Ce mai face Jessi

Salut, o doare burta. Maine speram sa plecam acasa, peste 3 zile ne intoarcem pentru al doilea ciclu de Chimioterapie High Dose.
Asta ce se termina acum a fost cea mai intensa experienta prin care am trecut vreodata, atat noi cat si Jessy. E o nebunie prin care nu ar trebui sa treaca nimeni. I-au bagat sonda prin nas (obligatoriu in cazurile astea), de la care nu mai poate vorbi corect sau manca, are dureri insuportabile de stomac, i-au aparut iritatii pe piele si face diaree mereu de zici ca e pamant, a avut febra 41,8 trei zile . Si cu toate astea doctorii sunt uimiti de „cat de bine face”.
Cica a dus totul super.
Nici nu pot sa incep sa ma gandesc daca Jessy e bine cum sunt cei care nu sunt bine. Acuma e prima data jos din pat dupa aproape 3 saptamani. Dar o doare burta de la medicamente si gatul de la sonda.

9 comentarii

 1. #1

  Multă sanatate!

  0

 2. Multumim ca ne tii la curent mereu. Doamne ajuta, sa fie bine draga de ea :)

  6

 3. #3

  Am incredere ca medicii au dreptate cand spun ca ca face bine si ca asta e doar o etapa, un pas spre a face si mai bine. Si spre a se face bine. Multa sanatate si putere!

  3

 4. #4

  Ultimul hop! Va suntem alaturi cu ganduri de bine, sa treceti peste toate incercarile.

  Voua va merge inregistrarea? Eu nu pot da play.

  4

 5. #6

  Am vazut postarea in legatura cu Jessi. Desi te urmaresc de mult timp, nu sunt la curent cu situatia. In schimb stiu ce inseamna sa traiesti langa cineva despre care nu stii daca il/o mai vei vedea maine ( fosta mea logodnica a decedat dupa un cancer de col uterin). Daca pot sa ii ajut pe acei oameni cu ceva, te rog sa imi oferi o varianta de contact sau ceva.

  2

 6. #8

  De la inceput am fost impresionat…! Primeste draga Jessica cele mai bune ganduri de la un bunic si sa te ajute DOMNUL asa cum iti dorim noi toti! Ai mai multa credintai pentru ca gandurile tale au acea curatenie sufleteasca c

  6

 7. #9

  Multa sanatate si sa auzim de bine!

  0

Citește și...

Distinsul jurnalist Mircea Badea a făcut astăzi tetanos, sifilis, blenoragie, hemoragie, niște HIV și oleacă de cancer anal la auzul veștii. Suntem alături de el, în greaua încercare. La cât e de nervos, prevăd că iarăși provoacă un motociclist la bătaie.