Fasolea cu ciolan

Cretinii din Pache Protopopescu au incetatenit de vreo cativa ani ideea ca mancarea nationala a romanilor este fasolea cu ciolan. De fiecare 1 decembrie, se iese in strada si se da „macare nationala”.
Fratilor, unde muschiu meu national ati vazut voi mancarea asta nationala? E gravat pe columna lui Traian vreun mare cazan cu fasole? De ce nu borsul de loboda? De ce nu mielul haiducesc? De ce nu tochitura, sau puiul la sticla, sau micii, sau carnatii cu tuica, sau slanina cu ceapa?
De ce fasole cu ciolan? Sa insemne asta ca proteveul ne considera un popor de basinosi?
Sau proteveul e o televiziune basinoasa?

7 comentarii

 1. pentru c? se face aluzie la ciolanul de la cotroceni ?i vor ca m?car o mic? parte din popula?ie s? vad? pentru ce se lupt? ai no?trii ca brazii ;)

  0

 2. e o idee…

  0

 3. Pentru ca-i mai ieftin? Nu e o intrebare ;)

  0

 4. #4

  Macabru pentru darnicia asta stradala e ca unii tin post si nu au nevoie de ciolanul lor sordid… de fasole nu stiu ce sa zic!

  0

 5. eu nu mananc fasole. nu-mi prieste drept combustibil, si de altfel, al 115 kile, ar fi cam exagerat:))

  0

 6. mda.. ei ling ciolanu’ si noua ne dau fasolea.
  Parca painea cu sarea erau alea de ospitalitate… si la ele merge si o bucata de slana taiata din ceafa guvernantilor.

  0

 7. Ptr ca suntem un popor plin de „aere”… Mai mult sau mai putin parfumate… Eu una as fi pus Shaworma. Sau Fornetti… :))))))

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]