Ce faci daca iti scapi telefonul in apa

Probabil ca multora dintre voi li s-a intamplat accidentul asta. Din motive mai mult sau mai putin rezonabile.
De exemplu, nevasta-mea a cazut in mare cu telefonul cumparat cu o zi in urma. L-am descompus eu, dar tot se futu ceva intransul, ca momentan e in sabatical, si din cand in cand isi aduce aminte sa functioneze. Ceva de genul „Nu sunati, verific eu din cand in cand”.
Asa ca urmariti filmuletul si bagati la cap.


Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. trebuie reactionat urgent de tot. cel putin astia asa fac.

  Thumb up 0
 2. Nu inteleg ce naiba se afla in acel recipient de plastic. Fulgi de porumb? 🙂 In urma cu un an, mie mi-a cazut un Nokia 6630 in buda. Problema este ca tocmai in acel moment ma suna cineva, executam pipi si pentru citeva secunde am fost intr-o mare dilema: sa-l lasa acolo, sa-l iau imediat, sa trag apa si apoi sa-l recuperez?! In cele din urma am ales varianta 3. Inca mai suna cind l-am extras 🙂 apoi a amutit. L-am desfacut, am scos sim-ul, i-am spalat carcasa cu mult sapun, apoi am sters metodic, ca in filmulet, toate componentele. Ideea este ca la un telefon bine finisat, foarte putina apa – in cazul meu pisat – penetreaza inautru. Oricum, am fost sfatuit ca 24 de ore sa-l las in pace, sa nu incerc sa-l deschid ca se scurtcircuiteaza. Dupa doua zile, cind i-am dat drumul, ecranul era pe jumatate negru, s-a auzit un biziit scurt si a inceput sa vibreze. Credeam ca a murit pentru totdeauna. A treia zi insa, si-a revenit miraculos 🙂 Mai mult de atit, de atunci, ecranul se vede mai bine ca inainte, bateria il tine mai mult si functioneaza in continuare impecabil. Adaptind bancul, am putea spune ca nu oricine se pisha pe tine iti vrea raul 🙂

  Thumb up 1
 3. #4

  mie mia cazut un mp4 player in buda exact dupa ce ma pijasem. Dupa ce am fugit dupa un cleste ceva am bagat mana si l-am scos (macar nu pute).

  Thumb up 0
 4. #5

  dar o sa stii intotdeauna unde a fost…:)))

  Thumb up 0
 5. si mie mi-a cazut telefonul in apa,mai bine zis mi la aruncat fata mea din joaca.de mers merge,suna telefonul;problema este ca ecranul este negru trei sferturi,si un sfert este alb.nu vad nimic,oare mai pot sa-l repar.o problema si mai mare este ca am o groaza de nr de telefon in el,pe care nu le-am salvat pe cartela.ce este de facut,ce ma sfatuiti?multumesc anticipat astept raspuns !!!

  Thumb up 0
 6. #7

  mi-a cazut telu in apa la-m lasat la uscat la soare…se uade ceva kand pun bateria un fel de bazait dar tot nu se aprinde pls ce e de facut…..

  Thumb up 0
 7. #8

  Dupa ce mi-a cazut telefonul in apa,l-am scos,i-am scos bateria, l-am uscat cat am putut cu prosopul si l-am lasat intr-o farfurie cu orez cam vreo 36 de ore. Acum merge, problema eca bateria ii tine extrem de putin.

  Thumb up 0
 8. #9

  eu l-am scapat descarcat.de 2 ori mi-a aratat ca n-are baterie.cand il pun la incarcat nu da nici un semn

  Thumb up 0
 9. #10

  salut si eu chiar de 1 ora miam scapat telefonul in apa si lam uscat repede apoi a mers vreo ora sau doua iar apoi nu.L-am pus la incarcat si a mers iar dupa ce sa incarcat si dupa ce i-am scos incarcator iar nu a mai mers.Nush ce sa fac dar totusi ma duc la un reparator de telefoane sa vedem ce poate sa faca.P.S:am mai vorbit cu un prieten care si la scapat in rau si a spus ca lui ia mai mers dupa ce la uscat.

  Thumb up 0
 10. #11

  nu imi mai merge cateva butoane:(k sa fac

  Thumb up 1
 11. #12

  la mine tel era descarcat lam scapat in wc si lam scos brusc lam uscat foarte putin fu foenul fara ca sal desfac bucati si lam pus la incarcat sa incarcat vreo 3 min si dupa care sa stins complet acum nu se mai aprinde ce pot sa fac?

  Thumb up 0
 12. #13

  Mi s-a varsat cafeaua peste el in geanta… daca ar merge videoclipul ar fi perfect !

  Thumb up 0
 13. #14

  buna.mi-am scapat telu cu touch in apa si chiar nush ce sa fac.acum scoate sunete si nu se aprinde. tata la uscat cu uscatorul de par.pls sfaturi

  Thumb up 0
  • tzuckkky…… » desfa-l capac, baterie etc si pus in OREZ. nu e gluma, orezul absoarbe apa

   Thumb up 0
 14. #16

  MARC in acel recipient este OREZ pentru absorbirea apei din telefon

  Thumb up 0