Facebook au mai fost, încă o dată, mizerabili

Facebook susține, de exemplu, că, începând din luna mai, datele agregate pentru 7 sau 28 de zile pentru audiența „pagini” (create în rețeaua sa de către companii sau branduri) au uitat să „de-duplice” persoanele care au revenit în mod repetat în timpul acestor perioade. Odată corecția făcută, numărul de vizitatori ar trebui să fie revizuit în scădere cu 33% și 55%.

De asemenea, Facebook recunoaște că a supraestimat cu 7% până la 8% în medie, începând cu luna august, timpul petrecut pe articolele publicate de editorii de ziare utilizând instrumentul său Instant Article.

De asemenea, rețeaua a optat pentru o definiție mai restrictivă a numărului de vizionări ale reclamelor plătite și integrate în fluxul de noutăți al utilizatorilor săi, ceea ce ar trebui să reducă în medie cu 20% cifrele de audiență pe care le furnizează agenților de publicitate

Tradus în română, Facebook au declarat ca unici neduplicați oameni care intrau de mai multe ori pe aceeași pagină/post. Partea cu adevărat nasoală este că au declarat aiurea cifrele de audiență destinate agențiilor. În termeni grosso modo, agențiile au plătit cu 20% mai mult pe reclame. Pentru că na, se întâmplă, greșim și noi, nu e ca și cum am schimba lumea.

4 comentarii

  1. #1

    Ce sa facem ? Mergem inainte.. Ala` din poza are bani de il enerveaza si nu are pe ce sa-i cheltuiasca.

    0

  2. Nu e cavsi cand ar costa ceva

    0

Citește și...

Băieții ăștia care întorc de pe banda 1 ar trebui să aibă permisul anulat, simplu, fără discuții și fără drept de a-l mai luat minim câțiva ani. Accidentul e din Constanța, unde s-au strâns incompentenții volanului, alături de Călărași și Argeș.

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]