Ce faci daca iti scapi telefonul in apa

Probabil ca multora dintre voi li s-a intamplat accidentul asta. Din motive mai mult sau mai putin rezonabile.
De exemplu, nevasta-mea a cazut in mare cu telefonul cumparat cu o zi in urma. L-am descompus eu, dar tot se futu ceva intransul, ca momentan e in sabatical, si din cand in cand isi aduce aminte sa functioneze. Ceva de genul „Nu sunati, verific eu din cand in cand”.
Asa ca urmariti filmuletul si bagati la cap.


16 comentarii

 1. trebuie reactionat urgent de tot. cel putin astia asa fac.

  0

 2. Nu inteleg ce naiba se afla in acel recipient de plastic. Fulgi de porumb? :-) In urma cu un an, mie mi-a cazut un Nokia 6630 in buda. Problema este ca tocmai in acel moment ma suna cineva, executam pipi si pentru citeva secunde am fost intr-o mare dilema: sa-l lasa acolo, sa-l iau imediat, sa trag apa si apoi sa-l recuperez?! In cele din urma am ales varianta 3. Inca mai suna cind l-am extras :-) apoi a amutit. L-am desfacut, am scos sim-ul, i-am spalat carcasa cu mult sapun, apoi am sters metodic, ca in filmulet, toate componentele. Ideea este ca la un telefon bine finisat, foarte putina apa – in cazul meu pisat – penetreaza inautru. Oricum, am fost sfatuit ca 24 de ore sa-l las in pace, sa nu incerc sa-l deschid ca se scurtcircuiteaza. Dupa doua zile, cind i-am dat drumul, ecranul era pe jumatate negru, s-a auzit un biziit scurt si a inceput sa vibreze. Credeam ca a murit pentru totdeauna. A treia zi insa, si-a revenit miraculos :) Mai mult de atit, de atunci, ecranul se vede mai bine ca inainte, bateria il tine mai mult si functioneaza in continuare impecabil. Adaptind bancul, am putea spune ca nu oricine se pisha pe tine iti vrea raul :)

  0

 3. #4

  mie mia cazut un mp4 player in buda exact dupa ce ma pijasem. Dupa ce am fugit dupa un cleste ceva am bagat mana si l-am scos (macar nu pute).

  0

 4. #5

  dar o sa stii intotdeauna unde a fost…:)))

  0

 5. si mie mi-a cazut telefonul in apa,mai bine zis mi la aruncat fata mea din joaca.de mers merge,suna telefonul;problema este ca ecranul este negru trei sferturi,si un sfert este alb.nu vad nimic,oare mai pot sa-l repar.o problema si mai mare este ca am o groaza de nr de telefon in el,pe care nu le-am salvat pe cartela.ce este de facut,ce ma sfatuiti?multumesc anticipat astept raspuns !!!

  0

 6. #7

  mi-a cazut telu in apa la-m lasat la uscat la soare…se uade ceva kand pun bateria un fel de bazait dar tot nu se aprinde pls ce e de facut…..

  0

 7. #8

  Dupa ce mi-a cazut telefonul in apa,l-am scos,i-am scos bateria, l-am uscat cat am putut cu prosopul si l-am lasat intr-o farfurie cu orez cam vreo 36 de ore. Acum merge, problema eca bateria ii tine extrem de putin.

  0

 8. #9

  eu l-am scapat descarcat.de 2 ori mi-a aratat ca n-are baterie.cand il pun la incarcat nu da nici un semn

  0

 9. #10

  salut si eu chiar de 1 ora miam scapat telefonul in apa si lam uscat repede apoi a mers vreo ora sau doua iar apoi nu.L-am pus la incarcat si a mers iar dupa ce sa incarcat si dupa ce i-am scos incarcator iar nu a mai mers.Nush ce sa fac dar totusi ma duc la un reparator de telefoane sa vedem ce poate sa faca.P.S:am mai vorbit cu un prieten care si la scapat in rau si a spus ca lui ia mai mers dupa ce la uscat.

  0

 10. #11

  nu imi mai merge cateva butoane:(k sa fac

  0

 11. #12

  la mine tel era descarcat lam scapat in wc si lam scos brusc lam uscat foarte putin fu foenul fara ca sal desfac bucati si lam pus la incarcat sa incarcat vreo 3 min si dupa care sa stins complet acum nu se mai aprinde ce pot sa fac?

  0

 12. #13

  Mi s-a varsat cafeaua peste el in geanta… daca ar merge videoclipul ar fi perfect !

  0

 13. #14

  buna.mi-am scapat telu cu touch in apa si chiar nush ce sa fac.acum scoate sunete si nu se aprinde. tata la uscat cu uscatorul de par.pls sfaturi

  0

  • tzuckkky…… » desfa-l capac, baterie etc si pus in OREZ. nu e gluma, orezul absoarbe apa

   0

 14. #16

  MARC in acel recipient este OREZ pentru absorbirea apei din telefon

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]