Facebook este loc public

Profilul personal de Facebook, chiar daca este accesibil unui numar restrans de persoane, constituie spatiu public, si nu privat. Reteaua de socializare Facebook nu poate echivala, sub aspectul controlului mesajelor difuzate cu o casuta postala electronica. Profilul sau personal pe Facebook chiar daca este accesibil doar prietenilor adica unui grup restrans de persoane, tot public este, oricare dintre prieteni putand distribui informatiile postate de titularul paginii arata o decizie a ICCJ.

Am primit o grămadă de mailuri furioase, legate de print screenul de pe pagina BLW, cel în care râdeam de prostia feminină imundă, prostie care consideră că pâinea și vinul, linse de 100 de bebeluși de pe aceeași linguriță, sunt bune, pentru că sunt de la dumnezeu, deci nu e nimic rău. În plus, e foarte puțin, nu contează.

Așa că o să le răspund tuturor cu citatul de mai sus. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că Facebook este spațiu public. Prin urmare, rahatul pe care îl mâncați acolo, ESTE PUBLIC.

Asumați-vă mizeriile și înțelegeți că atunci când deschideți gura altundeva decât la voi în casă, există consecințe, pe care vi le meritați cu prisosință. Una din consecințe este că lumea râde de voi, pentru că vă vede neuronul cum se zbate singur și stingher.

Succes.
PS: Ați dat afară omul greșit. Nu că mi-ar părea rău, dar citatele vor continua și voiam să știți asta.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Erau doi vulturi: unu era plesuv si altu era sa cada

 2. #2

  Buna dimineața. Legat de subiectu asta,am stat de vorba zilele trecute cu o persoana,as zice,extrem de religioasa.L-am întrebat ce părere are de chestia asta,împărtășanie sau cum se numește si i-am pus problema asta,daca sute,mii de persoane,baga in gura aceeași lingura,nu e posibil sa se îmbolnăvească cineva,iar răspunsul a fost următorul:”cum sa se imbolnaveasca, doar e de la domnu,ai auzit tu vreun caz sa pleci bolnav de la biserica,nu am mai auzit așa prostie”,iar in timpul asta râdea de mine,de ce prostie am spus.Chiar nu îți pot descrie Arhi cum m-am simțit,pur si simplu am rămas masca……

  • #3

   și cum ai reușit să treci peste asta?

  • #4

   si eu as fi curios cum ai trecut peste, ti-ai mai revenit sau ai ramas marcat pe viata?

  • #5

   de plecat bolnav de la biserica nu am auzit. am auzit ca poti sa pleci mort.
   ma rog… sa vii mort. :)

  • #6

   Trebuia sa-i zici de biserica din Costesti.

 3. #7

  Se putea sa nu săriți cu ironiile….era o întâmplare care reflecta foarte bine, de ce suntem unde suntem ca nație si ca țară,deasta atunci când voi fugi de aici,nu o sa ma mai uit in urmă, sunt mult,mult prea scârbit.

  • #8

   Bine, măi, iluminatule, pleacă liniștit si lasă-ne. Și noi suntem sătui de ipocriți și generaliști, de domnii suferind de complexele” Știu- Tot” și „Eu-s deștept, restul E proști”.

 4. #9

  O ovariana recomanda unui om diagnosticat cu cancer sa renunte la pastile si sa ia doar apa sfintita. Nu trebuie sa te mai mire nimic.

  Alt caz in care tot o ovariana a spus oamenilor care au sosit la ea sa puna faianta/gresie in baie/apartament, ca vrea sa opreasca putin munca lor si sa se duca sa se sfatuiasca la biserica cu popa in functie de ce culoare sa aleaga si cum sa procedeze.

  • #10

   O fi fost un popă specialist în feng shui…

 5. #11

  Ce cct înstemnă BLW?

  • #12

   Baby-led weaning (often also referred to as BLW) is a method of adding complementary foods to a baby’s diet of breastmilk or formula. ( nu stiu daca trece, dar il pun totusi aici link-ul.. https://en.wikipedia.org/wiki/Baby-led_weaning )

  • #13

   Dai copilului sa manance direct bucatele de mancare, si nu pasat cum e in mod normal, si ii dai direct de la inceput cam de toate, ce vrea el, si nu legume, fructe, intr-o ordine prestabilita. O fi bine , o fi rau, nu stiu. eu tocmai am inceput introducerea mancarii la bebelina mea, dar am ales varianta normala.

 6. #14

  nu era o chestiune la termeni si conditii unde zice ca ce pui pe pagina de fb devine al fb-ului ? adica transferi dreptul continutului catre fb?

 7. Mă distrează cum râd ei de neoprotestanţi, că sectari că nu ştiu ce, dar la noi la operaţiunile de genul, fiecare are păhărel separat, fiecare are bucata de pâine separată, mi se pare normal şi civilizat.

  N-am aflat decât târziu când mai mergeam şi eu cu clasa, că la ortodocşi toţi beau din acelaşi pahar.

  • #16

   Pai e mai logica varianta lor. Adica daca tot crezi intr-o putere divina de ce iti e frica de rahaturi de genul. Cand crezi in divinitate nu prea inteleg ce cauti pe taranul stiintei si a fenomenelor reproductibile. Mi se pare mai logic sa te departezi de doctori si de orice beneficiu adus de stiinta.

 8. #17

  Sa te `fereasca dumnezeu * sa fi sarac si sa ajungi la ei

 9. #18

  asta cu neuronul stingher, agitat si focused ai facut trade cu luna? :))))
  sau invers. ce-o iesit? ok, no details.
  da facebooku e public din start. d-aia i-l si folosesc cand vreu sa ma dau mare.
  si aici urmeaza un citat.end quote

 10. #19

  La țară copii se înțărcau/adormeau cu țuică. Respectiv se inmuia capatul unui ștergat în țuică și apoi se îndesa la sugar în gură, doar puțin alcool nu face rău nimănui. Așa se explică probabil inteligența maxima și alcoolismul major în zona rurală actuală.