnii? Sau macar motociclete scutere ceva?

  Thumb up 2
 2. Nu cer eu multe de la viata, dar la „O casa, este…” m-am oprit din citit si am dat clic pe poza.

  Thumb up 12
 3. #4

  Of,fostul meu coleg nu se dezminte!!!:-)

  Thumb up 1
  • #5

   povesteste-ne noa

  • #6

   tu esti colega din poza ? asl pls

   Thumb up 15
  • #7

   Gabriela e corporatista ce ofteaza dupa poze facute de fostul ei coleg Bogdan Grigore.
   „Nu se dezminte” = a pozat multe gagici nude

   Thumb up 8
  • #8

   Era vorba despre Daniel Dobre,cu el am fost colegă în imobiliare vreo 7-8 ani,deci,nu,nu sunt corporatistă…Cât despre Daniel,el chiar este un profesionist,m-a surprins cu acest anunț,l-am văzut promovat mai peste tot,ce să zic…O fi vrut să încerce altceva…Cât despre „descrieri”,am văzut altele și mai elaborate și muuuult mai lungi!De altfel,aceste „descrieri” tip Sadoveanu făceau deliciul colegilor!:-)))
   P.S.Cât despre model,aș vrea eu dar nu e cazul!!!;-)

   Thumb up 3
  • #9

   Parca era mai bine corporatista decat agent imobiliar. My bad.

   Thumb up 4
  • #10

   i-ai stricat iluzia:))

  • #11

   În apărarea mea pot să spun că nu am fost nici agent imobiliar!

   Thumb up 2
 4. #12

  La cat costa ar trebui sa vina cu cate un model in fiecare din 14 camere… Si sa ne bucuram ca nu are 72, altfel se gaseau niste amatori de prin orientul apropiat :))

  Thumb up 6
 5. #13

  Atâtea virgule intre subiect si predicat… Ma doare sufletul

  Thumb up 16
 6. Marketing făcut cu cap… celălalt cap.

  Thumb up 14
 7. #16

  acest anunt nu mai este valabil. 🙁

  Thumb up 1
  • #17

   Dovada vie ca a fost un anunt bun – s-a si vandut!

   Thumb up 16
 8. #18

  Botezatu n-ar cumpăra niciodată această casă

  Thumb up 12
 9. #19

  eu nu sunt istericaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Thumb up 1
 10. #21

  Ai râs, ai râs, să-l stăpâneşti sănătos… dar tot te-ai uitat.
  >:-)

  Thumb up 0
 11. #22

  Pentru cititorii comunitatii anuntul de pe siteul agentiei 🙂 http://www.danieldobre.ro/casa-vila-14-camere-de-vanzare-cismigiu-bucuresti-4966.html

  Thumb up 1
 12. Buna dimineata tuturor.
  Multumesc Arhi pentru preluarea anuntului, pentru promovare si pentru opinii. Trebuie sa recunosc ca imediat dupa ce proprietatea a fost preluata de tine si Vali, impactul a fost….aproape naucitor! 5 vizionari, 2 oferte de pret si suntem inca in negocieri. Evident, voi avea grija ca dupa ce o vand, sa „trec pe la casierie”. Si nu doar cu bere! 🙂
  Gabriela, ma bucur sa te regasesc! Imi aduc aminte cu citeam pe vremuri articolele de pe acest blog, de pe blogul lui Vali Petcu si altele similare, la indemnul tau. Cred ca multe dintre articolele scrise de mine, ti se datoreaza tie(pentru incurajare si suport) si celor amintiti mai sus(pentru inspiratie).
  Desi stiu ca cine se scuza, se acuza…:)) ……am de facut o precizare referitor la multele virgule intre subiect si predicat. Si nu numai. Sunt un tip care scrie din impuls, la „cald”, nefortat si doar cand are inspiratie. Fie ca sunt articole de blog, fie ca sunt prezentari de proprietati. Imi asum greselile(pe vremuri o aveam pe Gabriela, care mi le corecta instant) si promit ca voi incerca pe viitor sa verific ce am scris, inainte de a da drumul la texte online.
  Tuturor celor care au ajutat ca oferta aceasta sa ajunga virala : multumirile mele sincere! Si poate ne vedem sa dau o bere intr-un cadru organizat, dupa ce o vand.
  Cu drag, un fan(de cand eram mic) al blogului si autorului!

  Thumb up 0