Faceti sport

Grasunilor care faceti escare in fotolii, butonand calculatoarele, va dau un sfat. Mergeti la o sala de sport.
Am doua saptamani de cand merg la sala, si rezultatele le pot imparti in pozitive si negative:

Pozitive:

– Am slabit 6 kilograme
– Pot sa urc cele patru etaje pana acasa fara sa respir ca un cal de curse si sa simt ca mor
– Pot sa fac intr-o sedinta de o ora si ceva circa 300 de abdomene. La inceput, faceam 40 pe sedinta, si simteam ca imi crapa burta.
– Nu ma mai doare spatele. Nu mai eram in stare nici sa spal vasele, ca simteam ca ma ia soarta lui Basescu. Acum, parca am 20 de ani.
– Nu ma mai dor atat de tare genunchii. Toata lumea ma sfatuia sa iau nush ce artroflexuri. Am zis NU, si m-am dus sa alerg si sa ma dau pe bicicleta. Simt cum sunt mai bine incheieturile, ligamentele, articulatiile.
– Pot sa alerg pe banda aia nenorocita circa 20 de minute, desigur cu pauza. In prima zi am alergat, cu tot cu pauze, noua minute, si am zis ca ajung la urgenta.

Negative:

– Am o mare febra musculara non stop
– Am febra musculara
– Nu stiu daca am mentionat febra musculara

Asa ca, grasilor, iesiti din casa, si faceti miscare. Se spune ca putulica o sa va creasca cu 1 centimetru la fiecare 10 kilograme slabite. Hmmm….suna bine, nu?:))

[tags]sport, sanatate[/tags]

10 comentarii

 1. eu ti-am luato inainte de ceva vreme.an 5 luni deja si am slabit vreo 5 kg.asta inseamna ca ai fost mai gras decat mine :P.sunt total de acord cu ce ai scris mai sus.trece si febra musculara important sa nu fortezi

  0

  0

 2. #2

  „- Am slabit 6 kilograme ”
  „Se spune ca putulica o sa va creasca cu 1 centimetru la fiecare 10 kilograme slabite”

  Deci ti-a crescut putza cu 6 mm . Big deal . Te mai si lauzi pe blog :lol:

  0

  0

 3. Gigi face o observatie de bun-simts, Arhi :)
  Oricum, aia cu potza e sustinuta mai ales de „cercetatorii americani” care baga bombele zilei in Libertatea.Ceea ce inseamna ca stiinta nu aproba
  Altii zic ca acea crestere se inregistreaza cam in stilul a ceea ce faci pe la sala; vine odata cu folosirea sau, la fel de valabil, se atrofiaza odata cu nefolosirea.
  Insa, ca sa ramanem „on topic”, mai tii minte filmuletsul ala cu Bruce Willis , „Ultimul Samaritean” si replica „get a dog” ?
  Tu, caine, plaja, de cel putin 2 ori pe zi, mers alert cate o ora; rezultate aproape identice doar ca fara febra musculara :)

  0

  0

 4. Mai copkii, a se remarca faptul ca je, fiind casatorit, are foarte putine probleme legate de marime.
  Ca sa nu mai vorbim ca eu am venit cu ideea la „22 centimetri records”. Si ghici de unde mi-a venit?:)))

  0

  0

 5. „Cine se scuza se acuza” :) – parca asa era, nu ? :P
  Oricum, ideea principala era acel get a dog

  0

  0

 6. eu nu ma scuz bre, doar imi valorific calitatile:))

  0

  0

 7. #7

  Nu creste. Scade burta si vezi mai mult :D.

  0

  0

 8. mirelus, asta te invata aia la espaniola??:))

  0

  0

 9. „Nu creste. Scade burta si vezi mai mult”
  Asta e titlu de ucis populimea intr-un nou post Arhi :)
  Nu fii rautz, recunoaste-i fetii meritele

  0

  0

 10. Mathesis are ca prim merit raspandirea in randul populatiei masculine a adorararii tzatzelor mari si absolut naturale:))

  0

  0

Citește și...

Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]