32 comentarii

 1. #1

  Sunt convins ca sunt regizate. Cel mai bine se vede la farsa cu Botezatu…mai falsa ca cea mai prosta telenovela….

  0

  • Cristian » dude, asta cu `sunt convins` are valoare fix pix. pe ce te bazezi, pe `asa cred eu`?

   0

  • #3

   Acceasi senzatie imi lasa si mie.
   Nici la Buzdugan nu pot dovedi, nu-mi cere argumente.

   0

  • @baxter Buzdugan a fost prins nu o data cum traducea mot-a-mot farse de la radiouri americane, el e un plagiator autentic.

   0

  • Sv » morar traducea si traduce de pe blogurile romanesti

   0

 2. cred ca are suficienta experienta cu pizde isterice

  0

 3. #7

  S-a oprit motoru exact in parcarea in care trebuia…au calculat cu precizie elvetiana cand sa se opreasca masina. :)

  0

 4. #8

  E simpla faza cu regizatul. Cum se aude ce vorbeste Zmarandescu cat timp pe raza de 5 m de el nu e nimeni?
  Plus fosnaitura cand coboara din caruta.

  0

  • Cipper » exista microfoane de fond

   0

  • Arhi e un argument foarte bun. Fara lavaliera sau superdirectional indreptat spre el la maxim 3 metri, vocea lui ala nu are cum sa se auda asa prezent. 100000% aia e lavaliera, exista prea putin ambianta in trackul lui de voce. Microfon de fond ? Ce-i ala ? Te referi la asa ceva ? http://bit.ly/rBVB8b Ala e superdirectional, iar in cazul un farse nu ai cum sa-l folosesti.

   0

  • #11

   poate au astia o tehnica de care nu stim noi

   0

 5. #12

  Sunt regizate: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Sanziana-Buruiana-goala-TV-VIDEO_0_1189081144.html

  Nu ai cum sa filmezi cu camera ascunsa o persoana cum se dezbraca intr-o baie pt. a difuza imaginile la tv fara sa ai un acord scris si semnat in prealabil de catre ambele parti. Altfel puscarie scrie pe tine chiar daca esti ziarist.

  0

  • #13

   pony » mane, sunt chestii diferite…

   0

  • #14

   E aceeasi emisiune respectand un anumit format. Cine stie, poate nu sunt TOATE regizate dar o mare parte cu siguranta sunt editii folosite la promovarea deseurilor care isi cumpara un loc la tv.

   0

 6. #15

  Vai ce femeie stresanta, n-am putut sa rezist pana la capat.

  0

 7. #16

  E atat de evident ca sunt regizate ca nu inteleg cum poate fi lumea atat de naiva.

  0

 8. + 1 pt regizat. Camerele stabilite exact unde s-a oprit masina. + ca Zmarandescu in realitate mai mult ca sigur o incingea pe aia + ca Zmarandescu inainte a mai facut farse si la altii (vezi Gainusa)

  0

 9. Farsa ca farsa, dar gagica e buna.

  0

 10. #20

  Deci trebuie sa fi chiar retrasat rau sa pui botul la teatrul unor artisti de doi bani ca astia. Mai retrasat e ala care chiar nu-si da seama ca e totul regizat pana la ultimul cadru… Deh, televiziune pentru rromani….

  0

  • #21

   iosup » oare de ce orice lake cu alb la gura trebuie sa jigneaasca expunandu-si parerea?

   0

  • #22

   Pai scria acolo ¨zi-ne ce ai pe suflet¨, asa ca… scuze…

   0

 11. Fake, la fel si aia cu Botezatu, marele bataus. L-am intalnit de vreo doua ori pe Smarandescu, nu-i genul de om care sa fie calm cand il calci pe nervi iar cuvinte precum „femeia asta-i nebuna” nu-i apartin. Mai degraba *** *** ****** ** *** **** ********* ** *** ****** **.

  0

 12. #24

  Trebuie sa ai stomac rezistent sa poti digera un asemenea show.

  0

 13. #25

  Însuşi faţa lui Dan Negru e regizată.

  0

 14. Asta e regizata, insa sunt si farse care nu sunt. Am participat in figuratie la farsa pentru Sanda Ladosi si a fost pe bune.

  0

 15. Astia de mai sus sunt retardati? Masina se oprste din telecomanda, nu din lipsa de benzina. Si farse ca astea sunt mii, si da, sunt pe bune.
  Nu vad de ce ar fi asta regizata.
  Vazusem in trecut o farsa la italieni cam ca asta doar ca in loc de copac pe masina era un avion in casa. Si a dracului, era pe bune si tot fara lavaliere. Fucking magnets

  0

 16. Batrane, am informatia din televiziune direct ca toate sunt regizate. Trist, dar adevarat. Nimeni nu risca batai, atacuri de inima sau alte probleme medicale, eventuale procese urate de tot, pentru o emisiune tv.

  0

  • Pai cum bai, n-ai vazut-o pe saraca aia de la stiri cand facea un reportaj in avion si pilotul a sarit cu parasuta, lasandu-i singuri intr-un avion in deriva ? Pai aia e farsa ?

   0

 17. cutarescu Zmarandescu nu are astfel de talente actoricesti.
  e un domn, prin urmare?
  deci animal doar on stage.
  habar n-am cine-i asta. tre sa caut pe net. indubitabil luptator,ceva boxe(u)r sau pictor de biserici, restaurator de icoane .

  0

 18. #31

  Chiar nu observa nimeni „camera ascunsa” lipita cu „scoci” ieftin de bordul masinii in fata schimbatorului de viteze?Aveam pretentie barosane, chiar te stiam obiectiv dar de cand ai inceput sa ne prezinti emisiuni obsucre si nereusite ca X-factor si farsele lu’ Negru am inceput sa inteleg unde bati.Ciao

  0

  • #32

   Cam trist » dap, ai ghicit, m-au cumparat cu invitatia la xfactor.

   0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]