Cum să faci un articol publicitar dintr-o percheziție DIICOT

Procurorii DIICOT efectuează, miercuri, 23 de percheziţii în cinci judeţe şi în Bucureşti la persoane şi instituţii publice pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în deturnare de licitaţii publice, evaziune fiscală şi tăiere fără drept de arbori, prejudiciul fiind estimat la peste 25 de milioane de euro. Vizată este și compania austriacă Holzindustrie Schweighofer, care a oferit ulterior un punct de vedere.

Citeam eu, fericit, acest titlu de pe diji24, gândindu-mă că, în sfârșit, cineva va fi tras la răspundere pentru măcar o parte din dezastrul pădurilor românești. După care am avut curiozitatea să citesc restul „articolului” de pe digi.

Deci, în cel mai incredibil mod, Schweinhofer și Digi24 au transformat o percheziție DIICOT într-un articol publicitar despre cât de multe au făcut ei și fac pentru pădurile românești. Serios, citiți, este undeva la limita de sus a suportabilității.

Întrebarea ar fi Cui folosesc campaniile astea publicitare, fiind vorba de o acțiune a DIICOT?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. #1

  Probabil ca Digi24 au trecut la pupincurism, cu scopul de a-i face pe curvele din UDMR sa treaca de cealalta parte a baricadei si sa voteze motiunea de cenzura. 😀

  Thumb up 5
 2. Sa vedem si care va fi rezultatul acestor perchezitii. De povesti sunt satul…

  Thumb up 1
 3. #3

  DIgi sunt tot un fel de Antena3 doar ca joaca pentru echipa adeversa si nu sunt asa de grobieni.

  Thumb up 13
 4. #4

  Poate sa-mi explice si mie cineva de ce astia mai la varsta a 3-a cred ca Johanis e de vina? Ca tot aud ca Mutulica e pe mana cu Schweinhofer si ca el I-a adus in tara si ca nu face nimic sa opreasca furturile.

  Thumb up 2
  • #5
   Arhi

   se uita la antena 3

  • #6

   Si daca tot e de explicat, sa explice cineva de ce ar fi de vina firma asta austriaca pentru taierile ilegale din Romania. Ca nu cred ca gasesti austriac nici la paza padurilor si nici cu drujba in mana.

   Thumb up 4
 5. #7

  Hai ca s-a dat liber la furat, cadou de la CCR… nu mai avea nicio treaba DIICOT-ul cu dosarul asta in curand.

  Thumb up 0