4 comentarii

 1. #1

  Am vrut sa-mi dezactivez si eu fb in perioada asta cu referendumul. Ma saturasem de toate cretinatatile, devenisem foarte nervos si aveam tendinta de a-mi varsa nervii pe altii.
  Mi-am dezactivat contul pentru 7 zile. In prima ora, apasam din obisnuinta pe iconita de facebook.
  Nu a durat mult. L-am reactivat dupa cateva ore pentru ca nu aveam contul de candy crush sincronizat si nu voiam sa joc de la primul nivel
  fmm :))))

  0

  0

 2. #2

  Depinde și de om. Algoritmii ăia îți dai posturi din bula care ți se potrivește. Dacă ești mai puțin încrâncenat poți să intri în bula cu poze cu pisici, Facebook e ca o oglindă, ce vezi rău acolo este reflexia ta.

  0

  0

 3. #3

  La aceeasi concluzie am ajuns si eu dupa ce m-am infierbantat atat de tare, incat am inceput sa injur oamenii ce comentau si postau eternele manipulari pro-familia pulii. Am luat si ban 24 de ore de la un idiot pe care, culmea, nu l-am injurat, ci caruia intr-un moment de acalmie i-am spus prieteneste „esti prost de pute pamantul sub tine”, pentru ca omul intoxica o discutie cu link-uri fake news catre niste site-uri obscure ce clamau decizia Curtii Supreme a Canadei legat de bestalitate si deci legalizarea casatoriei cu animale. Efectiv am clacat si am realizat ca sindromul incipient Tourette nu e ceva normal. In pauza asta de 24 de ore m-am simtit ca in sevraj, sau ca o musca inchisa intr-un borcan, iar in afara borcanului pusa o balega aburinda. Am sters toate pozele si tot ce ma lega de cont si contemplez inchiderea contului definitiv. Toxicitatea facebook e evidenta. Acuma caut un ebook reader performant, ca vad ca sunt reduceri serioase la carti electronice si trece de la ecranul tabletei la un e-ink.

  0

  0

 4. Din pacate este o bula nociva de care suntem mai dependenti decat putem realiza. Pierdem zilnic ore care ar putea fi productive, doar pentru a ne lua portia de manipulare, fake news, reclame agresive, modele proaste de urmat..

  0

  0

Citește și...

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]