Pe facebook e vorba de prieteni

Conform tuturor abera’iilor dezvoltate pe la diverse conferințe, când vorbim de Facebook și companii, vorbim de prieteni, de ingheigement, de comunicarea cu imensa bază de fani acumulată prin dragostea față de firmă etc.

Sunt foarte curios, din 5.084.260 useri de facebook din rromânia, conform Facebrands, de unde a strâns Kit Kat România 10.762.868 de like-uri, pentru pagina lor de facebook.

Dar de fapt nu asta este relevant.
Relevant este că, dacă vă uitați pe foto 2, sau in linkul de mai sus, veți vedea că pe 18 noiembrie, aveau 111.000 fani. Cu creșteri zilnice de câteva sute de like-uri. Iar pe 19 noiembrie, 10.762.868.

Sunt convins că aceștia sunt fani reali, oameni ce iubesc brandul Kit Kat.
Amin.

Iar pentru confirmare, majoritatea celor 10 milioane vin din București.

Ionut Oprea
VEZI AICI adevarul despre fanii paginii @KitKat Romania!:)

FaceBrands.ro
Pagina de Facebook KitKat Romania (https://www.facebook.com/KitKatRomania) a fost inglobata intr-o pagina internationala. Asta a creat putina confuzie, deoarece Kitkat aparea in http://www.Facebrands.ro/ ca avand peste 10 milioane de fani din Romania. Am corectat afisarea datelor, atribuindu-i si acestei pagini pe facebrands.ro numarul de fani din Romania estimat de Facebook(154.060*), asa cum procedam implicit cu paginile internationale (au in clasament o steluta in dreptul numarul de fani). Pentru paginile care au ** (doua stelute) in dreptul cifrei fanilor, aceasta cifra este preluata, cu permisiunea administratorilor, direct din Facebook Insights (de ex: Heineken) Aceasta modificare nu afecteaza buna functionare serviciilor Facebrands.ro si Facebrands PRO.

23 comentarii

 1. #1

  KitKat e iubit si de personalitatile multiple ale fiecaruia dintre noi -5 ale mele care nu sunt fanul lor. Engheigment sa fie!!!

  0

 2. #2

  Au ei ouăle ceva mai grele. Pe ei îi plac și cei din străinătate inclusiv din alte constelații. Sunt coiul din talpă și astfel își permit. Am zis.

  0

 3. #3

  Probabil erori la facebook. Mai mult ca sigur.

  0

 4. Banul face orice posibil. Adica FB dece sa nu ia citeva sute/mii de parai pentru niste like-uri generate automat? :-) KitKat a luat o pauza, a facut o plata la FB, iar FB s-a executat :-)

  0

  • #5

   La cate persoane se ocupa cu asta (romani si straini)… Nu cred ca feisbucu s-ar lega la cap cu asta.

   0

 5. #6

  Cred că au „preluat” o parte din likeurile de pe internaţional. De exemplu dacă vreau să văd cărora din prietenii mei le place KitKat România, aflu că e vorba de unul singur, în persoana unui brazilian pe care nu-l cunosc, dac cu care m-am împrietenit în 2009 cu scopul de a-mi fi vecin de fermă.
  Din păcate nu poţi vedea care sunt ceilalţi, dar probabil putem băunui că 111.000 sunt români, iar restul nu.

  0

 6. #8

  Se vede dupa numarul de like-uri la posturi ce fel de fani au. La 10 mil de fani sa ai doar 50-70 de like-uri pe post.. ridica semne de intrebare.

  Sunt pagini cu sub 10 000 de fani care au cifre mai mari cand e vorba de activitatea fanilor.

  0

 7. #9

  Cica i-am dat unuia o piftea pe Fiverr sa-mi faca si mie niste fani dar a facut prostu’ infarct in timp ce se masturba. Partea proasta e ca programul de facut fani a ramas pornit vreo doua zile :))

  Mai rar asa reach de peste 200.000.000 de oameni !

  0

 8. #10

  Cel mai probabil au dat merge la pagini, se poate posta localizat pe regiuni pe pagini acum.

  0

 9. #11

  KitKat a trecut de la pagina locala la pagina globala.

  „The most recent announcement by social media juggernaut Facebook debuted the launch of ‘Global Pages,’ a feature allowing internationally based business brands to maintain a single fan page with incorporated localized experiences for users worldwide.”

  0

  • #12

   Foarte frumos din partea lor doar ca celelalte reprezentante kit kat nu s-au mobilizat la fel de repede. E clar ca asta au facut doar ca nu vad sensul sincer, doar de dragul de a avea o cifra mai mare in dreptul numelui tau? E clar ca o campanie din Romania, pentru un produs plasat aici se adreseaza doar celor care care il consuma aici sau eventual vorbesc si limba. De ce as vrea sa diluez o campanie in felul asta?

   0

 10. #13

  da’ cine plm e KitKat asta?

  0

  • #14

   mergi si intreab-o pe Tanti Veta de la chioscul de vis-a-vis .

   0

 11. #15

  1. Cei de la Facebrands au modificat astazi numarul de like-uri.
  2. Mie nu-mi apare pagina Kit Kat in romana cand dau cautare pe Facebook, ci doar cea din UK/IE (care are peste 10 milioane de fani). Poate cei de la Kit Kat au un contract cu cei de la Facebook sa apara pagina in limba tarii de unde face cautarea.

  0

 12. #16

  chiar bre, mia-ama dus aminte ca pe FB sunt grafice de-astea, care iti spun cati vizitatori ai avut sau ceva de genul asta…

  Cum vezi graficele alea?

  0

 13. #17

  Ce va mai roade invidia :) … ca unii poate si are fani :)

  0

 14. #18

  Deci sa nu disper, daca nu-i ajung din urma ? :)

  0

 15. #19

  Da’ riciu, cat e riciu ?

  0

 16. #20

  Am un coleg care are un mic site de produse derma. Tocmai ce a primit de ‘demo” 500 like-uri de la un tip care vinde asa ceva. Si vorbim de like-uri de la conturi real, pers din Romania. Deci asa ceva se cumpara la kil ca si la piata. cred ca pt 10 mil discount-ul a fost generos

  0

 17. #21

  Jeeezzzzz, bre! Era sa imi ramana friptura in gat!

  0

 18. #22

  Liviu Dragnea stie cine a dat like-urile care sunt peste numarul de utilizatori de facebook in viata.

  0

 19. #23

  Kit KKat mananca…

  0

Citește și...

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]

Deci am râs de numa numa. Rise a făcut reclamație la DLAF, pe baza investigației lor, după care au publicat investigația și, nu-i așa, semnalizarea că Barna e cercetat de ANTIMAFIA. Parchetul fiind OBLIGAT să cerceteze orice reclamație, by default, indiferent cât de tâmpită ar fi. -> enter rise project -> donations -> […]