Fasolea cu ciolan

Cretinii din Pache Protopopescu au incetatenit de vreo cativa ani ideea ca mancarea nationala a romanilor este fasolea cu ciolan. De fiecare 1 decembrie, se iese in strada si se da „macare nationala”.
Fratilor, unde muschiu meu national ati vazut voi mancarea asta nationala? E gravat pe columna lui Traian vreun mare cazan cu fasole? De ce nu borsul de loboda? De ce nu mielul haiducesc? De ce nu tochitura, sau puiul la sticla, sau micii, sau carnatii cu tuica, sau slanina cu ceapa?
De ce fasole cu ciolan? Sa insemne asta ca proteveul ne considera un popor de basinosi?
Sau proteveul e o televiziune basinoasa?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. pentru c? se face aluzie la ciolanul de la cotroceni ?i vor ca m?car o mic? parte din popula?ie s? vad? pentru ce se lupt? ai no?trii ca brazii ;)

 2. e o idee…

 3. Pentru ca-i mai ieftin? Nu e o intrebare ;)

 4. #4

  Macabru pentru darnicia asta stradala e ca unii tin post si nu au nevoie de ciolanul lor sordid… de fasole nu stiu ce sa zic!

 5. eu nu mananc fasole. nu-mi prieste drept combustibil, si de altfel, al 115 kile, ar fi cam exagerat:))

 6. mda.. ei ling ciolanu’ si noua ne dau fasolea.
  Parca painea cu sarea erau alea de ospitalitate… si la ele merge si o bucata de slana taiata din ceafa guvernantilor.

 7. Ptr ca suntem un popor plin de „aere”… Mai mult sau mai putin parfumate… Eu una as fi pus Shaworma. Sau Fornetti… :))))))

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]