Fascinatia sanilor

M-am surprins, de dimineata, stand si holbandu-ma la o superba pereche de sani, accesorizate o la fel de superba reprezentanta a sexului purtator de ssemenea podoaba.

Ce ne face, pe noi barbatii, si intr-o mica masura, pe unele femei, sa fim atat de lesinati dupa sani? Care este magia ce ii inconjoara?

Daca stam si judecam, sunt doar niste eventuale accesorii de hrana. Deci, in principiu, la un moment dat, pe acolo se va scurge lactoza umana, care va hrani un bebelus.

I-as intelege pe bebelusi, ca nah, acolo e sursa lor de hrana.

Dar eu sunt de destul de mult timp trecut de varsta. Si totusi, ce continua sa ma fascineze la ei?

Sa fie faptul ca sunt tot timpul acoperiti? Ca accesul, vizual si tactil, se face dupa indelungi rugaminti si discutii?

Chiar, care e faza cu accesul asta tactil? Prima chestie la un barbat, cand are cale libera la o tipa, este sa ii puna mana repede pe sani. De ce? Ca aceeasi consistenta o poate gasi pe…umar de exemplu. Tot piele, ceva muschi, si cam atat.

Dilemele zilei de luni….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. :))))poate pe umerii la o grasa gasesti aceesi consistenta.multe dileme pentru inceput de saptamana

 2. nepoate, nu doar oasele sunt parte a umerilor:))

 3. Ne plac pentru ca noi n-avem. Adica nah, majoritatea :)

 4. Eu am vazut o chestie serioasa pe discovery care zicea ca barbatii sunt atat de fascinati de sani pentru ca le aduc aminte de fese. Si toti oamenii erau fascinati de fese in perioada mai primitiva a umanitatii pentru ca toti procreau monkey style. Merge?

 5. si sfarcurile ce naiba sunt??:)))

 6. Aici e adevaratul mister….

 7. la mine partea cu ochii e reala, eu m-am indragostit de nevatsa-mea datorita ochilor:)

 8. a, nu, asta e chestie stabilita de cand ne-am cunoscut. ca a intrat in Irish Pub, si cand i-am vazut ochii aia de un albastru incredibil, m-am topit tot, si cam aia a fost. In trei zile am cerut-o de nevasta:)
  Stie tot poporul ca eu m-am nenorocit pe o pereche de ochi (albastri) :))

 9. explicatia cu faptul ca sunt acoperiti mai tot timpul este de departe cea mai plauzibila. un locsor isi face si chestia cu mama, bebelusi bla bla dar preferam toti s-o excludem pe asta ca ajungem la chestii ciudate :D (freud? =;)

  cat despre ochi, da! si eu ma uit la fatza intai si dup-aia la restul.

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema care survine este că, deși […]