Fanfaroni si sicofanti

Tot poporul a obervat ca in marea lor majoritate, filmele pe care le fac eu pentru arhiTV sunt facute la bustul gol. Din varii motive, cum ar fi ca mi-e cald, ca asa am chef, ca tocmai am facut dragoste si vreau sa imi racoresc hormonii. Nu consider ca ar fi ceva grotesc, pentru ca e corpul uman, nu e indecent, nu nimic. E un barbat intre doua varste, grasut, care are ceva de spus.

Ei, nu e chiar asa. 30% din comentarii se refera la faptul ca eu stau la bustul gol. Ca sunt indecent. Ca sa pun o haina pe mine. Ca nu mi-e rusine?

Bai mostrolacelor, bai brolopristilor, bai fleostoroilor, voi cand va treziti dimineata, sunteti la costum? Voi cand faceti baie, faceti cu costum pe voi? Mama voastra, cand v-a fatat, era in crinolina?
De unde plm atata pudibonderie? Va sclifositi atata de parca as fi Paris Hilton aratandu-si curul pe net. Chiar sunteti atat de inocenti si de virginali incat nu ati vazut un tors de barbat? Trebuie sa fie neaparat acoperit cu haine, tip tol festiv, ca sa nu va agreseze ochiul gingas?

Sau pur si simplu nu aveti nimic in cap, si asta e singurul vostru comentariu….

[tags]arhi, arhitv, paris hilton, pudibonzi, fanfaroni, sicofanti, idioti[/tags]

15 comentarii

 1. #1

  „Sau pur si simplu nu aveti nimic in cap, si asta e singurul vostru comentariu

  0

 2. quoque tu mi filii jiji…

  0

 3. iar eu zic ca nu ma las

  0

 4. aurelian, se prea poate ca intr-o buna zi sa imi vina sa ii zic, la Arhi, zic ceva similar cu profunzimea ta de mai sus. Sti care va fi diferenta?
  Am sa incerc, prin argumente, sa ii explic si de ce.
  „Iti spun io !” nu e nici argument si nici nu te situeaza in postura de autoritate in domeniu
  Da’ intr-adevar, menta e cool.
  Dar o poti freca direct intre 2 degete si chiar nu e obligatoriu sa o pui intre deget si tasta

  0

 5. #5

  daca ai da un normalize (sau cum ii zice) la audio ar fi si mai bine.
  and keep it casual

  0

 6. Eu daca as fi atat de superficial sa te judec pentru bustul gol as avea scuza ca arat mult mai bine la bustul gol ca tine … dar normal … e o bucurie superficiala.

  0

 7. #7

  @nihasa si ziceai ca n-ai face o victima prea buna :D

  0

 8. Arhi…esti un mincinos! Nu e 30%…e mult mai mult…
  Daca o multime de oameni iti spun ca esti baut…tu o tii p-a ta? Scormoni peste tot sa gasesti motive intelectuale?

  0

 9. #9

  blegu, de unde stii ba?

  0

 10. coodles…e simplu vere! Umbli peste tot, prin bloage, numeri comentariile totale si numeri si pe alea negative la adresa pieptului gol. Aduni, faci procentaju’…, alea, alea. Hai ca se poate! Incearca si tu, ca nu doare…

  0

 11. Arhi mi se pare corect sa nu judec un om doar dupa criteriu asta, daca apare la bustu’ gol sau imbracat. Mai important este ce scoate pe gura, corect!
  Dar argumentele tale sunt de tot kktu omule! Ce legatura are una cu alta? Daca faci baie gol asta inseamna ca tre’ sa te si filmezi gol?!?
  Vreau sa te intreb, ce parere ai despre cei care umbla la bustu’ gol prin hipermarket (cum am vazut eu azi 2 in cora)? Sunt de prost gust sau nu?
  O sa-mi spui ca ei erau intr-un spatiu public, iar tu erai acasa. Corect, dar te-ai filmat si ai pus filmuletu’ pe net. Nu esti la fel de „public”?

  0

 12. sunt, DOAR DACA VREI TU. GET IT?

  0

 13. Arhi, daca nu iti imbraci bustul in frac eu nu ma mai uit. Nu de alta, dar mi-ar placea mie asa.

  0

 14. #14

  Uite, eu te rog ca atunci cand te mai filmezi, sa lasi putin camera mai jos, ca nu capul tau chel ma intereseaza, intelegi ce vreau sa-ti sugeREZ beibi?

  0

 15. Ca sa-i multumesti pe toti ai putea face si o versiune audio. Pe mine nu ma deranjeaza, eu stau tot in Romania si sufar din cauza caldurii.

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! Roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: a rămas repetentă. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]