Cum să faci o femeie să se îndrăgostească de tine la 28 de ani

Alexandra G. m-a abordat și mi-a zis, în virtutea faptului că virtual ne cunoaștem de mulți ani, că ar vrea să scrie pe arhiblog. I-am spus că sunteți un public dificil și o comunitate foarte a naibii, dar a insistat. Prin urmare, citiți și spuneți-i ce credeți :mrgreen:

La 28 de ani George întâlnește o fată frumoasă pe care vrea să o cucerească, și-așa e de prea mult timp singur. O invită în oraș, plin de sine. Fata să se simta bine că el, George, un jmecher, vrea să o scoată în oraș.

George are mașină luată în rate, dar tot preferă RATB-ul fiindcă are abonament pe toate liniile ”Și lasă că merge, oricum e greu cu locurile de parcare și stres cu traficul și…”. Totodată, George câștigă modest și mereu se plânge de asta, dar în timpul liber pe care îl are roade semințe, bea bere și face concurs de râgâit cu bulldogul lui noir. Stă și cu părinții, dar i se pare OK, fiindcă nu plătește chirie și nu își bate capul cu treburi casnice sau facturi, are el timp să stea în chirii și prostii din astea, chiar nu vede sensul.

E ora 18.00 si George se vede cu fata in fața unui restaurant. Nici prea scump, nici prea ieftin, să nu creadă fata că e cheapone. Nu îi deschide ușa: Lasă, că poate și singură, nu vreau să o insult crezând că nu poate să își deschidă singură ușa.

La masă e multă tăcere, George se holbează la fată cu o privire tâmpă. E o femeie ambițioasă și puternică, îi place asta, dar parcă pare cam fițoasă, adică i-a zis chelnerului să îi ia farfuria cu juma de porție intactă. Serios? Adică de ce ți-ai lua ceva de mâncare dacă știi că nu mănânci TOT?

Ar vrea să îi atingă o mână, dar parcă e cam cu nasul pe sus, vorbește prea mult de afaceri, politică, economie și pasiuni în viață. Se hotărăște să facă pasul decisiv fix când un bișnițar ajunge în dreptul lor cu niște lanterne Hello Kitty. Știi, voiam să îți zic… ”Vă mai aduc ceva de băut?” Că îmi plac ochii tăi.

Ce chelner aiurea, i-a stricat și ăsta momentul. Continuă să se holbeze cu ochi mari la ea și îl amuză că fata se uită dintr-o parte în alta, fără să știe ce să mai zică. Am dat-o gata, e clar, e a mea.

După o oră jumate deja se gândește să îi propună să vină la el. Eh, și ce dacă doarme perete în perete cu ai lui? Nu vede nimic în neregulă cu asta, vorba aia, altele… n-au mai ținut cont.

După 2 ore în care au trecut prin cel puțin 10 momente de tăcere incomodă, George se gândește la nota de plată. El n-are niciodată bani cash și și-a luat doar o bere, în fond de ce i-ar plăti și ei? Pare să câștige bine, poate chiar mă fac că n-am niciun ban la mine și o las pe ea să îmi plătească berea. Hai, frate, până la urmă e doar o bere…

Ceva îi zice lui George că ideea asta nu e OK chiar dacă așa a făcut și Marius cu prietena lui de 5 ani, așa că decide să își plătească totuși berea. Chelnerul aduce nota de plată și i-o dă direct lui.

Scoate banii, îi pune cu grijă în micul portofel și i-l dă fetei. 1 leu șpagă, ca să nu sau impresia că-s cheapone.

De ce pare ea încurcată? N-o avea bani la ea. Zâmbește, e OK, deci are bani la ea, pfiu!

– Brrr, cam frig, zice fata după ce ies din restaurant.
– Mie mi-e OK, zice George. Bine că mi-a zis mama să îmi iau haina asta mai groasă.Să o conduc până acasă?

– Unde stai?
– Păi chiar la Dristor, sunt 2 stații de metrou.

Pfu! Super aproape, ce bine.

– OK, hai că te conduc.
– Nu, e OK, zice ea din politețe.
– Nu, insist, doar n-o să te las singură la ora asta.

Am dat-o pe spate din nou! Ce super tip sunt, pfu!

În dreptul aparatelor de la metrou, George se oprește subit după ce fata deja trecuse de barele metalice. Ea se oprește și se uită la el blocată.

– OK, mi-a făcut plăcere să ieșim, zice el cu o licărire de fericire în ochi.
– Și mie.

De ce zâmbește ciudat?

– Poate mai ieșim, m-am simțit foarte bine. Ne auzim la un telefon…
– Sigur, poate mai ieșim, o seară frumoasă! Zâmbetul i-a pierit.
– La fel.

George se simte foarte bine. E vesel că a întâlnit o fată așa frumoasă și mai mult de atât, mai are timp să se și uite la un episod din Supernatural în seara asta. Totul a mers în favoarea lui.

Îi dă mesaj fetei, îi zice că a s-a simțit foarte bine și că ea e foarte frumoasă. Niciun răspuns. Într-o oră îi mai dă unul și din nou, niciun răspuns. George cade pe gânduri, oare n-a făcut el ceva bine? Nu e nici măcar pe Facebook sau Whatsap.

O sună. Niciun răspuns. Mama lui intră în cameră:

– Ce-ai pățit, mamă? De ce ești supărat?
– Uite nu-mi mai răspunde fata la telefon.
– Păi, parcă ziceai că totul a mers bine în seara asta, erai fericit.
– Păi, și eu credeam asta. Eu știu…
– Lasă, mamă, că are balta pește, și-așa era fițoasă… auzi, să arunce juma de porție de mâncare!
– Da, așa e.

George se simte mai bine. Mama are mereu dreptate, o să vină ea în genunchi și-atunci să vezi…

E 22.30, George își face o labă și adoarme liniștit după un ultim gât de bere.

80 comentarii

 1. #1

  Femeia puternică și independentă vs bărbatul penibil și încrezut.

  N-aș fi zis că e un articol scris de o femeie…

  La un moment dat credeam că e un apropos la adresa lui Mircișor, dar până la urmă am aflat că e doar încă un clișeu slăbuț.

  0

  • #2

   (Să zicem că pe fată o cheamă Lăcrămioara.)

   Ușa se deschide cu un zgomot energic de chei întoarse nervos în yală. Lăcrămioara își scoate pantofii marcați de o firmă celebră și le găsește cu greu un loc printre celelalte perechi. Nu le purtase încă pe toate dar e bine să fie cât mai multe că… nu se știe niciodată cum halatul de baie se preface brusc în rochia Cenușăresei și cere musai niște condei asortați.

   Mița, pisica-avatar a fetei, ar întâmpina-o bucuroasă la sosire dar, la fel ca și stăpână-sa, ea e o doamnă, și o doamnă nu face niciodată primul pas. Aerul garsonierei este exact același ca la plecare: inodor, uscat, nici prea rece și nici prea cald. Pe Lăcrămioara nu o aștepta niciodată nimeni cu clătite-surpriză, pizza comandată cu un sfert de oră înainte de sosirea ei sau cu ceai de fructe de pădure și biscuiți cu cremă. Defapt, pe Lăcrămioara nu o aștepta niciodată nimeni. Ea nici măcar nu avea habar cum sună propria ei sonerie pentru că nu o încercase niciodată și pentru că, oricum, nu ar fi avut cine să îi răspundă. Prietenele, atunci când o mai vizitau, erau întâmpinate direct cu ușa larg deschisă, la fel de pompos și ipocrit ca la o recepție de nuntă cu trei sute de invitați.

   Cu gesturi demult învățate pe de rost, făptura angelică de aproape treizeci de ani își pune un ibric de apă la fiert, cu gândul că un ceai de mușețel o să îi ofere starea necesară pentru a termina de citit ultimele treizeci de pagini din „Alchimistul” lui Coelho. Ce bine că-i rămăseseră niște resturi de Lasagna de la „petrecerea în pijamale” de seara trecută! Dora și Elly făceau cele mai bune alegeri în materie de specialități italienești. Defapt, Dora și Elly aveau păreri cam despre orice, și tocmai asta le-a adus la un loc pe toate trei: erau prea complexe și prea profunde pentru a fi înțelese de profanii din viețile lor; se înțelegeau și se „îmbărbătau” reciproc.

   În fața oglinzii pe care se mai puteau distinge urmele unui text care zicea „Surori nedespărțite până la sfârșit!” și „Live fast and have fun!”, domnișoara cu pielea de mătase își dezbrăca lent și cu atenție ținuta zilei. Îi plăcea să își prindă în mâini sânii și să se joace cu ei, cântărindu-i simbolic și apoi frământându-i (la fel de simbolic) ca pe un aluat înainte de dospit. Sânii ei chiar arătau acum, după aproape treizeci de pagini de viață, ca un aluat întins. Regretele le dezbrăcase demult și stăteau agățate în cuierul din baie, sub boneta de duș pe care a primit-o cadou la o revistă și pe care nu a folosit-o niciodată. „Galbenul nu-mi încadrează bine fața”, i-a spus cândva unei prietene care o ajuta să își aranjeze părul pentru petrecerea de Revelion, și care căuta în dulăpiorul de la oglindă nuanțatorul Mahon 5.5. Nu i-a spus direct despre firele albe pe care i le observase Lăcrămioarei, și a convins-o că anul acela se purtau șuvițele roșcate.

   Cât timp și-a amintit două-trei scene vesele de la ultimul Revelion, dușul se termină și ceaiul atinsese apogeul infuziei. Ciuguli ca o porumbiță-ștrengăriță câteva bucățele de Lasagna iar apoi se duse țintă în pat. Vasele se puteau spăla și a doua zi, seara, că doar nu o grăbeau musafirii și, oricum, auzise ea ceva sfat că vasele se spală mai ușor dacă sunt lăsate la marinat pentru o vreme.

   Cam pe când George își termină serialul, sfârși și Lăcrămioara lectura cărții ei preferate și, la fel ca și George, după o ultimă înghițitură (de ceai de mușețel) adormi liniștită.

   Și-acum vă-ntreb pe bune, dragii mei,
   Ce rost că-i Supernatural sau Lana del Rey?
   Ce rost că-n loc de bere-i mușețel băut de-o carieristă,
   Dacă târziu în noapte, la amândoi, laba e tristă?

   0

  • #3

   Evo, chapeau 🙂

  • Comentariu lu’ Evo e mai bun ca articolul.

   0

  • #5

   Subscriu!

   0

  • #6

   Evo a scris si articolul… pampalailor

   0

  • #7

   pe Evo il cheama George

   0

  • #8

   @Arhi, @Mack, @Romeo: You are too generous!

   0

  • #9

   ar trebui sa mai scrii…:)

  • Scuzati-mi ignoranta, da’ fetele nu fac si ele „laba” – fizic vorbind, adica nu laba intelectuala cu coelho ?!?!

   0

  • #11

   @Arhi: O să îmi încerc norocul cu un text pe care ți-l voi trimite pe email în cursul acestei săptămâni, dar mai spre weekend așa.

   0

  • #12

   ok, astept

  • Lăcrămioara, nume predestinat. :))
   Bun text Evo, mi-a plăcut!

   0

  • #14

   votez pt evo 🙂 mai mult nu comentez, azi ma simt generoasa:)

   0

 2. #15

  bun, si ce este rau in asta?…
  dorea oare alexandra ca laba sa se termine in adancurile pixdei dansei? (hai sa fim seriosi: si daca plecau impreuna, la el sa la ea, tot o laba se numea ca este, date fiind circumstantele…)

  george are universul lui: orbiteaza incoerent, sparge o samanta, filosofeaza cu mami asupra potentialului baltii – tati nu participate, caci fie e alcoholic, fie decedat, de ce nu ambele… si totusi, george nu stacu mama intinsa catre societate, iar ceea ce este cell Mai important

  0

 3. #16

  … iatr ceea ce este cel mai important: george nu face pui!!!

  (muia de rigoare companiei google si cacatului de editor cu autocorrect, care m-a facut sa trimit 2 mesaje in loc de unul.)

  0

 4. #17

  Mie mi se pare ca am mai citit textul asta undeva acu ceva timp.

  0

 5. #18

  Giani o fu*ea de 3 ori si o si batea, toate intr-o seara.

  0

  • #19

   Tu nu ne crezi cand iti repetam ca faza asta a ajuns extraordinar de enervanta. Cam la fel de enervanta ca zilnicele postari pe facebook semnate de basescu si preluate de mai toate site-urile in lipsa de stiri reale.

   0

  • #20

   @mihnea: e cam cazul sa iesi din dulap.

   giani nu face mofturi.

   0

 6. Mi se pare mie sau donșoara și-a coborât mult standardele când a acceptat să iasă cu George?

  0

  • #22

   Madalina, vreau sa te scot la un restaurant, o bere si-o samanta! Ce zici?

   0

  • #23

   dupe budget, eu teasi scoate la o bere si o insamantare. ambele „la varice”.

   zici ca da?

   0

  • Liviu, aurache nu și nu. Politicos, desigur!

   0

 7. #25

  deci George asta are metrou!? Wow…

  0

  • #26

   Degeaba, daca nu scrie BMW pe el.

   0

  • #27

   Vezi ce carcotasa e dom’soara? dupa ce ca a scos-o in oras cu masina lunga si sofer in uniforma, tot ea e cea supi … 😉

   0

  • #28

   s-a speriat ca era marca Bombardier, ori ea era make love not war #unitisalvam

   0

 8. #29

  la o a doua citire, retrag muia catre google, desi o merita: alexandra are fantezii neimplinite care presupun in mod cert inghitirea.

  george o trolleaza laicaboss: in batalion de alexandre nu fac treaba nici cat stanga, cea mai buna prietena a lui.

  0

 9. #30

  Mno… intrebarea mea de baraj e …cum de a iesit George – sparg 2 samantze…cu o tanara domnita ntelectuala, cultivata, si frumoasa….
  a)A agatat-o pe FB…
  b)A agatat-o pe Tinder…
  c)A agatat-o la biblioteca…
  d)A agatat-o intr-un club de manele…

  0

 10. #32

  dar ‘telectuala asta de ce a ajuns singura la 28 de ani sa iasa cu gen Mircea Badea (sta inca cu parintii), bautor de bere (ce draq e rau sa bei bere cand o bei pe banii tai?) si facator de laba (da, stiu, mi-a zis un prieten ca unii barbati fac asa ceva…).
  Pai daca ala a preferat sa se duca sa faca o laba acasa la mami (totusi de unde stie donsoara ca ala a facut laba si ca a vb cu ma-sa?), inseamna ca e cam nefutabila.
  Pai fratica, la 28 de ani nu stai sa te plimbi de mana prin parc 2-3 luni. Ori futi in seara aia, ori astepti sa pice alta. Ptr ca barbatii sunt pe val pana pe la 40 cand vine vb de intalniri, ori la 28 Alexandra si-a depasit cu vro 5 ani rolul de mironosita de scos la cofetarie. George, mai bine una mincinoasa decat cu frigida fitoasa. Si in plm, are 28 de ani, sa isi plateasca partea la restaurant!

  0

  • #33

   @luci: #zisamoaramata ca tu nu mai faci laba, barbate!

   odata, dupa ce-am futut la o aiurita, mi-a zis ca regreta, caci moralmente vorbind, nu ar trebui sa se futa inainte de maritis. bun, zic eu la harneala: hai ca te iau de nevasta (sa te mai fut o luna). de zece ori pe zi, spune ea, caci numai asa voi sti daca ma iubesti.

   cred ca ratutita fusese la gradinita cu luci…

   0

  • #34

   @aurache: fin cunoscator al umorului vad.

   0

  • #35

   remarca si eleganta deosebita

  • #36

   se stie ca # e echivalentul ridicarii degetului mic cand „servesti” un ceai

   0

 11. #37

  Habar n-aveti de nimic! Georgica n-a vrut sa scoata masina din garaj numai ca sa vada daca fetei ii vine cumva ideea sa se urce in f’un taxi.

  0

 12. #38

  Auzi ma!! Are masina (culmea nesimtirii, luata in rate!!!) si merge cu autobuzu’ ca ultimul ratat. Pfuai, la faza asta ii puneam berea in cap si il scuipam in față. Cum cacat a facut Alexandra greseala sa iasa cu un jeg care n-a avut bani cash de o masina cu care s-o ia de la masa si s-o urce pana la et. 3?

  0

 13. #39

  george: macar sa ma futi tu cum imi fac eu laba!

  alexandra: saormistule samantar, te dau in fapt pe arhiblog!!

  nelson: bemeatz carul!!!

  0

 14. Gregoar > George

  0

 15. #41

  cum faci o femeie de 28 de ani sa se indragosteasca de tine?..

  asta e titlu de mediafax/libertatea: AFLA CE MARE PERSONALITATE A MURIT:

  0

 16. #42

  Eu doar aștept să posteze Laura.

  0

  • #43

   tot vine vara, poate isi schimba si poza de la avatar cu una in bikini 🙂

   0

 17. #44

  Prost subiect de abordat, pentru o primă postare. Măcar dacă nu era scris în stilul clasic al ”femeii speciale, nefutută, pentru care nimeni nu e bun, dar care se aproprie de 30 și e singură”

  0

 18. #45

  Asta e din categoria: „eu vreau sa mă mărit dar nu găsesc nimic bun pe piață”

  Alexandra, stai liniștită. O să găsești pe unul care o să se poarte impecabil până vede certificatul de căsătorie.

  0

 19. #46

  Pana la articolul asta credeam ca zoso greseste generalizand cu articolele despre femeia la 30 de ani.

  0

 20. #47

  ba, da multi georgei iti citesc blogul

  0

 21. #48

  plm – am citit cateva randuri si restul in diagonala…
  Prost subiect, proasta scriere…

  0

 22. #49

  Alexandra, ești o tânără speranță scriitoare a comunității.
  Fractura în logica de mai sus este că memiche a lu Georgel e o proastă, pentru că ea-l încurajează pă Gică să fie un labagiu bătrân și trist. Mai prost e Georgel că ascultă la anii lui de mă-sa și nu vede că face rău. Mă-sa a trăit niște vremuri, el trăiește altele. Trecând peste faptul că trăiește cu memica și buldogu lui noar, că astea-s detalii fără relevanță, Georgel nu a învățat nimic. Gagica, tipă mișteox, s-a uitat la el, fără să-și coboare standardele, că nah, toți merită o șansă, măcar.
  Georgel nu sărăcește că plătește și el o notă de 40 de lei, plus că trebuia să fi ieșit cu mașina lui, luată-n rate. Rămâi mai mult decât orarul busului, te duci la un club greu accesibil cu RATB, etc, plus că ai o șansă-n plus să-ți maschezi la prima întâlnire apucăturile de betiv în negare.
  Georgel o să aibă o viață frumoasă cu mă-sa.
  Apropo, nu-mi dă mie buldogu ăla?

  0

 23. #50

  Exact cu un specimen din asta mi-am pierdut primii (aproape) 2 ani de bucuresteala:)) Bine ca primii si nu ultimii.

  0

 24. #51

  Maestre Arhi, la un (Ion) „ochi” peste articol si comentarii, verdictul pentru madama e clar…deci nu.

  0

 25. nu înţeleg nimic. oameni ciudaţi poţi întâlni tot timpul când eşti singură. valabil pentru ambele sexe, că şi femeile … nu cred în disperarea vârstei.

  0

 26. #53

  George a fost la restaurant si a consumat doar o bere . Pai normal ca se holba la ea din moment ce ea mânca Probabil i ar fi zis ” dă-mi fă și mie dă te dracu că nu numai tu ai stomac ” . Si mai presus de asta , tipa a mai lăsat si mancare in farfurie sa ii faca in ciuda .

  Intrebarea mea e : Laba a dat-o de față cu mă-sa ?

  0

  • #54

   Mă-sa îl iubește atît de mult încît i-a dat-o chiar ea.

   0

 27. #55

  George a fost la restaurant si a consumat doar o bere . Pai normal ca se holba la ea din moment ce ea mânca Probabil i ar fi zis ” dă-mi fă și mie dă te dracu că nu numai tu ai stomac ” . Si mai presus de asta , tipa a mai lăsat si mancare in farfurie sa ii faca in ciuda .

  Intrebarea mea e : Laba a dat-o de față cu mă-sa ?

  0

 28. parte din comentatori is mai butthurt ca o feminizda proasta.
  Culmea, chiar exista oameni aparent ok care de fapt se schimba total fata in fata.

  0

 29. #57

  Mie mi-a plăcut articolul ei, gg Alexandra G

  0

 30. #58

  În restaurant intră primul bărbatul și apoi femeia.

  0

  • #59

   Touche! Dar asta nu il opreste pe barbat sa ii tina usa demoazelei cand intra. 😉

   0

  • #60

   usa se tine oricum daca mai vine cineva fix in urma ta, e de meltean sa-i inchizi cuiva usa-n nas.

   0

 31. #61

  Pe mine ma fascineaza faptul ca lumea chiar a avut rabdare sa citeasca tot textul.
  Zici ca e scris de un copil in vacanta de vara, pregatindu-se pentru corijenta clasei a 4-a.

  Plus ca niste aberatii, gen „Nu îi deschide ușa: Lasă, că poate și singură, nu vreau să o insult crezând că nu poate să își deschidă singură ușa.”

  Fata asta vrea sa scrie pt arhiblog?:))))))))))

  0

  • #62

   Stii cum e bancul – eu scriu de 3 ori mai bine si sunt doar un comentator.

   0

  • #63

   @bigbear
   Nu toti cititorii se dau scriitori (asa cum sugereaza bancul tau), dar majoritatea cititorilor fideli de aici stiu sa faca diferenta intre un text bun si unul submediocru.

   0

  • #64

   tu nu esti printre aia 😉

   0

 32. #65

  Si cum stim ca femeile presupun o gramada sa vedem cam la ce s-a gandit Georgel si a facut intre timp:
  Intalneste o fata mediocra dpdv al frumusetii ( in comparatie cu altele cu care a mai fost) de aceea nu merita sa se chinuie cu primele impresii ca asa oricum separi graul de neghina, si oricum cine e interesat de tine nu se va rezuma la un singur episod. Baiatul banuieste ca nu are de a face cu o pitipoanca mai ales la varsta aia si cum nu e nici el un cocalar lasa masina acasa ca e doar o intalnire intr-un loc apropiat, si in plus plimbarile sunt motive de discutii, reflectari etc. Mama lui are probleme de sanatate si s-a gandit ca e mai bine sa fie aproape langa ea pentru un timp, mai ales ca pe taica-so nu prea se poate baza si o mai ajuta la treburile casnice. La masa observand tacerea se gandeste ca are de a face cu o timida, nehotarata, oare cand a mai scos-o careva in oras? cine stie in ce ma bag cu asta, as gusta din portia aia a iei o lingura dar mai bine ma abtin ca nu ne cunoastem asa de bine, hai ca ne-o salvat chelnerul cu subiecte de discutie. Am o pofta de-un futai astazi abia astept sa o sun pe Simona, sau Mihaela, mereu ne futem fara obligatii, hai cu nota sa platesc odata. Asa, acuma sa nu fiu badaran hai sa o las sa isi plateasca consumatia, ca doar nu e curva, sa nu creada ca vreau sa o impresionez. Cica se preface ca ii frig, are chef de romantisme dupa ce mi-a imbuibat capul despre munca si afaceri 2 ore, adica nu asta discut cu tovarasii aia de care ma cam feresc? mai bine sa o conduc pana acasa sa nu pice pe undeva ca si asta pare anemica ca sora-mea, mananca o data pe zi in loc sa faca miscare. Noah hai Georgele la farmacie sa iei prezervative, si mult lubrifiant ca Simona nu are timp azi si ti-o dat sms iar Mihaela e tare stramta. Mai tarziu ma intalnesc cu Mihaela in fata scarii ei, venea grabita cu taxiul de la servici, Unde te grabesti asa o intreb? – Sa ma fut! logic, prost mai esti.

  0

 33. #66

  Am citit pana la intratul in restaurant. Pai domnisoara, barbatul intra primul in restaurant!

  0

  • #67

   si daca e doua use, cine intra prima?

   0

 34. #68

  Povestea vietii mele – 28, fara job si stau cu parintii. Labutze in jur de 3 pe zi, in fuctie de dispozitie.

  0

 35. #70

  marturisesc ca nu mai stiu cum sta treaba cu prima intalnire in ziua de azi,la varsta mea cu 3 copii e mai greu:)))dar refuz sa cred ca exista vreun barbat care la prima intalnire sa fie atat de tampit incat sa nu incerce macar sa se faca placut de demoazela cu care iese undeva.e scris nerealist intr-o incercare de a arata cat de porci sant barbatii,ceea ce poate fi adevarat,dar nu santem atat de prosti incat sa o facem la prima intalnire:)))

  0

 36. #71

  Targetul acestui articol ilustreaza perfect vorba populara „p#la are alt gust intr-un BMW”. Nu dati like sau dislike, cititi pina la capat.

  Deci George e un tip care sta cu mama/parintii, in loc sa se bage la un credit pe viata pentru o locuinta luata la un pret indecent, pe care oricum o va plati de 3 ori pina la sfirsitul creditului/vietii, asta desigur daca o sa apuce. Din pacate aici se termina lucrurile bune despre George. Si ca sa tai orice speculatii: George poate sa se bage sclavete la banca, dar doar impreuna cu EA, intr-un apartament/casa unde EA e libera sa-si marcheze teritoriul pe banii ei.

  La ceas de seara, planetele se aliniaza si el se intilneste cu o femeie „puternica”. Puternica desigur, pina vine nota de plata. George e un baiat care are multe lacune mai ales la capitolul interactiunea cu femeile, dar nici cu mindra nu mi-e rusine. Principala ei „scapare” e ca apogeul ei a fost cam acum 5 ani, pe cind al lui George va fi abia peste vreo 10 – 15, cu conditia sa mai invete si neuronul lui singuratic cite ceva.

  Desigur, intr-o tara plina de ipocrizie ca Romania, relatiile autentice dintre barbati si femei sint absolut rarisime. In loc de asta gasim in marea majoritate a cazurilor fete foarte dornice sa se cazeze (dar sa nu plateasca ele rata la banca), ca doar nu vor avea vesnic 28 de ani. Mai gasim si baieti al caror orizont se reduce la „ce o sa trag pe p#la in seara asta”. De asta George trage o laba si ea chinuie dildaul, dar autoarea e mult prea partinitoare ca sa ne ofere si aceasta imagine.

  PS1: conform codului bunelor maniere, barbatul intra primul in restaurant.

  PS2: @autoare si fetele care gindesc ca ea: ce vreti voi sa induceti, are un mare minus pentru voi. Nu e greu sa gasiti barbati sa va sponsorizeze, problema e ca ei percep asta ca pe o relatie client-furnizor, chiar daca tot rahatul e mascat de „iubire” ca sa nu puta prea tare. Si cind elementul noutate s-a consumat, chiar si dupa o singura noapte/partida, clientul se va gindi sa schimbe furnizorul.

  PS3: uite cum se pune problema prin alte parti:
  https://www.craigslist.org/about/best/lax/1353695841.html

  0

 37. #72

  holy fuck dude :))))))

  0

 38. Scrii bine, imi place:)

  Ultimul care a trecut pe aici avea umor de motorina :))

  0

 39. #74

  Nu va mai pierdeti timpul, are Simona Tache sute de articole din astea pe blogul ei.

  0

 40. #75

  Mai si eu care credeam ca e pe bune postarea. Ma asteptam la sfaturi despre cum sa faci o corporatista nehotarata sa se… hotarasca. Cand colo masturbare intelectuala. Ntz… ntz… ntz…

  0

 41. #76

  …if I read all of dat shit.

  0

 42. #77

  eu cred ca arhi a vrut sa testeze reactia cititorilor de arhiblog la un text – cliseu plictisitor

  0

 43. Orice text de genul acesta trebuie să aibă un schepsis al său. Al tău nu are niciunul. Atunci de ce l-ai scris?
  Un tip cu „filozofia” lui George este perfect posibil şi chiar valabil. Şi-atunci ce ai vrut să ne spui? Că nu aşa se „procedează” cu o damă? Haida de? Poate că bărbatul e mai preţios decât o femeie. Asta v-a trecut vreodată prin căpăţâni vOO femeilor, ha?

  0

Citește și...

A mai remarcat cineva că, odată cu iarna, se pune în mișcare justiția noastră atât de bună și de apărată? Fix în noiembrie încep citațiile și deschiderile de dosare pentru revoluție, fix în noiembrie încep audieri în forță, deloc demonstrative, în dosarul crimei de la colectiv. Știi cum e, se sărbătoresc legat, lumea […]

Poate nu știați dar, în românia anului 2019, puteai să publici poze nud, filme porno sau ce voiai tu cu o persoană iar legea avea un singur răspuns pentru tine: trebuie să îl dai în judecată pe civil. Si atat. Umilinta, bataie de joc, tot tacamul, după care și un proces, unde totul […]

Din categoria VEKA NU E TERMOPAN, am mai fost o fugă și am mai tras o filmare, împreună cu niște băieți și doamne, încercând, care mai de care să fim mai smart și mai pe fun. Ce a ieșit, vedeți mai jos. Concluzia e una singură. Sistemele de tâmplărie VEKA, cu durată de […]