Ce am făcut eu în aceste 2 zile

V-am zis că am fost cu Prințesa Ardealului, care apare în filmuleț, la un training de fashion și topoare. Mno, am fost. De fapt, în film aveam și niște chestii spuse, dar specialistul numărul 1 la video a uitat să deschidă microfonul. Așa că am pus melodia ce ne reprezenta cel mai bine.

A fost mișto, am învățat niște chestii de mi-a stat mintea plută, am cunoscut niște oameni super tari, BĂ, SUPER TARI, adică de genul văzut în filme, nu așa și am aflat un adevăr dureros. Oameni care sunt considerați, superior și xenofob, străini, se luptă la propriu cu românii tăietori de lemne, pentru a ne salva, ei, pădurile. Pentru că noi, ca oameni și noi, ca stat, pur și simplu le vrem rase.

Dar o să revin cu un articol mai larg pe temă, să îmi pun puțin ordine în filme, poze și gânduri.

16 comentarii

 1. #1

  Strainii care incearca sa opreasca romanii taietori de lemne le vand tot strainilor. E un pic redundanta matematica dar asa se vrea, asa se face.

  Oricum, tu ai capatat deja caracteristicile unui om intelept asupra vietii, uns pe la toate bataturile si cicatricile trecutului, incat sa stii sa nu te astepti ca in viata asta, viata copiilor, viata nepotilor, viata stranepotilor, viata stra-stranepotilor, viata stra-stra-stranepotilor, viata stra-stra-stra-stra-stra-stra-…-stra-stra-stra-stra-stranepotilor sa se intemple ceva cu adevarat bun pentru ei si tara.

  Si stii ceva? Asta ne consuma timpul de la familie si propria viata. Inteleptii au inteles misterele universului prin a se uita in imprejurul lor si au gandit si judecat tacut faptele zilelor de ieri pentru maine. Daca maine dispare tara, nu dispare si omul din ea.

  Zambeste si razi fiindca nimeni (in afara de familie si o mana de prieteni loiali) nu o sa-ti aduca pacea si fericirea. Chiar si in video fara sunet, se vede ca esti linistit si foarte fericit (poate nu crezi dar chiar se vede).

  0

  0

  • #2

   postace bora, ”strainii” aia care opresc taierea vand arbori netaiati?

   0

   0

 2. #3

  Nu pot sa dau play la video (Daca e video that is). Ceva la mine in setari?

  0

  0

 3. #8

  Îmi amintesc de logo-ul acela schițat cu fețele reale ale unor comentatori asumați…
  Lucrezi cu materialul clientului.
  Poate că mai ușor ar face cineva o comunitate nouă decât să deratizeze una veche.
  Îmi amintesc acum o gramadă de comunități moarte, care au suferit fix de aceeași boală.
  Îți doresc din inimă curaj și…respect.

  Să convingi oamenii că aici, la locul tău de muncă, trebuie să sufle mucii in batistă și nu pe jos sau pe ceilalți din cei prezenți, să lase bocancii murdari la ușă sau măcar sa ii curățe mai intâi…păi ce facem noi aiceaa ?!
  Cum NE mai râdem ?! Mai bine rămâneai in Jermania…

  Succes.

  0

  0

 4. Piesa aia tocmai mi-a făcut dimineața mai bună :). Atât am vrut să zic. Bing bang…

  0

  0

 5. Eu ceva asemănător am pățit când am avut telefonul în selfie stick, conectat cu cablu, pentru selfie. Și când îl dădeam pe video, nu-mi înregistra și audio. Trebuia să scot cablul din jack, ca să funcționeze microfonul.
  Melodia, cu fundalul respectiv, sună horror.

  0

  0

 6. #11

  Ai uitat să pui degetul pe obiectiv!
  Și mai la obiect: dacă văd pădurea, e a mea, pot să o tai. Îmi aduc aminte de niște adevărate bătălii în anii 90 între țăranii din Vâlcea și polițiștii care vroiau să-i oprească din a tăia pădurile de pe dealurile din jurul satului. Aceiași țărani se plângeau de curând că nu au văzut niciodată alunecări de teren până nu au venit nenorociții ăștia de capitaliști la conducerea țării.

  0

  0

  • #12
   Arhi

   sunt sigur ca glumesti la faza cu padurea, dar trebuie precizat ca nu, nu poti sa o tai, nu te lasa legea:)))

  • #13

   Am uitat să pun ghilimelele. E citat din înțelepciunea unui domn țăran care se făcea că nu înțelege cum stă treaba cu legea și proprietatea.

   0

   0

  • #14
   Arhi

   pfiu:))

 7. #15

  Vreau si eu aceasta melodie, stie cineva cum se numeste ?
  Multumesc.

  0

  0

 8. #16

  ringtone pe telefonul de birou, direct!!!

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]