Faceți-vă poze

Una din direcțiile inexorabile ale vieții umane este bătrânețea. Fără excepție, la un moment dat toți începem să ne degradăm și să o luăm spre panta ce se sfârșește la loc cu verdeață și multă liniște. Până la proxima exhumare.

Prin urmare, acum, cât timp sunteți tineri și frumoși, faceți-vă poze. Nu veți mai fi niciodată așa, oricât de mult vi s-ar părea vouă că sunteți eterni și nimic nu se va schimba. Veți dori, peste ani, să vă amintiți de voi așa cum erați în deplinătatea frumuseții voastre.

Faceți-vă poze.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

31 comentarii

 1. Faceți-LE poze 🙂

 2. #6

  Eu sunt urat de pe acum, n-am asteptat sa imbatranesc. La ce naiba sa-mi fac poze, cand eu abia reusesc sa ma uit in oglinda cand ma barbieresc?

  • #7

   am uitat sa scriu ca era ptr femei indemnul asta…

  • #8

   Traistaru conduce detasat la capitotul asta

 3. #9

  P-aia de la poza 9 as vrea si eu sa mi-o amintesc.

 4. #10

  Azi e Sfântul Ilie! La mulți ani tuturor sărbătoriților!

 5. #12

  valabil doar pentru femei. se stie ca barbatii imbatranesc ca un vin fin, in timp ce femeile se acresc ca laptele.

 6. Faceți-vă poze (ca să aibă Arhi marfă pentru blog și să clătească ochii oamenilor lunea).
  😀

 7. #14

  si filme si le puneti la liber pe xhamster sau redtube sau ce mai exista

  • #15

   plot twist : Tim iti urmeaza sfatul si link urile vor ajunge la tine 🙂

  • #16

   si ce mai exista :)) ca sa nu se dea de gol ca mai stia vreo 20.

 8. #17

  Băi fraților, avem la posturi radio in ziua de azi, nu știi de unde să alegi. Pe vremea lu Nea Nicu ce aveam? Aveam buletinul hidrologic difuzat de Radio România Actualități. “Baziaș, gheață la mal, Orșova, 2.517 centimetri, staționează” și tot așa până cedai nervos. În fiecare zi, la ora 12:00 fix, aflam ce trăznăi a mai făcut Dunărea în drumul ei pe teritoriile noastre. La început se vorbea în românește, apoi o doamnă ne spunea în rusește aceleași cifre, iar, la final, un domn, într-o franceză impecabilă, anunța că la Călărași apele nu s-au învolburat, din contră, “trois cent deux centimetres, en baisse quatre centimetres”. După vreo 10 minute, aveai update-ul făcut. Dar pe cine interesa? Pe navigatori? Să nu-i uităm pe pescari, care astfel aflau la ce adâncime să lase pluta. Și cam atât! Hahaha

  Uitați ce ascult eu și mi-am pus și sonerie pe iphone 6 plus- gheata la mal, cent-cent centimetres. Hahaha

  https://www.youtube.com/watch?v=Pcg9VQXe_8I

 9. #18

  Frumos indemnul!

 10. tinerele care își documentează fiecare secundă îți sunt recunoscătoare pentru scuză 🙂

 11. #21

  Bună ziua din nou fraților. Cu respect! Uite, am ceva , o mică surpriză pentru toți fanii mei, pentru toți cei care mă simpatizează, și de ce nu, pentru toți cei care mă antipatizează. O mică filmare pe care am pus-o pe youtube. O mică petrecere dată de mine, imediat după ce am ieșit din pârnaie. Petrecerea a avut loc la mine la țară și am fost numai bărbați. Și n-a fost cum să spun , n-am vrut să mă dau mare, să epatez prin bogăție. Am zis să fac ceva simplu, câmpenesc, natural, cu băieții din sat. ASta e adevărata distractie, nu prin cluburi luxoase. Am arătat că te poți distra foarte bine și la țară. Nu-ți trebuie decît un fost grajd dezafectat, câteva mese, câteva bănci, mâncare, băutură, o stație audio cu boxe de mare putere și… Coco Jumbo ! hahahaha

  https://www.youtube.com/watch?v=kmuktEmhLKI

  • #22

   Boss…tu ești ăla cu geaca de blugi sau ăla in trenlig nou?

  • #23

   Te-au rapit albanezii?

  • #24

   @Valentin

   Niciunul boss. Eu apar in cadru abia la secunda 40, sunt cel in pulover colorat. Stăteam pe bancă la masă și savuram niște mizilicuri. Și m-am ridicat să dansez. Ăla cu geacă de blugi e Ticu a lu Gioconda.

  • #25

   Io zic ca petrecerea asta mergea invitata si fata aia din Vaslui, dezamagita de cei sapte baieti.

   Adica poate ca nu i-ar strica sa cunoasca si niste barbati adevarati, politicosi, amabili, atenti, sa nu ramana cu o impresie proasta dupa dupa baietii aia cu masina, sa nu creada ca sunt toti la fel.

  • #26

   Bravo bossultaunle! Se vede școala… Apropo…unde ai făcut facultatea,la Colibași sau la Poarta Albă cu fraierul de Giovanni?

  • #27

   @Valentin
   Nu boss, am fost pe Rahova cu Copos. Nea Giovanni e la Penitenciarul Slobozia. Din ce știu, mai are de băgat vreo 2 ani. El oricum merge cu 4 luni la an că e trecut de 60 ani. Mă refer la liberare conditionată. Și Copos, din 4 ani a facut practic unu. Cu munca plus cartile asa zis scrise, uite că s-a scos.

 12. Şi ca să nu ziceţi că munciţi degeaba: Zice un sponsor blănos că cică dacă vă faceţi poze cu biletu de intrare la concursul de deshidratare, vă trimite bere moca.

 13. #29

  O poza spune cat o mie de cuvinte (gresit scrise):

  http://bn24.ro/wp-content/uploads/2015/06/grapini-si-macii.jpg

 14. De la o anumita varsta… indrepti obiectivul camerei mai des spre copilul tau.

  Pozele de inainte de nunta / botez sunt suficiente pentru momente nostalgice.

  #puscasicurealata