Cum să te faci de râs în cel mai penibil mod

Un linge blide de la facultatea care a pregătit atâtea generații de casiere la cora, mă refer la facultatea de jurnalism și la un anume Horică Bădău, îi trimite lui Vali P. o amenințare, să șteargă de pe blog articolele care îi descriu penibila involuție de-alungul anilor, altfel îl dă în judecată.

Desigur, istoria e mult mai veche și pornește de pe vremurile când micuțul propovăduitor de gunoaie de la jurnalism avea o asociație cu care încerca să sugă niște bani de pe ici și colo. Iar când s-a autopropus supraveghetorul blogurilor, și-a luat șutul în cur binemeritat și a început să vomite pe blogul său tot felul de aberații.

Prin urmare, drept contraofertă, Vali P. i-a cerut la rândul său să șteargă mizeriile scrise de ipochimen. Răspunsul?

horea-badau-e-un-idiot

Stimate idiot care prostești mințile tinerelor studente, răspunsul tău e de un imbecilism feroce și denotă cât de infantil ești. Te doare că pe internet numele tău e asociat cu prostia? Poate ar fi fost bine ca, atunci când ai scris gunoaiele pe care le-ai publicat sub numele de carte, să te gândești înainte de a arunca cu noroi fără nici un argument, doar pentru că poți.

Din păcate, fiind prost, ai fost învins cu propriile arme. Cele ale scrisului. Abia aștept procesul, promit să vin la fiecare înfățișare și să îți documentez moaca idiotică, inclusiv la anunțarea verdictului.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

35 comentarii

 1. ntz, ntz, ntz, ntz…si iar ntz. Arhi, pai ce faci, te folosesti de brandu’ personal al omului?! 😀
  sau vrei sa-i dai idei de monetizare?

 2. #2

  Noooo, pai sa va spuna nenea Baxtelu cum sa te faci de ras in cel mai jenibil mod cu putinta.
  Sa ma scuzati de offtopic si de istoria cam lunga – intamplat de curand la un spital din Pitesti.
  Asadar, avea Baxt al meu o programare la examen RMN. Nu era primul la viata lui, stia bine cu ce „se mananca”. Ma prezint la ora stabilita in fata usii si astept sa ma cheme asistenta, o duduie pe la 30 de ani frumusica foc. Ma cheama si imi arata o camera unde ma pot dezbraca in tihna si intimitate, dandu-mi in acelasi timp un halat medical (din acela transparent, verzui) cu care sa ies apoi. Ah, sa precizez ca RMN-ul era pt lombara, o pardalnica de hernie de disc ce se lasa cu dureri din cand in cand.
  Zis si facut, se dezbraca Baxtelu’ la cucu gol, isi vara halatul pe el dar nu il mai incheie pt ca „oricum, ce e de vazut tot vede tanti in detaliu, ce rost mai are sa ascund, sa trecem deci peste formalitatile de prezentare”
  Apare Baxt! La care aia se inroseste brusc si isi pune o palma la ochi :
  – Vaaaai dl Stoica, dar nu era necesar sa va dezbracati complet!
  -Aaaaa, nu?!
  -Nu! Va rog sa mergeti sa va luati indispensabilii.
  Usor marcat de situatie si cu cucul in continuare gol ma intorc rusinat spre camera obscura. dar tot din aceste motive nu mai nimeresc micuta camera ce se afla pe dreapta, ci dau in fata, dupa o copertina. Bai, aici intuneric bezna! „aham, uite intrerupatorul!” mi-am zis, punand mana prin bezna pe un buton aflat pe perete.
  Surpriza! Nu era intrerupatorul. Era butonul de deschidere a usilor de protectie ce dadeau in sala de asteptare.
  Cucul in continuare gol, halatul desfacut…. se facu lumina. Nu stiu cate femei erau pe banca de asteptare, sa tot fi fost vreo 4-5 s-au trezit brusc cu imaginea visurilor lor in fata.
  Sa mai spun cum am iesit dupa RMN? Cam ce culoare are fondul la „Apasa cu incredere”

  • #3

   Aiurea pentru o asistentă să fie pudică. În meseria asta trebuie să jonglezi cu puţulicile la orice oră, din zi şi din noapte. Mda, nu-i vad un viitor stralucit.

   Aş fi continuat altfel povestea din momentul in care apari dezbracat. Ceva in genul „Consumatorul de suflete” a lui Poponeţ.

  • #4

   Macar d’ar fi fost poveste, Dani. Macar … ! 🙂
   PS, Spune-i „Cuculetz” nu „Poponetz”

  • Mioveni … pe-aici te faceai de rusine daca nu reuseai sa satisfaci TOATA asistenta.

  • #6

   eu observ doar ca te dezbraci cam usurel

  • #7

   Uite pentru situații de astea tre’ să ai mereu la tine un teanc de cărți de vizită.
   Serveai câte una la fiecare duduie din sala de așteptare și le spuneai că e pentru bis. 😀

  • #8

   La „rece” mulți viteji s-arată, băi! 🙂

 3. Dacă nu face și o cerere la Google Inc nu e BO$$ deajuns

 4. #10

  Există o carte despre Zoso?

  • #11

   Un așa-zis manual de social-media, pe care personajul de mai sus l-a transformat într-o răfuială personală cu Vali. Și din el predă la FJSC, adică la „Fără Jenă Scormonesc Că***”, pentru că asta a ajunsn facultatea de jurnalism.

  • #12

   Jurnalismul la noi oricum era o cauza pierduta. Pe mine altceva ma irită. Nenea ăsta autorul mi-a furat ideea. Tocmai lucram şi eu la o carte despre Zoso:
   „7 ani de post negru în Tibet”

   Asta este, o sa scot „Gargantua cu pătrunjel” Sper că despre Arhi n-a scris nimeni pana acum..

  • #13

   nu, chiar aveam nevoie de cineva sa imi scrie memoriile

  • #14

   La memoria ta o sa fie subtire cartea. Vand lecitina

 5. #15

  A dat caldura in urangutani.
  Anul trecut, topt pe caldura, un vasile iesea cu bata sa bata motociclisti…
  Vara vad ca incinge multe creiere. 🙂

 6. #16

  Avand in vedere ca unicul scop atat al lui Badau cat si al lui Adrian Niculae este de a il denigra maxim pe Vali si ca acest scop ii mai tine in viata, nu vad de ce naiba s-ar consuma Vali sa ii raspunda pricaliciului asta.

 7. vreti sa spuneti ca ala preda la universitate dintr-o carte in care il balacareste pe zoso? genial

  • #18

   da, gen Trebuie sa cumparati cartea mea, ca sa putem tine cursul asa cum trebuie.

  • #19

   Pai asa face si ma-sa lui Badea 100000 de euro pe an: „trebuie sa cumparati cartile mele de comentarii altfel nu avem cum sa facem nimic”-povestit de o fosta eleva, cum victima.

 8. #20

  Io zic ca la postul asta de traire si simtire despre ‘Clash of the Titans 2’ ar fi mers si neshte poze. Cu Badau, cu studente. Chiar si cu studente straine, in lipsa de Badau, daca e sfios si n-are poze pe net.

 9. #21

  Sa-l angajeze pe avocatul Nicușor Teodorescu. Ăla ii va învinge pe zoso, chiar dacă pentru asta va trebui sa dovedeasca ca ilegal numele Brașovului. 🙂

 10. #22

  TĂMBĂLẮU s. n. (Fam.) Zgomot, gălăgie; p. ext. petrecere zgomotoasă (cu muzică și dans). – Din magh. tomboló

  TĂMBĂLĂU s. v. hărmălaie.

  TĂMBĂLẮU n. pop. 1) Gălăgie mare; dandana; tălălău. 2) Chef zgomotos; petrecere gălăgioasă. /<ung. tomboló

  tâmbălău n. gălăgie: la nunta lui fu un mare tâmbălău ISP. [Ung. TAMBOLÓ, chiuitură de veselie].

 11. Și totuși mulți „jurnaliști ” ajung bloggeri ca mai apoi sa vadă ca Vali e ceva pe aici, la final săracii studenți sa își dea seama ca au terminat facultatea aia degeaba.

 12. #24

  Corbane, tot comentarii țărănești dai frate. Credeam că te-am mai cizelat și tu puțin dar tot țăran ai rămas

  • #25

   Despre tine deja am scris o carte. Uite fragment:

   „”. Au urmat încă trei luni de secetă şi trei ani de studii superioare la Facultatea Colibaşi. Când s-a întors acasă, nu mai era el. Devenise mult mai rece, mai distant, mai temător. Sătenii îl ocoleau, purta în frunte stigmatul încarcerării. Devenise o ruşine pentru părinţi şi pentru comunitate. A încercat să îşi ascundă trauma în muzică. După asfinţit, se întindea la buza izlazului şi cânta din frunză de stejar şi salcâm. A vrut să uite numele Rică Căpraru; şi-a scris pe toate cămăşile, cu zeamă din coajă de nucă: „K. Freigedank”. Ultima dată l-am văzut acum câţiva ani, într-o zi de Paşte. A reuşit să urce până pe turla bisericii şi ţipa cu mâinile încleştate pe crucea din vârf: …..”

  • #26

   Stai cuminte, că n-ai cum să scrii tu în viața ta cărți mai bune decât ale mele. Doar că eu încă nu m-am apucat să le scriu. Dar o să le scriu. Am scris și foarte multă poezie în pârnaie.

  • #27

   Te dai scriitor și mor de foame, târtane. Pune mâna și fă bani, că după aia o să ajungi să cerșești pe la mine, ep la alții. Uite, eu învîrt banii acuma. Am o grămada bani. Am dat tunuri după tunuri, m-am pus bine. și-acum imi fac viața. Tu ce faci? Ai și tu una de 100 lei in buzunare? Iti zic eu că n-ai. Bagă mâna acum in buzunar că n-ai. Eu sparg euro, dolari. Mă sparg in restaurante, in lei. Arunc bani, mă lăfăi. Spăgi cât cuprinde, mancare. băutură.

   Si-atunci cum îți permițti tu să te dai tu mare în fața mea ca scriitor, când tu n-ai bani de un fresh de portocale la terasă.

  • #28

   Uite, alte detalii din viata ta. Asta esti tu, Freigedank alias Rică Căpraru:

   „Părinţii şi-au pierdut speranţa şi au apelat la medicul din sat, la preot, la medicii de la oraşe şi chiar la sfintele mănăstiri ale judeţului. Au pierdut nopţile stând la coada cu agheasmă şi moaşte, rugând deşteptarea mezinului.

   Perioada adolescenţei a demonstrat inutilitatea progreselor din medicină şi teologie. Rică a refuzat hotărât orice meşteşug, muncă agricolă sau şcoală cu mai mult de opt clase. Îşi castiga banii prin târguri şi bâlciuri, prinzând fluturi în gură şi spărgând dovleci cu noada curului, spre amuzamentul localnicilor îmbuibaţi cu mici şi bere.

   A venit şi ziua în care a descoperit o nouă utilitate pentru penis. În acea iarnă, colindătorii au primit din partea familiei Căpraru mere şi colăcei mai mici ca de obicei, dar cu diametrul riguros măsurat. „

  • #29

   Cred ca este primul dialog intre voi, este? 🙂

  • #30

   Ce scrii tu e vax albina. Ascultă aici, poezie venită la secundă. Inspirație divină. De la Dumnezeu. I-auzi, târtane. Am intitulat-o ,,50 de Elefanți”. Cea mai nouă creație a mea.

   50 de Elefanți

   Ne vom muta în frigider
   Când această lună
   Va fi un soare
   Pe care
   Ciorile il vor dospi
   Iar cucuveaua-l va beli.
   Și-atunci noi ne vom întreba
   Mirându-ne de altă stea
   Pe care bunul Dumnezeu
   Cred că ne-a harăzit-o mereu.
   Să curgă acum și vinu-n spume
   Să curgă mierea peste noi
   Să salte elefantu-n gârlă
   Să vină Apocalipsa 2!
   Ce-ați vrea voi de la mine
   Aș vrea și eu la rândul meu
   Acum m-asez din nou pe vine
   Și mă uit la cățelul meu!

  • #31

   Da, este. Al treizecilea, dupa tinerea mea de minte.

 13. #32

  mmm … online cat-fight! bring the popcorn, please!

  • #33

   E bataie intre urati, ce plm cat fight visezi?

  • #34

   Si e mult zis bataie, ca astia isi masoara mai de graba pizdele.

  • bun si-asa. cand s-o lua la bataie curvette cu plugaru, schimb canalul.