Cum să te faci de râs cu tot cu tabletele tale explozive

Există proiecte de digitalizare în şcoli, însă trebuie să accelerate. Pentru a putea dezvolta zona rurală, trebuie să investim în infrastructură. Cred că este de preferat să avem tablete în şcoli şi pe urmă să rezovlăm problema toaletelor din curte.

Zice Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.
Zic și eu, în sinele meu propriu, cât de naiv să fii încât să emiți o asemenea gugumănie, în țara în care oamenii se cacă în fundul curții în peste jumătate din gospodării? Spun naiv ca să evit a spune cuvinte gen tolomac sau stupid, cuvinte care nu au ce căuta într-un articol serios și plin de învățăminte.

Și totuși mă gândesc că poate domnul Cojocaru nu a învățat la școala de business unde a fost că evoluția umană este etapizată. Că nu poți să le dai neanderthalilor tablete, înainte de a-i învăța ce e focul sau roata, pentru că le vor folosi pentru a-și sparge capetele sau, ahem, ca să se arunce în aer.

grenada-samsung

Așa și în românia. Nu poți să le dai vasluienilor tablete, înainte de a-i învăța ce e aia canalizare, la ce folosește și de ce nu e rușine să te caci în casă (rușine existentă, fără glumă, în majoritatea localităților moldovenești, sunt oameni care au wc în casă, dar îl folosesc doar pentru pipilică, treaba mare tot în grădină se face), pentru că vasluienii vor folosi tabletele la jafuri, viol, tâlhării și, ahem, explozii.

Înțelegeți, domnul Cojocaru? Este vorba de evoluție graduală. Trebuie să învățăm oamenii etapizat, chiar dacă dumneavoastră vindeți grenade tablete, nu wc-uri. Sunt convins că dacă Samsung vindea instalații sanitare, locuitorii româniei aveau nevoie întâi de canalizare, nu tablete, dar hei, asta e, ghinion, vindem și noi ce putem, nu? Ca la biblioteca națională samsung…

biblioteca-nationala-samsung

Executant

Later edit: A decis să retracteze declarația.

retractare

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Gargara de marketing prost bagat la cap. Vrea si el sa vanda, saracul, dar atat il duce procesorul ca sa-si promoveze bombele cu touchscreen.

  Thumb up 7
 2. Ce mi-i telefonul mobil, ce mi-i tableta? Avem cel putin o buda in curte la fiecare telefon mobil. Vecinii mei de la tara (cu buda in curte ofcourse) au televizor cit masa de pingpong, dar s-au uitat chioris la mine ca am dat 2000 lei pe o fosa septica si inca odata pe atit pentru montaj.
  Fiecare isi stabileste prioritatile in viata in mod subiectiv. Asa cum aproape muritorii de foame de la oras fac foamea un an-doi ca sa-si plateasca ratele la aifon si sa bage benzina de 20 lei in A4, tot asa si taranii vor tablete. Te caci in gusturile oamenilor? Nu te caci…

  Thumb up 39
 3. #7

  Haideti, domnu’, nu fiti carcotas, produsele Samsung nu explodeaza.
  Este, de fapt, o chestie controlata, stabilita cu marii stilisti ISIS, folosita pentru bronzarea rapida a tenului si o coafura cu stil.

  Thumb up 6
 4. Și apoi la licitație iese Allview 🙂

  Thumb up 18
  • pai da, protejam industria romaneasca

  • #11

   Allview „industrie romaneasca”…. Ha-ha-ha-ha-ha. Da, bo$$, am prins ironia…

   Thumb up 16
 5. #12

  Unele din produsele Samsung sunt ca ratonii in calduri.

  Thumb up 3
  • #13

   Capre, ratoni…tu vad ca te-ai transformat intr-un „furry” se pare…

   Thumb up 1
 6. #14

  al naibii parklake…

  Thumb up 0
 7. Normal, acum ar urma și un spot publicitar: Samsung! The mass low base!

  Thumb up 0
 8. #17

  Mi-au povestit ai mei cum străbunicul meu (nu l-am prins în viață), undeva prin anii ’70, s-a lăsat foarte greu convins să meargă la baie să-și facă nevoile, în timp ce era în vizită în oraș. Pur și simplu nu concepea ideea, ‘cum, să mă c*c eu în capul celui de mai jos?’ 🙂

  Thumb up 3
  • #18

   Haha! Şi străbunicul meu nu a vrut să facă baie, cînd a urcat pentru prima oară la etajul 6, că era apa prea adîncă. Ce străbunici haioşi.

   Thumb up 3
 9. Bravoo! Bravooo! Intai tablete apoi WC! Sa aibe lumea sa se stearga cu ele la c*r ! Ca vorba aia…Mandria-i mare in Romania cand merge badea Ion cu tableta-n fundu curtii!
  PS:Sa nu credeti ca le vor da la copii in scolii Galaxy Tab.Vor fi niste tablete de c*cat…

  Thumb up 0
 10. #20

  pai si la oras tot cu tableta, nu?
  https://www.youtube.com/watch?v=swCHkzsu2Og

  Thumb up 1
 11. #21

  E simplu, te caci pe tableta

  Thumb up 0
 12. #22

  bunicu-meu avea o vorba: nu-i da taranului ciocolata, ca va manca si staniolul!

  Thumb up 1