De ce nu am mai făcut nicio glumă de 1 Aprilie

Ieri am primit inclusiv mail cu Hai, unde e articolul de 1 Aprilie, că vreau să râd.
Mno, pentru, cred, prima oară din 2006, de când există acest site, nu am scris nicio glumă de 1 Aprilie. De ce?

Simplu, mi s-a acrit de comentariile tip Haaaa, m-am prins, crezi că sunt prost și nu știu că e o glumă de 1 Aprilie?

Ideea, la glumele de genul acesta, mai ales cele publicate online, este că ar trebui să fie o glumă generală, la care cei din comunitate să participe și să o ducă mai departe. Cum era ca atunci când am scris că mă angajez la Antena 3, împreună cu Mircea Badea și că ne iertăm reciproc păcatele, comunitatea să preia gluma și să o ducă mai departe? Da, mișto, important e că există disponibilitate, v-am văzut ieri la masă în BĂneasa, păreați prieteni, poate îl mai aduci și tu cu picioarele pe pământ. Chestii de astea simple, care duc păcăleala pe cu totul alte culmi.

Doar că cei care simt și fac asta sunt prea puțini. Și nu prea are sens să moderez, iarăși, sute de comentarii de Aha!!! M-am prins!!!. Mi-e și mie lene, sunt om, am o vârstă.

Cea mai bună păcăleală de ieri a fost vestea că moare Iliescu. Din păcate, se pare că i-a murit moartea, pe holurile spitalului, infectată cu ceva nosocomial.

15 comentarii

 1. #1

  Din pacate pentru noi, din ‘89 si pana acum, in fiecare zi e 1 aprilie.

  0

 2. #3

  Eu nu pricep.. lamureste-ma si pe mine.. de unde dorinta asta arzatoare sa moara Iliescu? Adica omul o sa moara la 90 de ani sau cat naiba are, nespovedit neimpartasit nepedepsit, eventual in patul lui.. unde e bucuria? Facusera unii si un site amuritilescu.ro, care vad ca nu mai exista intre timp.

  0

  • #4
   Arhi

   pentru ca sper sa ajung sa il vad mort? alta pedeapsa oricum nu primeste

  • #5

   Voi va dati seama ca jegul asta poate ajunge sa zicem la 110 ani…nici nu vreau sa ma gandesc.

   0

  • #6

   A murit site-ul amuritiliescu si iliescu nu…

   0

 3. #7

  Urăsc primăvara asta,Sanador îl lasă pe Dragnea să plece viu,Iliescu supraviețuiește unei intervenții chirurgicale…nu se aliniază planetele alea odată naibii?

  0

  • #8

   lui dragnea i-au dat si dublei hernii de coloana cu suspendare, ca avea de dat din buric la o nunta cu popi in postul pastelui ma-sii!

   0

  • #9

   Se aliniaza meteoritii:
   In urma cu vreo trei saptamani a murit primarul pesedist din Radesti, Galati. 3 sau 4 mandate. Castiga cu 80%.
   Saptamana trecuta a murit fostul primar pesedist al Galatiului. 3 mandate.
   Ieri a murit primarul pesedist de la Frumusita. Tot asa, 3 sau 4 mandate, castiga cu 80%.
   E trend.

   0

 4. #10

  Bre, n-o spun cu rautate, dar daca pastrezi tendinta de acus in ritmul asta de Craciun nu mai scrii nimic….
  Il furi.

  0

 5. #11

  tudose la urgente, firea operata, dragnea cu hernie…
  ilici ca la 20 de ani!

  0

 6. #12

  Mie mi se pare un lucru bun ca n-ai mai facut traditionala „pacaleala”. Oricum nu se pacalea nimeni, 99% din raspunsuri se incadrau in cele doua variante de care ai zis mai sus: „haha, m-am prins” sau „hai sa adaug si eu ceva si sa dau mai departe pacaleala cu care nu se pacaleste nimeni de fapt”. Singurii vag amuzanti erau cei care se prefaceau a fi pacaliti, ca sa nu simta lumea ca s-a chinuit degeaba, dar totul era oricum o laba-n cerc extrem de previzibila, un fel de „hainele cele noi ale imparatului”, in care toti stim ca de fapt nu se pacaleste nimeni, dar ne prefacem ca pacaleala e superba.

  0

 7. #14

  Am crezut sincer ca l-ai photoshopat pe baditza, atat de „nuca-n perete” arata in poza aia.

  0

 8. Sunt, pe deplin, de acord cu tine. Lumea parca nu mai stie sa glumeasca. Ori este satula de glumele pe care zi de zi ni le facve viata. Insa, mai cred ca trebuie sa glumesti pentru cei care sunt aici si nu neaparat pentru cei care nu mai tin la glume. Dar, este doar parerea mea.

  0

Citește și...